eylülcüm bu vakit elbet bir gün gelecekti.. neyseki artık bu telaşlardan bekleyişten karmakarışık düşüncelerden kurtulacaksın..doğumdan sonraki halini hayal ederek mutlu ol. stres yapıp kendini bunaltma, herşey öyle çabuk geçecek ki sen bile inanamayacaksın
megryanncım bugün hiç uğramadın. kontrolün nasıl geçti?
megyanncım her şeyin yolunda olmasına sevindim. ne güzel kızınıda görmüşsün sana poz bile vermiş annesi :)
gülencim ve eylülün haberlerini netten mi aldın. gülencim senden önce miydi, ben ikinizide aynı sanıyordum.. Allaha şükür atlatmışlar..
darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına canım.. hayırlısıyla..
mrb bende 35 haftalık hamileyim.şuana kadar vücudumda ödem olmadı.ama bebek çok yukarda olduğu için bazen nefes almakta ve yemek yemekte zorlanıyorum.ama yavaş yavaş iniyor gibi geliyor.iinsallah tam vaktinde doğar kızım.
çok teşekkürler canım umarım herkesin gönlünce olur hersey.insallah bi sorun çıkmazsa ben de mart annesi olucam.doktor 27 mart dedi bakalım.ama ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.
amin arkadaşım.. kilosu hakkında bişey dedi mi doktor
çok teşekkürler canım umarım herkesin gönlünce olur hersey.insallah bi sorun çıkmazsa ben de mart annesi olucam.doktor 27 mart dedi bakalım.ama ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.
Evet canım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi.Biraz ufak bir bebek ama annemizde minyon zaten dedi.3 kiloyu geçsek güzel olurdu ama napalım önemli olan sağlıklı olması... Bunada şükür....
maşallah kızına 2600 gr bana çok iyi gibi geldi.benimki o kadarda yoktur heralde.Evet canım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi.Biraz ufak bir bebek ama annemizde minyon zaten dedi.3 kiloyu geçsek güzel olurdu ama napalım önemli olan sağlıklı olması... Bunada şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?