sağol canım benimde normal olsaydı 3 mart gibiydi.sezeryan olma sebebim vajinadaki varis,ve doğumsl kalça çıkıklığı sebebiyle.Allah yardımcımız olsun,hayırlısıyla kavuşruz inşallah miniklerimize.:teselli:rabbim yar ve yardımcın olsun inş. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu,endişelerini çok iyi anlıyorum aynılarını bende düşünüyorum çünkü,benimde 1 hafta 10 gün içinde olacak inş. doğumum beklemedeyim şu an herşey normal gözüküyor ,senin sezeryan olma sebebin ne peki, sen mi istedin..?
ayazcım o set bende de var canım. söylemesen inan unutmuştum
kitapların hepsi birbirinden harika... sen hangilerini okuyabildin?
evde o kadar çok kitap var ki artık karıştırıyorum. daha bu akşam eşim 4 kitapla gelmiş. yeni bi kitaplık daha lazım diye söylenip duruyorum ama henüz faaliyete geçen yok bilmiyorumkismile
kızlar birazda kendimden bahsedeyim. biliyorsunuz bugün rejimimin ilk günü. sabahtan bu yana yediklerim şunlar:
sabah yarım dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin, bol roka ve maydonoz. açık limonlu çay
ara öğün 1 elma
öğle yemeği 1 kase yoğurt 8 light bisküvi, 1 kayısı kurusu
akşama kadar bişi yemedim
akşamda ıspanaklı yumurta, 1 kabak dolması, 1,5 dilim çavdar ekmeği,açık limonlu şekersiz çay
sürekli bol su :a015:
sağol canım benimde normal olsaydı 3 mart gibiydi.sezeryan olma sebebim vajinadaki varis,ve doğumsl kalça çıkıklığı sebebiyle.Allah yardımcımız olsun,hayırlısıyla kavuşruz inşallah miniklerimize.:teselli:
valla baştan sona okuyamadım hiçbirini klavuz gibi kullanıyorum desem yeridir.gerçekten muhteşem bir set.herkese tavsiye ediyorum ben.hele bide hediyesi vardı takva yarışı eşimle bayılırdık oynamaya.şimdi oğlum pek izin vermiyor rahat oynamamıza kendisi oynamak istiyor genelde.allah razı olsun emek verenlerden ne diyelim.
oo maşallahın var allah kolaylık versin sporda yapıyomusun hulohop çevirmek ve ip atlamak rejim yapanlara ve vücudunu şekle sokmak isteyenlere çok faydalıymış.ender saraç söylemişti.bende yazın ip atlıycam günde 1 saat allah izin verirsekaydirigubbakcemile2
Sağol canım Allah razı olsun.Vajinal varis 30.hafta sonrası çıktı,ve çok büyüdü.Öyle ki yarım saat ayakta kalsam şişiyor ve ağrımaya başlıyor.Doktor riske atmamak için sezeryan önerdi çünkü patlama riski varmış normal doğumda.Birde bebekken kalçam çıkmış doğumda şu an bir sıkıntı yok iyileşmiş ama bazı doğumlar çok zorladığndan tekrar çıkabiliyormuş arızalı olan bacak.İşte bu sebeplerden olacak.Kısmet iyi olalım da.hoşçakala.s.hayırlısıyla kurtulursun inşaallah arkadaşım.. vajinal varis çok ilerledi mi, yoksa sadece tehlike mi var bilmiyorumkismile
Sağol canım Allah razı olsun.Vajinal varis 30.hafta sonrası çıktı,ve çok büyüdü.Öyle ki yarım saat ayakta kalsam şişiyor ve ağrımaya başlıyor.Doktor riske atmamak için sezeryan önerdi çünkü patlama riski varmış normal doğumda.Birde bebekken kalçam çıkmış doğumda şu an bir sıkıntı yok iyileşmiş ama bazı doğumlar çok zorladığndan tekrar çıkabiliyormuş arızalı olan bacak.İşte bu sebeplerden olacak.Kısmet iyi olalım da.hoşçakala.s.
ayazcım bizde hediyesinden yok. çünki biz peşin almıştık kitapları. o zaman fiyat indirimi yapıyorlar ondan hediyesi olmuyor.
ben hala kutusunda saklıyorum. biliyorsun onların ebatları diğer kitaplardan daha farklı. kitaplıkta bi uygun yere dizemedim. ama ortalığa çıkarmam lazım. elimizin altında olmalı değil mi..
spor derken dün sabah 190 merdiven çıktım ve gün içinde olduğum yerde 100 adım koştum. şu an bacaklarımın arkası kasılıyor. kızımın ipi vardı bulamadım onu. aslında ip atlamak dediğin gibi çok faydalıymış. başka ne yapsam ki bilmiyorumkismile
ben evlenmeden önce hergün düzenli hareket yapardım.asıl doğumdan sonra ihtiyacım vardı o zamanda hiç bişey yapmamıştım:1ninca: ama nasipse bu doğumdan sonra kararlıyım.ip atlamayı ihmal etme bencede.evinde müsaitse tabi.komşulardan şikayet gelmesin sonraalsanaalsanasmilenette spor videoları varya belki onlardan faydalanabilirsin
kesinlikle canım.ben çok faydalanıyorum.kitaplıkta onlar için ayrı bir yer seçtim.çok şirin görünüyolar.diğerlerinden ters yöne koydum.her gelenin dikkatini çekiyor.
şimdi böyle diyorsun ama bence doğumdan sonra pek fırsatın olmaz. kendini hep yorgun hissedersin. boşver sen emzirirken gider inşaallah
ip atlamayı belki koridorda yaparım ama alt katta bi delikanlı var. çoştu bu kadın demesin :1ninca:
inş.allah gönlüne göre versinbizim kitaplıkta hiç yer yok şu an. normalde tek sıra dizilir ya, ben çift sıra dizdim hatta üstlerinede yatay dizdim. tıklım tıklım. o yüzden onları kolisinden çıkarıp eziyet etmek istemedim, kitaplığın yan tarafında boşluk var orda tutuyorum. o zamanda elime alamıyorum. ölçü verip geniş bi kitaplık daha yaptırmak istiyoruz. inşaallah bir an önce karar verir bizim beyefendi :jeyyar:
doğumdan hemen sonra yapamam zaten dikişler falan baya bi süre hızlı hareketlerde rahatsız ediyor.ama şöyle yaz sonuna falan diyorum.belkide aylardır hareketsiz yaşamanın verdiği bi özlem hissediyorumdur çünkü hareketli biriyimdir.odadan mutfağa falan koşardım normalde.eşim ilk başlarda o ses ne diye bakardı ama alışmıştı sonradan özledim ya koşturmayı falanhihoyyyt
inş. bende öyle ümit ediyorum:sm_cool:anlıyorum seni, şöyle gönlünce koşup zıplamak istiyorsun. bu esareti ruhun kabul etmiyor. bebeğin yaza kadar düzene girmiş olur. seninde dikişlerin iyileşir inşaallah bol bol kıpraşırsınız delikafadulden
bu gün nasıl gidiyor rejim.benim midem bulanıyor ya.üşütme değil heralde.gecede uyuyamadım zaten biraz yorgunluk birazda mide yanmasımı desem bulantımı desem bi tuhaftı midem.yatakta kıvranacağıma oturayım dedim
ayazcım ilk doğumundaki iyileşme sürecin nasıl geçmişti.. ben hatırlıyorum da ancak 20. günden sonra normale döner gibi olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?