kopuzcum evde otururken artık hep bağdaş kurarak otur çatın esnesin
allah yardımcın olsun canım.benim babam yok vefat etti annem yalnız olunca rahat rahat kalabiliyor yani ihtiyacımız olduğunda.senin doğumda başında kim kalıcak peki.seni eşin dışında rahatlatacak birini ayarlayabildinmi
evet yaa bunu bana başkası da söylemişti gerçekten işe yarıyor mu acaba..
ayy inş. alırlar ya.ben oğlum iri olunca bakımında çok rahat etmiştim.inş. bundada öyle olur diycem ama şu durumda sağlığından başka bişeyde isteyemiyorum aslında hayırlısı bakalım ne olcak.ben ballı süt ve hurmaya başladım şimdi biraz daha kilo alırmıki diye oğlumdada bal ceviz ve hurma yemiştim son ay 3.800 olmuştu birden
megryancım bugün çok içli gördüm seni. pek çok şeye gücenmişsin.... biraz direncini arttırmaya çalış arkadaşım. doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak.... bilmiyorumkismile
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inş. Rabbim geride kalanlara ömür versin.
Eşimden başka kimse yok canım o da 2 gün falan izin alır ancak.Arkadaşlarımın çoğu çalışıyor gelemez çoğuda uzakta oturuyorlar eşleri nedeniyle zor olur.Ablamın biri uzakta şehir dışında diğeride çalışıyor.Yengelerin başında 2 şer 3 er çocuk var bazıları okuyor bazılarıda küçük onlarda gelemezler gelselerde çocuklarıyla daha çok sorun yaratırlar istemem öyle olmasını.Eşimin aileside burada değil hepsi ayrı ayrı şehirlerde.Bir annem var o da dediğim gibi gelince sıkıntıyla geliyor benim sinirler hepten oynuyor o zamanda kendi yuvamda sıkıntı oluyor eşimle birbirimizi yiyoruz bu seferde.Kızım ben ve Allahtan başka kimsemiz yok.Napalım Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı olalımda başa çıkmaya çalışırım inş.Ama tabii bazen tüm bu olumsuz koşulları düşününce inan kendimi öldürmek istediğim bile oluyor.İnş. doğumdan çıkamam sonsuz uykuya dalarım kızıma babası baksın diye düşünüyorum.Bunalımamı giriyorum bilmiyorum ama valla yerimde olsanız çıldırırdınız sizde....
Bence faydası olur canım.Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman?
evet yaa bunu bana başkası da söylemişti gerçekten işe yarıyor mu acaba..
sağol canım allah razı olsun.benimde annemden başka kimse yok işte herkesin başında 2şer 3er çocuk çocuklarını bırakta gel diyemezsin anneminde sağlık sorunu olmasa o kalır ama hastaneden geldikten sonra ona daha çok ihtiyacım olcak hastalanmasını istemiyorum.bakalım allah darda kalanların yardımcısı olsun yapcak bişey ypk ama sen çok şıkıntılısın ya üzülüyorum ama biraz daha rahat olmaya çalış ya herşey olur gider.en güzel anların kötü kalcak aklında.bak yeni öğrendim ben birinci doğumda nst deyken ablama doktor senin hasta çok uslu çok sakin böyle giderse güzel geçecek herşey demiş merak etme demiş.hep demek istediğim bu sen iyi düşün iyilik seni bulur allahın izniyle
bu hafta içi gitmem lazım canım günü belli değil.belki önümüzdeki haftayada bırakabilirim
megryancım bugün seni kendime çok benzettim.. tüm yaaralarımı deştin be canım.. böyle olmakta iyi değil aslında mafoldumben
bide klozet yerine diğer tuvaleti kullanmak işe yarıyor bide abdest ve namaz hareketlerinin faydası büyük.ben ilkte normal istediğim için hep yapıyodum hiç bir ağırlık hiç bir sorun yaşamamıştım.bunda nasılsa sezaryen diye bıraktım kendimi iyce bak şimdi ne sıkıntılar çekiyorum
ayazcım sakin olman ne kadar güzel.. herşeye sinirlenmiyorsundur canım maşaallah sana.
Damdan düşeni ancak damdan düşen anlar misali.Kafa kafaya verip derdimizi paylaşıyoruz.Bir yol yok şu an her yol yine bize ve Rabbime çıkıyor.Sağlık olsun bunada şükür diyelim...
canım keşke herşeye sinirlenmiyor olsaydım.aslında çok fazla sinir var bende ama yansıtmıyorum içime atıyorum.kendime daha fazla zarar veriyorum bu şekilde ama yapım böyle.doğum konusundaki rahatlığıma gelince eşim bana çok istediğim bi kitap seti vardı onu almıştı hamileyken çocuğumu ben yetiştiriyorum adlı 7 kitaptan oluşan bir set.hamlelikten tut anneliğe ergenliğe kadar herşey ansiklopedi şeklinde yazılmış canlıyım geliyorum adlı kitap benim o dönem eşimden daha fazla vakit geçirdiğim şeydi.o kadar faydasını gördümki normal doğumdan bile korkmuyodum kitap sayesinde.suyum geldi hastaneye gidiyoruz ben kahkahalar atıyodum.nst de sancı görünüyo ben bişey hissetmiyorum .yani ağrıyomu diye soruyo doktorum ben çok az diyorum.doktor dersine iyi çalışmışsın demişti.suni sancı verdiklerinde bile ağrım çok azdı.çatım uygun olsaydı eminim çok kolay bi normal doğum yapardım.o gün tek yardımcımın allah olduğunu o ne dilerse onun benim için hayırlı olduğunu benim doğum yapabilecek bi kapasitede yaratıldığımı bunun için çok güçlü olduğumu falan düşünüyodum.başka hiç bir şey gelmiyodu aklıma.kendi kendimi motive etmeyi başardım.heycan yapmadım panik yapmadım.allaha şükür aşırı bi sancı çekmedim.doğum öncesindede sonrasındada.biraz uzattım ama doğum yapacak arkadaşlara belki yardımcı olur diye yazmak istedim
abdest ve namazın faydasını görürüm inşallaah ama klozet başka bişey kullanamıyorum diğerinde çok ağrım oluyor hem kızımda rahatsız oluyor heralde sıkıştırıyorum zannediyorum onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?