İnşallah canım. 36. haftadayız. 1 hafta daha okula gideceğim sonra iznim başlıyor. Benim kızın keyfi gayet yerinde. Hareketleri çok iyi. Ağırlığından ve kalça ağrısından başka bir sorunum da yok çok şükür. Haftaya kontrolümüz var. Heralde 3 kiloyu geçmiştir. Herşey normal görünüyor. Bakalım ne zaman doğacak yaramaz?
canım ya mart anneleriyle ilgili bir konuydu ama baktım bulamadım şimdi linkini vermek istemiştim gülencim doğumdan sonra yazmış yaşadıklarını ararken denkgeldiayazcım gülencimin resmini nerde gördün
hakkında hayırlısı olsun canım.ben bu sabah 6dan sonra çok fenalaştım.nefes alamadım karnımda ağrı vardı.uyuyamadığım gibi yatakta yatar şekilde bile duramadım.ayakta dolaşıp durdum.neden öyle oldum anlamadım ya.uyuyamadığım için şu anda başım ağrıyor.çok zor geçiyor son günlerim ya.allah yardımcım olsun.bi bitse diyorum.sabırsızlanmaya başlıyorum iyce.
sezaryenmi olucaksın bende 36+2 deyim.38. haftada alırsa doktorum 2 haftam kalmış.hala inanamıyorum.şaka gibi geliyor bana.sen ne alemdesin.ilk bebeğinmi
kahvaltısız bırakma kendini.. bebeğini beslemeye çalışıyorsun uykusuz olsanda karnını doyur.
zaten yeyince ağırlık basar uyursun inşaAllah
nupecim hiç bi fikrim yok arkadaşım.. acaba içerde basınç oluşuyor mu?
bende bilmiyorum canım doktoruma sorucam öğrenince yazarım size de.daha önce hamile olmadan önce bindiğimde bir basınç oluyordu bende o yüzden tedirgin oldum riskli olur mu diye.
kızlar bende mart annesi olacağım inş bugün tam 34. haftayı doldurdu oğlum.size sormak istediğim bişey var oğlum hareket ettiğinde karnım da çıt diye elektiriklenme gibi bi ses oluyor bunu benim gibi yaşayan var mı aranızda?
ayazcım sen bi kere bu işlemi geçirmiş birisin . korkman konusunda seni anlıyorum kendini rahat hissedemiyorsun. ama Allaha şükür, diğerinde de yaşadığın acıların ağrıların bi gün son bulup sağlığına kavuşmuş olduğunu tecrübe ettin. bide hiç doğuma girmemişleri düşün. hiç birşey yaşamadıkları için karanlık bi kuyuya düşeceklerini, eski sağlıklarına hiç kavuşamayacaklarını zannediyorlar.
bak ne güzel diyorsun 2 haftaya bende doğururum diye.. koca 8 ay geçmiş.. inşaAllah bu günlerinde hayırlısıyla geçecek.. tüm zorlukları Allahın yardımıyla aşacaksın.. Rabbim kulunu zayi etmez.. :Saruboceq:
doğru söylüyosun canım.bende zaten doğum anı bi gelse kendimi doktora bırakacağımı kurbanlık koyun gibi olacağımı çok iyi biliyorumdelikafadulden yani buna eminim ama işte yinede tekrar birinin olumlu desteğini duymak iyi geliyor allah yardımcımız olsun.bu arada ben hala nefes almakta çok zorlanıyorum.oğlanın uyuyacağı yok iş yerine götür diye eşimi aradım.cuma namazından sonra geldi hava çok soğuk diye oğlumu götürmedi ama tekrar kahvaltı hazırladı.ben bu arada duş aldım biraz daha rahatladım ama şimdide midem yanıyor.eşim bu gün biraz gözüme girdi dermişimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?