( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

özenmicem diyorum.bi kere siliyorum.ama içime sinmiyo bi daha dönüp tekrar siliyorum.bide camlar çok büyük çok zporluyo beni.ama napalım başa gelen çekilir.yapcez bi şekilde.sen nasılsın
:1closedeyes:

maşallah bebişine annesi.sende çok yorma kendini.benim camlar küçük sayılır ama oturduğum odada 3 tane var.silemedim valla. perdeleri yıkadım havalar yağmurlu gidiyor ama napıyım.aynen bende 1 saat iş yapsam akşama kadar yatıyorum.napalım artık idare edicez.bende 36+1 oldum sanırım bu gün.sağsalim bitseydi şu son günler

gıymatlım yaz bakalım rejim bu gün nasıldı hiç bahsetmedikhihoyyyt bu arada gülencimin bebişiyle resmini gördüm çok tatlı çıkmışlar.şöyle bir baktımda hakkaten sekinelik dedikleri şey bu olsa gerekCADIARZU

kızlar ben ilk aylarıma geri döndüm sanırım.mide bulantım ve midemde yanma var mahvediyor.nane limola geçiştiriyorum 3 gündür.gece falan uyuyamadım midemden.napcam bilmiyorum.bide her tarafıma ağrılar giriyor zaten üstüne mide iyce dayanılmaz oluyor.nerdeyse doktora gidip hadi artık doğuma gireyim diyceğim geliyor.sizde varmı mide problemi falan

QUOTE=xxayazxx;11661639]maşallah bebişine annesi.sende çok yorma kendini.benim camlar küçük sayılır ama oturduğum odada 3 tane var.silemedim valla. perdeleri yıkadım havalar yağmurlu gidiyor ama napıyım.aynen bende 1 saat iş yapsam akşama kadar yatıyorum.napalım artık idare edicez.bende 36+1 oldum sanırım bu gün.sağsalim bitseydi şu son günler[/QUOTE]

valla son bir odam kaldı ama belim çok feci ağrıyo.sanırım yapamıcam gerisini.dinlenmem lazım azcık.sende yorma kendini.aynı gidiyoruz hafta olarak demekki:ecrin_bebek:çıkmam lazım artık yemek yapacem.kendinize ii bakın.hoşçakalın.:gitme:.bu arada aynı mide yanmaları bendede var.yemek borum kaynıyor sanki fokur fokur.beyaz leblebi ye bol bol.ve asitli şeyler içme.yemek yedikten sonra hemen uzanma.biraz dik otur.tamamen geçmesede hafifletir bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm hadi kolay gelsin sana sonra görüşürüz son haftalarımız vücudumuzu dinlendirmemiz lazım değilse yine biz çekeriz:umursamaz:boş ver olduğu kadar yaparız napalım

ayazcım rejimim 3. gününü doldurdu
bugün sabah 1 bardak süt içtim
öğlen 1 elma
ikıindiye doğru 1 kaşık zeytinyağda pişirdiğim prasa havuç patates maydonoz karışımı
akşamda bulgur pilavı biraz tavuk
:a015:

kızlar iyice temizliğe dalmışsınız zemuszemus Allah kolaylık versin hepinize

ay canım sorma ya.mahvoldum.yapmaya çalışıyorum çok yoruluyorum.yapmasam içim raht olmuyor.arada kaldım.çatı ağrısı yaptırmıyor hiç bişey.akannehiraslında yorulunca gece çabuk uyuyabiliyorum ama o zamanda bebeğime gitmesini istediğim enerjiyi benim vücudum kullanıyor.bebişim hareket falan etmiyor çok yorulduğum zamanlar.dün biraz ütü yaptım sabahtan.akşama kadar kalkamadım yaşlanmışım ya ilk hamilelikte ağrı falan bilmiyodum:umursamaz:

ah canım kıyamam allah yardımcın olsun hamilelik düşünüyomuydun canım bu aralar aklinialirimsmile

arkadaşlar birşey sorucam
şuan 31.hafta içindeyim ,hamileyken hızlı trene binmek sakıncalı olur mu?doktoruma da sorucam ama bilgisi olan varsa bu konuda cevaplarsa sevinirim...

işte sorumlukluk sahibi olmak bu galiba ayazcım. rahatsız olsanda canın durmuyor.. bak bir sürü ağrım var diyorsun ama bir şekil yapıyorsun. ütü işini önceden çok severdim, iç çamaşırlarına havlulara varıncaya kadar ütülerdim. sonra onun orası şöyle olmuş burası böyle olmuş diye duyduğum eleştiriler beni bezdirdi. şimdi ne lazımsa onu ütülüyorum bilmiyorumkismile
sen iyi yapmışsın canım, uzun süre rahat edersin herşey elinin altında olur.ayakta yapmıyorsun dimi ütüyü?

ah canım kıyamam allah yardımcın olsun hamilelik düşünüyomuydun canım bu aralar aklinialirimsmile

rejim işi kolay değilmiş Rabbim uğraşanların yardımcısı olsun. gece yatarken seviniyorum oh bugün daha bitti diye..ah halbuki ömürden gidiyor..ben rejimi düşünüyorum :1ninca:
bu sabah sirkeli suyumu içtim öğleye kadar birşey yememeyi düşünüyorıum.
dün toplamda sadece 1 dilim çavdar ekmeği yedim, diğerlerini yazdım zaten
akşam iki arkadaşla görüştüm. kızdılar bana rejimden dolayı. anca kendine gelmiştin güzelleşmiştin dediler. -tatlicadiarzu-
eşim nbiye öyle dedi o zaman, kıskanmasından mı bilmiyorumkismile

hamilelik düşünüyorum ama galiba az zamana daha ihtiyacım var. eşimle bu konuyu hiç konuşamıyoruz. ne istediği belli ne istemediği kaydirigubbakcemile
ama bi kere ani bi vukuat oldu,sonuç ne olur bilmem :a015:

arkadaşlar birşey sorucam
şuan 31.hafta içindeyim ,hamileyken hızlı trene binmek sakıncalı olur mu?doktoruma da sorucam ama bilgisi olan varsa bu konuda cevaplarsa sevinirim...

nupecim hiç bi fikrim yok arkadaşım.. acaba içerde basınç oluşuyor mu?

Merhabalar, hayırlı sabahlar. Doğum yapan arkadaşlar olmuş sanırım. Kendilerini ve bebeklerini tebrik ediyorum. Geçmiş olsun. Darısı benim başıma inşallah:)

Merhabalar, hayırlı sabahlar. Doğum yapan arkadaşlar olmuş sanırım. Kendilerini ve bebeklerini tebrik ediyorum. Geçmiş olsun. Darısı benim başıma inşallah:)

sağolasın hayırlı sabahlar... evet iki arkadaşın doğumları gerçekleşmiş.. günler geçtikçe yeni haberler alacağız.. bunlardan biride senin haberin olacak inşaAllah :lepi:

İnşallah canım. 36. haftadayız. 1 hafta daha okula gideceğim sonra iznim başlıyor. Benim kızın keyfi gayet yerinde. Hareketleri çok iyi. Ağırlığından ve kalça ağrısından başka bir sorunum da yok çok şükür. Haftaya kontrolümüz var. Heralde 3 kiloyu geçmiştir. Herşey normal görünüyor. Bakalım ne zaman doğacak yaramaz?

gelişimi normalse normal vaktinde doğar, sende artık kendini dinlendir. bencede 3 kiloyu geçmiştir.. iştahlı seninki.. ne versen kapıyor maşaAllah :ecrin_bebek:

hayırlısı olsun.bence hamile kalmayı düşünüyosan hiç işkence çektirme kendine kafamçokkarıştıkızın kaç yaşındaydı.bebişini doğurur sonra başlarsın.hem arkadaşların iyi diyosa eşine bakma dediğin gibi kıskanıyodur güzelliğini.aslında kilon o kadar çok değil.gerçi boyun nasıl bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…