( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inş. Rabbim geride kalanlara ömür versin.
Eşimden başka kimse yok canım o da 2 gün falan izin alır ancak.Arkadaşlarımın çoğu çalışıyor gelemez çoğuda uzakta oturuyorlar eşleri nedeniyle zor olur.Ablamın biri uzakta şehir dışında diğeride çalışıyor.Yengelerin başında 2 şer 3 er çocuk var bazıları okuyor bazılarıda küçük onlarda gelemezler gelselerde çocuklarıyla daha çok sorun yaratırlar istemem öyle olmasını.Eşimin aileside burada değil hepsi ayrı ayrı şehirlerde.Bir annem var o da dediğim gibi gelince sıkıntıyla geliyor benim sinirler hepten oynuyor o zamanda kendi yuvamda sıkıntı oluyor eşimle birbirimizi yiyoruz bu seferde.Kızım ben ve Allahtan başka kimsemiz yok.Napalım Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı olalımda başa çıkmaya çalışırım inş.Ama tabii bazen tüm bu olumsuz koşulları düşününce inan kendimi öldürmek istediğim bile oluyor.İnş. doğumdan çıkamam sonsuz uykuya dalarım kızıma babası baksın diye düşünüyorum.Bunalımamı giriyorum bilmiyorum ama valla yerimde olsanız çıldırırdınız sizde....

Bence faydası olur canım.Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman?

megryancım bugün çok içli gördüm seni. pek çok şeye gücenmişsin.... biraz direncini arttırmaya çalış arkadaşım. doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak.... bilmiyorumkismile

megryancım bugün çok içli gördüm seni. pek çok şeye gücenmişsin.... biraz direncini arttırmaya çalış arkadaşım. doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak.... bilmiyorumkismile

Ay evet bir dokun bin ah işit durumunu yaşıyorum.Acayip sıkıntılıyım.Kafamı başka şeylerle meşgul edip doğumu ve sonrasını düşünmek istemiyorum fakat çalan telefonlarda bile herkes 'doğurmadınmı' diye soruyor.Aramaları güzel hal hatır soruyorlar ama ben gerildikçe geriliyorum artık sonlara doğru.Rabbim biliyor içimdekileri.Böyle atasım var kendimi dağlara tepelere.Neyse bunada şükür sağlık versin Rabbim çıldırmadan önce

sağol canım allah razı olsun.benimde annemden başka kimse yok işte herkesin başında 2şer 3er çocuk çocuklarını bırakta gel diyemezsin anneminde sağlık sorunu olmasa o kalır ama hastaneden geldikten sonra ona daha çok ihtiyacım olcak hastalanmasını istemiyorum.bakalım allah darda kalanların yardımcısı olsun yapcak bişey ypk ama sen çok şıkıntılısın ya üzülüyorum ama biraz daha rahat olmaya çalış ya herşey olur gider.en güzel anların kötü kalcak aklında.bak yeni öğrendim ben birinci doğumda nst deyken ablama doktor senin hasta çok uslu çok sakin böyle giderse güzel geçecek herşey demiş merak etme demiş.hep demek istediğim bu sen iyi düşün iyilik seni bulur allahın izniyle

evet yaa bunu bana başkası da söylemişti gerçekten işe yarıyor mu acaba..

bide klozet yerine diğer tuvaleti kullanmak işe yarıyor bide abdest ve namaz hareketlerinin faydası büyük.ben ilkte normal istediğim için hep yapıyodum hiç bir ağırlık hiç bir sorun yaşamamıştım.bunda nasılsa sezaryen diye bıraktım kendimi iyce bak şimdi ne sıkıntılar çekiyorum

megryancım bugün seni kendime çok benzettim.. tüm yaaralarımı deştin be canım.. böyle olmakta iyi değil aslında mafoldumben

Amin canım inş. güzel şeyler yaşarız bundan sonra....

bu hafta içi gitmem lazım canım günü belli değil.belki önümüzdeki haftayada bırakabilirim

inş. tombişinle güzel haberlerle gelirsin canım... Benimde nasipse bir sıkıntı çıkmazsa inş. kontrolüm yarın.Nst de bu sefer sancı bekliyorum bakalım...

megryancım bugün seni kendime çok benzettim.. tüm yaaralarımı deştin be canım.. böyle olmakta iyi değil aslında mafoldumben

Damdan düşeni ancak damdan düşen anlar misali.Kafa kafaya verip derdimizi paylaşıyoruz.Bir yol yok şu an her yol yine bize ve Rabbime çıkıyor.Sağlık olsun bunada şükür diyelim...

abdest ve namazın faydasını görürüm inşallaah ama klozet başka bişey kullanamıyorum diğerinde çok ağrım oluyor hem kızımda rahatsız oluyor heralde sıkıştırıyorum zannediyorum onu..

ayazcım sakin olman ne kadar güzel.. herşeye sinirlenmiyorsundur canım maşaallah sana.

canım keşke herşeye sinirlenmiyor olsaydım.aslında çok fazla sinir var bende ama yansıtmıyorum içime atıyorum.kendime daha fazla zarar veriyorum bu şekilde ama yapım böyle.doğum konusundaki rahatlığıma gelince eşim bana çok istediğim bi kitap seti vardı onu almıştı hamileyken çocuğumu ben yetiştiriyorum adlı 7 kitaptan oluşan bir set.hamlelikten tut anneliğe ergenliğe kadar herşey ansiklopedi şeklinde yazılmış canlıyım geliyorum adlı kitap benim o dönem eşimden daha fazla vakit geçirdiğim şeydi.o kadar faydasını gördümki normal doğumdan bile korkmuyodum kitap sayesinde.suyum geldi hastaneye gidiyoruz ben kahkahalar atıyodum.nst de sancı görünüyo ben bişey hissetmiyorum .yani ağrıyomu diye soruyo doktorum ben çok az diyorum.doktor dersine iyi çalışmışsın demişti.suni sancı verdiklerinde bile ağrım çok azdı.çatım uygun olsaydı eminim çok kolay bi normal doğum yapardım.o gün tek yardımcımın allah olduğunu o ne dilerse onun benim için hayırlı olduğunu benim doğum yapabilecek bi kapasitede yaratıldığımı bunun için çok güçlü olduğumu falan düşünüyodum.başka hiç bir şey gelmiyodu aklıma.kendi kendimi motive etmeyi başardım.heycan yapmadım panik yapmadım.allaha şükür aşırı bi sancı çekmedim.doğum öncesindede sonrasındada.biraz uzattım ama doğum yapacak arkadaşlara belki yardımcı olur diye yazmak istedim

ayazcım o set bende de var canım. söylemesen inan unutmuştum
kitapların hepsi birbirinden harika... sen hangilerini okuyabildin?
evde o kadar çok kitap var ki artık karıştırıyorum. daha bu akşam eşim 4 kitapla gelmiş. yeni bi kitaplık daha lazım diye söylenip duruyorum ama henüz faaliyete geçen yok bilmiyorumkismile

abdest ve namazın faydasını görürüm inşallaah ama klozet başka bişey kullanamıyorum diğerinde çok ağrım oluyor hem kızımda rahatsız oluyor heralde sıkıştırıyorum zannediyorum onu..

klozet kullansan bile, egzersiz olarak alaturka tuvalete oturur gibi yavaş yavaş kendini zorlamadan yumuşak hareketler yapabilirsin kopuzcum..
yarın 38+4 oluyorsun canımcım hayırlısıyla inşaAllah..:lepi:

kızlar birazda kendimden bahsedeyim. biliyorsunuz bugün rejimimin ilk günü. sabahtan bu yana yediklerim şunlar:
sabah yarım dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin, bol roka ve maydonoz. açık limonlu çay
ara öğün 1 elma
öğle yemeği 1 kase yoğurt 8 light bisküvi, 1 kayısı kurusu
akşama kadar bişi yemedim
akşamda ıspanaklı yumurta, 1 kabak dolması, 1,5 dilim çavdar ekmeği,açık limonlu şekersiz çay
sürekli bol su :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…