( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

İnşallah canım dediğin gibi olur . Fazla heycanlanmadan ve korkmadan rahat bir sezeryan geciriim.

EYLÜLCE ise az önce haber vermiş doğum yaptığını sanırım onunkide sezeryanla olmuş.Yavaş yavaş başladı bizim kızlar doğurmaya....
Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmelerini nasip etsin inş.

megryanncım bugün hiç uğramadın. kontrolün nasıl geçti?

Canım dün doktordan biraz geç çıktım.Gelincede yorgunluktan uyku bastırdı giremedim pek nete.Kızımı gördük çok şükür yüzü bize dönüktü bu sefer doktor kaçırmak istemedi sağolsun 4d de bir fotosunu çekti gözlerim doldu kızımın yüzünü görünce.İyice duygusallaşıyorum galiba şu aralar.
Nst sonucum falan iyi çıktı,suyun iyi dedi çok şükür.Ben ikide bir erken gelirmi diye bunalttığım için doktoru en sonunda 'boşver bak bu ayakları bak bu sırtı'diyerek dikkatimi dağıtmaya çalıştı :)
Kan tahlili istedi kan oranımdan pek memnun olmadığı için damardan kan verdiler dün.Yarın yine verecekler bakalım.Kızım inş.2-3 hafta daha dururda o sürece hem kendi kilo alır biraz daha hemde benim kan seviyem yükselir.

megyanncım her şeyin yolunda olmasına sevindim. ne güzel kızınıda görmüşsün sana poz bile vermiş annesi :)
gülencim ve eylülün haberlerini netten mi aldın. gülencim senden önce miydi, ben ikinizide aynı sanıyordum.. Allaha şükür atlatmışlar..
darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına canım.. hayırlısıyla..

Amin canım sağol...
Evet gülencimle aramızda 10 gün falan vardı sanırım.Erken doğum tehdidi vardı zaten onun bildiğim kadarıyla 33.haftada başlamıştı korkuyordu erken olmasın diye ama çok şükür 37+6 da almış kucağına oğluşunu sağlıcakla.Eylülce ve gülencimin haberlerini mart anneleri topiğinden aldım.Orada oluyoruz şu son zamanlarda mart anneleri teker teker doğuma gitmeye başladı.Korkuyorum bende gitmeyeyim martın en azından 5-10 una kadar dursun kızım Rabbim yüzümüze bakar inş.
Çünkü kanımın yükselmesi için ve kızımın az daha büyümesi için zamana ihtiyacımız var.İnş. beklediğimiz tarihte beklediğimiz şekilde sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat ve sağlıklı bir doğumla gelir kızım...

mrb bende 35 haftalık hamileyim.şuana kadar vücudumda ödem olmadı.ama bebek çok yukarda olduğu için bazen nefes almakta ve yemek yemekte zorlanıyorum.ama yavaş yavaş iniyor gibi geliyor.iinsallah tam vaktinde doğar kızım.

inmeye başladıkça kaburgaların rahatlar arkadaşım. ödem olmaması konusunda çok şükretmelisin. öyle olsaydı çok gergin olurdun..
inşaallah dediğin gibi tam vaktinde doğar kavuşursunuz olumunekankayizsmile

çok teşekkürler canım umarım herkesin gönlünce olur hersey.insallah bi sorun çıkmazsa ben de mart annesi olucam.doktor 27 mart dedi bakalım.ama ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.

çok teşekkürler canım umarım herkesin gönlünce olur hersey.insallah bi sorun çıkmazsa ben de mart annesi olucam.doktor 27 mart dedi bakalım.ama ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.

heyecanlanmakta haklısın.. ama 8 ay nasıl geçtiyse buda bi çırpıda geçcek inşaAllah.. kendin bile şaşıracaksın yerimseniben

Evet son zamanlara doğru iyice korku,heyecan birbirne giriyor duygu karmaşası yaşıyor insan.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Evet canım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi.Biraz ufak bir bebek ama annemizde minyon zaten dedi.3 kiloyu geçsek güzel olurdu ama napalım önemli olan sağlıklı olması... Bunada şükür....

kendini 5-10 gün bakıma çek.. o zaman inşaAllah 3 kiloyu geçer bebeciğin :ecrin_bebek:

Evet canım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi.Biraz ufak bir bebek ama annemizde minyon zaten dedi.3 kiloyu geçsek güzel olurdu ama napalım önemli olan sağlıklı olması... Bunada şükür....
maşallah kızına 2600 gr bana çok iyi gibi geldi.benimki o kadarda yoktur heralde.

selam kızlar.ben yokken hepiniz onlinesınız.ben gelince hayalet şehri gibi burasımafoldumben.temizliğim bitmedi hala.hergün bir odanın camını silip,perdelerini yıkıyorum.sonrada akşama kadar yatıyorumdelikafadulden.doktora gittim dün.kızım iki buçuk kilo olmuş.ama hala ters.makat gelişmiş.sezeryan olucam sanırım.36+4 deymişim.

aferin sana kız iyi gidiyorsun maşaAllah. çok özenme yağmur yağıyor kış günü ne cam silmesiymiş. fazlada zorlama gereksiz sancı başlatırsın.. bebeğinde iyi maşaallah . kendini besiye çek kız. adem sezeryanla gelecek, tosun gibi olsun ki boşa gitmesin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…