aferin sana kız iyi gidiyorsun maşaAllah. çok özenme yağmur yağıyor kış günü ne cam silmesiymiş. fazlada zorlama gereksiz sancı başlatırsın.. bebeğinde iyi maşaallah . kendini besiye çek kız. adem sezeryanla gelecek, tosun gibi olsun ki boşa gitmesin :lepi:
selam kızlar.ben yokken hepiniz onlinesınız.ben gelince hayalet şehri gibi burasımafoldumben.temizliğim bitmedi hala.hergün bir odanın camını silip,perdelerini yıkıyorum.sonrada akşama kadar yatıyorumdelikafadulden.doktora gittim dün.kızım iki buçuk kilo olmuş.ama hala ters.makat gelişmiş.sezeryan olucam sanırım.36+4 deymişim.
kızlar iyice temizliğe dalmışsınız zemuszemus Allah kolaylık versin hepinize
ayazcım rejimim 3. gününü doldurdu
bugün sabah 1 bardak süt içtim
öğlen 1 elma
ikıindiye doğru 1 kaşık zeytinyağda pişirdiğim prasa havuç patates maydonoz karışımı
akşamda bulgur pilavı biraz tavuk
:a015:
ay canım sorma ya.mahvoldum.yapmaya çalışıyorum çok yoruluyorum.yapmasam içim raht olmuyor.arada kaldım.çatı ağrısı yaptırmıyor hiç bişey.akannehiraslında yorulunca gece çabuk uyuyabiliyorum ama o zamanda bebeğime gitmesini istediğim enerjiyi benim vücudum kullanıyor.bebişim hareket falan etmiyor çok yorulduğum zamanlar.dün biraz ütü yaptım sabahtan.akşama kadar kalkamadım yaşlanmışım ya ilk hamilelikte ağrı falan bilmiyodum:umursamaz:
ah canım kıyamam allah yardımcın olsun hamilelik düşünüyomuydun canım bu aralar aklinialirimsmile
arkadaşlar birşey sorucam
şuan 31.hafta içindeyim ,hamileyken hızlı trene binmek sakıncalı olur mu?doktoruma da sorucam ama bilgisi olan varsa bu konuda cevaplarsa sevinirim...
Merhabalar, hayırlı sabahlar. Doğum yapan arkadaşlar olmuş sanırım. Kendilerini ve bebeklerini tebrik ediyorum. Geçmiş olsun. Darısı benim başıma inşallah:)
rejim işi kolay değilmiş Rabbim uğraşanların yardımcısı olsun. gece yatarken seviniyorum oh bugün daha bitti diye..ah halbuki ömürden gidiyor..ben rejimi düşünüyorum :1ninca:
bu sabah sirkeli suyumu içtim öğleye kadar birşey yememeyi düşünüyorıum.
dün toplamda sadece 1 dilim çavdar ekmeği yedim, diğerlerini yazdım zaten
akşam iki arkadaşla görüştüm. kızdılar bana rejimden dolayı. anca kendine gelmiştin güzelleşmiştin dediler. -tatlicadiarzu-
eşim nbiye öyle dedi o zaman, kıskanmasından mı bilmiyorumkismile
hamilelik düşünüyorum ama galiba az zamana daha ihtiyacım var. eşimle bu konuyu hiç konuşamıyoruz. ne istediği belli ne istemediği kaydirigubbakcemile
ama bi kere ani bi vukuat oldu,sonuç ne olur bilmem :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?