( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

sezaryenmi olucaksın bende 36+2 deyim.38. haftada alırsa doktorum 2 haftam kalmış.hala inanamıyorum.şaka gibi geliyor bana.sen ne alemdesin.ilk bebeğinmi

ayazcım ilk hamileliğime 56-57 kilo ile başlamıştım ve 75 kilo ile bitirdim. 18 kilo almıştım. bunun 10 kilosu doğumda gitti.eve döndüğümde 65 kiloydum. kızım şu an 6 yaşında.
şimdide yüksek bi kiloyla hamile kalmasam daha iyi olur diyorum verebilirsem belki iyi olur. öyle kilolu değilim boyumda var. balık eti denir ya şu an öyleyim, hiç bi yerimde bi taşma yok
ne yapacağımı bende bilmiyorum. bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete bilmiyorumkismile

hakkında hayırlısı olsun canım.ben bu sabah 6dan sonra çok fenalaştım.nefes alamadım karnımda ağrı vardı.uyuyamadığım gibi yatakta yatar şekilde bile duramadım.ayakta dolaşıp durdum.neden öyle oldum anlamadım ya.uyuyamadığım için şu anda başım ağrıyor.çok zor geçiyor son günlerim ya.allah yardımcım olsun.bi bitse diyorum.sabırsızlanmaya başlıyorum iyce.

için mi daraldı.. iki yastık koyarak yatsaydın. başın iyice yüksekte kalsın belki iyi gelir.. bu halde durma uyumaya çalış. duş al rahatlarsın sonrada uyursun belki bilmiyorumkismile

buldum resmi.mart meleklerimizin defilesi başlıyor diye bi konu var son mesajı tıkla görürsün

ay valla bi allah bilir çektiğimi bu sabah.çok kötüydüm hiç bir şekilde uzanamıyodum.oğlan varya uyutmaz beni.idare ediyorum bakalım.kahvaltı bile yapasım gelmedi uykusuzda olunca

kahvaltısız bırakma kendini.. bebeğini beslemeye çalışıyorsun uykusuz olsanda karnını doyur.
zaten yeyince ağırlık basar uyursun inşaAllah

sezaryenmi olucaksın bende 36+2 deyim.38. haftada alırsa doktorum 2 haftam kalmış.hala inanamıyorum.şaka gibi geliyor bana.sen ne alemdesin.ilk bebeğinmi

Evet canım ilk bebeğim. Şu an normal görünüyor. Dr. 4kg. geçerse sezeryan dedi ama ben normal doğumdan korkuyorum. Şu an belli değil nasıl olacağı. Ben de seninki gibi 38 ya da 39 da sezeryan oluy,rum diye düşünüyorum ama tabi hayırlısı. Haftalar çabuk geçiyor. Ben de hala bebeğim olacağına inanamıyorum.

kahvaltısız bırakma kendini.. bebeğini beslemeye çalışıyorsun uykusuz olsanda karnını doyur.
zaten yeyince ağırlık basar uyursun inşaAllah

oğluşumu öğle uykusuna yatırdığımda bende uyurum biraz kafam yerine gelir belki.kahvaltı sofrasına oturdum ama ne yedim ne yemedim inan bilmiyorum.ama şimdi süt içip geldim.inş. bu seferde midem başlamaz ay benim 2 haftam kaldı heralde yaa.biraz heycanlanıyorum sanki çok değişik hem sakinlik var hemde içten içe bi hareketkafamçokkarıştıakannehir

ayazcım sen bi kere bu işlemi geçirmiş birisin . korkman konusunda seni anlıyorum kendini rahat hissedemiyorsun. ama Allaha şükür, diğerinde de yaşadığın acıların ağrıların bi gün son bulup sağlığına kavuşmuş olduğunu tecrübe ettin. bide hiç doğuma girmemişleri düşün. hiç birşey yaşamadıkları için karanlık bi kuyuya düşeceklerini, eski sağlıklarına hiç kavuşamayacaklarını zannediyorlar.
bak ne güzel diyorsun 2 haftaya bende doğururum diye.. koca 8 ay geçmiş.. inşaAllah bu günlerinde hayırlısıyla geçecek.. tüm zorlukları Allahın yardımıyla aşacaksın.. Rabbim kulunu zayi etmez.. :Saruboceq:

bende bilmiyorum canım doktoruma sorucam öğrenince yazarım size de.daha önce hamile olmadan önce bindiğimde bir basınç oluyordu bende o yüzden tedirgin oldum riskli olur mu diye.

evet bizede bildirmen iyi olacaktır. uçağın kasılmalara yol açtığını biliyorumda bunuda öğrenelim..

kızlar bende mart annesi olacağım inş bugün tam 34. haftayı doldurdu oğlum.size sormak istediğim bişey var oğlum hareket ettiğinde karnım da çıt diye elektiriklenme gibi bi ses oluyor bunu benim gibi yaşayan var mı aranızda?

arkadaşım galiba elektrik yüklenmesi var üzerinde.. büyük ihtimal ayakkabı yada terliklerinden kaynaklanıyordur.. başkalarını kullanarak bi süre dene bakalım devam edecek mi bilmiyorumkismile

doğru söylüyosun canım.bende zaten doğum anı bi gelse kendimi doktora bırakacağımı kurbanlık koyun gibi olacağımı çok iyi biliyorumdelikafadulden yani buna eminim ama işte yinede tekrar birinin olumlu desteğini duymak iyi geliyor allah yardımcımız olsun.bu arada ben hala nefes almakta çok zorlanıyorum.oğlanın uyuyacağı yok iş yerine götür diye eşimi aradım.cuma namazından sonra geldi hava çok soğuk diye oğlumu götürmedi ama tekrar kahvaltı hazırladı.ben bu arada duş aldım biraz daha rahatladım ama şimdide midem yanıyor.eşim bu gün biraz gözüme girdi dermişimyerimseniben

zannetmiyorum evde normal otururken veya uzanırken ve her hareketinde deil bazılarında o ses oluyor aslında bayada endişelenmeye başladım umarım ciddi bişey deildir.p.tesi kont var bakalım dr sorcam

aferin ona ...seni mutlu etmek bizi mutlu etnektir.. devamını bekliyoruz :lepi:

kııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün drdaydım nstde sancım çıkınca dr çatı muaynemi yaptı canım çok fazla acımadı veeeeeeee dr 4 cm açılmış dedi yarın sabah 7 de hastaneye yatıyorum şuan için normal gözüküyor çatın müsait ama bebek 4 kilo 50 gr olduğundan iri bebek oyüzden zorlanabilirsin dedi ama sabah 7 de gidip önce kendi sancılarımı bekleyecek mişiz o sırada bebek biraz daha aşağı iner dedi dr ondan sonra ki duruma göre değerlendiricez dedi normal mi sezeryan mı diye,kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım nolur dualarınızı eksik etmeyin aslında bir o kadarda sabırsızım kızıma kavuşuyorum,dr 4 cm açılman var deyince çok şaşırdım çokda sevindim 4 cm olmuş ve ben hiç anlamadım yani kasılmalarım sancım oluyordu ama meğer rahim genişliyormuş,şuan bile hafif hafif sancılarım var aynı adet sancısı gibi,dr alttan muayne ettiği için kanaman yada sancın artabilir bu gece bile gelebilirsin dedi,şimdi saatlere bakıyorum sabah 7 ye kadar nasıl vakit geçer diye,aay okadar çok heyecanlıyım ki konuşamıyorum bile kelimeler dilime dolanıyor,dualarınızı eksik etmeyin noluuuurrr..:a015:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…