( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

ablamında 9 ay bulantısı olmuştu bende hamilelikten dolayı başlamış olmasından korkuyorum ya.sanki ilk ayda olan bulantı gibi kokular falan rahatsızz ediyor.balık yağı ve kan ilacı kullanıyorum.2 buçuk hafta oldu başlayalı.ilaçlardanmı diyorum.ama eğer ilaçlar yapsaydı başladığımdada bulantı olurdu heralde.3 gündür var

ben pek yatamadım çok gelen olmuştu. hepsinin yanına çıkmak zorunda kaldım bide kızım sarılık oldu. sürekli hastaneye git gel o halimle.. senağlama

evet ilaçlardan olsaydı bi günde çıkardı. sen yine ilaçlarını iç ve sakın midem bulanıor diye yememezlik etme

ben pek yatamadım çok gelen olmuştu. hepsinin yanına çıkmak zorunda kaldım bide kızım sarılık oldu. sürekli hastaneye git gel o halimle.. senağlama

ya sarılık kötü olmuş.biz evde atlatmıştık.zaten annemde kaldım ben doğumdan sonra 2 hafta kadar.eve geçincede annem bizimle gelmişti.ama erken kalktığımı söylemişlerdi.1 haftada ayaklandın diye bebeğimin bakımını falan yapıyodum bilmiyorum bundada öyle olsam keşke kolaydı yani benim için doğum sonrası

ha bide doğumdan 1 hafta sonra bayramdı.kayınvalideye falan gitmiştim hangi akla hizmet ettiysem şimdi çok kızıyorum kendime lmaz:

bizim kan uyuşmazlığı sarılığı olmuştu
hastanedeyken hemişireler değiştirmişti sürekli altını üstünü filan. ama ben eve geldiğim andan itibaren her şeyini kendim yaptım. bi kere bile başkasının değiştiğini hatırlamıyorum. şöyle lohusayım diye yatamadım yani.
benimde annem kayınvalidem kaldı. ama annem kayınvalideme hizmet etti bana sıra gelmedi

annemle yarım saatlik mesafedeyiz.
kayımvalidemle aynı memlekette değiliz..

ya aslında benim onunla bir sorunum yok ama o sırada insan doğumun etkisiyle çok aciz oluyor, normalde takmadığın şeylere takıyorsun.
bide kenarda oturup hizmet bekleyen bi insan olursa o zaman üzülüyorum. ben zaten kendi derdimdeyim. annem resmen yemek yapıp sofra kurmaktan helak oldu kadın. benle ve bebekle ilgilenemedi ki...9 günlük olduğumda 2 günlüğüne eve döndü babama yemek yapmak eve bakmak için..... ortalıkta dolaş hizmet et, yemek yap topla, inan sütüm kesildi 2 gün bilmiyorumkismile

megryann kopuz bugün uyanamadınız mı kızlar.. yavruların açlıktan dermanı kalmadı :ecrin_bebek:

günaydın kızlar,valla uyumuşum bu saate kadar gece pek uyuyamadım da,evde de yapacak bi işim kalmadığından dolayı son günlerimi iyice tembelliğe verdim..

ayyy canım ne diyorsun sen gerçekten mi..
içim bi tuhaf oldu. sezeryana mı gidiyorsun yoksa sancın mı başladı bilmiyorumkismile

önceden daha çok sancım oluyordu ama şu bi iki gündür bişey yok yaa o kadar sıkıldım ki beklemekten artık bir an önce olsa bitse..

Merhabalar arkadaşlar ben yarın sabah doguma gidyorum dualarınıza eksik etmeyin benden
Çook korkuyorum eyvahedigeldismile

allah yardımcın olsun arkadaşım darısı başımıza artık,ağrısız sancısız kucağına alırsın inş. bebeğini,sezeryan olma nedenin ne peki..

Canım epidural sezeryana giricem cok tuhafım vallahi mutluyum ama deli gibi de korkuyorum

eylülcüm bu vakit elbet bir gün gelecekti.. neyseki artık bu telaşlardan bekleyişten karmakarışık düşüncelerden kurtulacaksın..doğumdan sonraki halini hayal ederek mutlu ol. stres yapıp kendini bunaltma, herşey öyle çabuk geçecek ki sen bile inanamayacaksın

allah yardımcın olsun arkadaşım darısı başımıza artık,ağrısız sancısız kucağına alırsın inş. bebeğini,sezeryan olma nedenin ne peki..
Sağol canım amin hepimizin yardımcısı olsun rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.Yapamam gibi geliyor normal dogum panik atak hastasıyım da ben doktoumla konustuk korkularımıda biliyor o yuzden epidurale karar verdik hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…