bugün sabah eşimle kahvaltı yaptık. 1 dilim ekmek biraz zeytin peynir ve eşime yumurta kırmıştım, onun ucundan yedim. kolay değilmiş. ilk kez rejim yapıyorum
annem derdi ki doğuma giderken bile midem bulanıyordu.. senin son ayın olduğu için mi başladı acaba mide bulantısı bilmiyorumkismile
ablamında 9 ay bulantısı olmuştu bende hamilelikten dolayı başlamış olmasından korkuyorum ya.sanki ilk ayda olan bulantı gibi kokular falan rahatsızz ediyor.balık yağı ve kan ilacı kullanıyorum.2 buçuk hafta oldu başlayalı.ilaçlardanmı diyorum.ama eğer ilaçlar yapsaydı başladığımdada bulantı olurdu heralde.3 gündür var
ben pek yatamadım çok gelen olmuştu. hepsinin yanına çıkmak zorunda kaldım bide kızım sarılık oldu. sürekli hastaneye git gel o halimle.. senağlama
ya sarılık kötü olmuş.biz evde atlatmıştık.zaten annemde kaldım ben doğumdan sonra 2 hafta kadar.eve geçincede annem bizimle gelmişti.ama erken kalktığımı söylemişlerdi.1 haftada ayaklandın diye bebeğimin bakımını falan yapıyodum bilmiyorum bundada öyle olsam keşke kolaydı yani benim için doğum sonrası
bizim kan uyuşmazlığı sarılığı olmuştu
hastanedeyken hemişireler değiştirmişti sürekli altını üstünü filan. ama ben eve geldiğim andan itibaren her şeyini kendim yaptım. bi kere bile başkasının değiştiğini hatırlamıyorum. şöyle lohusayım diye yatamadım yani.
benimde annem kayınvalidem kaldı. ama annem kayınvalideme hizmet etti bana sıra gelmedi[/QU
yaramı deşme kız bu konu bi açılırsa kapanmak bilmez benimki yoktu yanımda iyikide yoktu.değilse ben çıldırırdım heralde.hastaneye geldide bi süreliğine kadın resmen çıldırttı ya benim acım bana yetiyor bide laf sokmaya çalışıyor falan gelde çıldırmakötükedihüso
Merhabalar arkadaşlar ben yarın sabah doguma gidyorum dualarınıza eksik etmeyin benden
Çook korkuyorum eyvahedigeldismile
Canım epidural sezeryana giricem cok tuhafım vallahi mutluyum ama deli gibi de korkuyorum
Sağol canım amin hepimizin yardımcısı olsun rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.Yapamam gibi geliyor normal dogum panik atak hastasıyım da ben doktoumla konustuk korkularımıda biliyor o yuzden epidurale karar verdik hayırlısı olsun inşallah.allah yardımcın olsun arkadaşım darısı başımıza artık,ağrısız sancısız kucağına alırsın inş. bebeğini,sezeryan olma nedenin ne peki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?