kendini 5-10 gün bakıma çek.. o zaman inşaAllah 3 kiloyu geçer bebeciğin :ecrin_bebek:
maşallah kızına 2600 gr bana çok iyi gibi geldi.benimki o kadarda yoktur heralde.
arkadaşlar birşey sorucam
şuan 31.hafta içindeyim ,hamileyken hızlı trene binmek sakıncalı olur mu?doktoruma da sorucam ama bilgisi olan varsa bu konuda cevaplarsa sevinirim...
kııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün drdaydım nstde sancım çıkınca dr çatı muaynemi yaptı canım çok fazla acımadı veeeeeeee dr 4 cm açılmış dedi yarın sabah 7 de hastaneye yatıyorum şuan için normal gözüküyor çatın müsait ama bebek 4 kilo 50 gr olduğundan iri bebek oyüzden zorlanabilirsin dedi ama sabah 7 de gidip önce kendi sancılarımı bekleyecek mişiz o sırada bebek biraz daha aşağı iner dedi dr ondan sonra ki duruma göre değerlendiricez dedi normal mi sezeryan mı diye,kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım nolur dualarınızı eksik etmeyin aslında bir o kadarda sabırsızım kızıma kavuşuyorum,dr 4 cm açılman var deyince çok şaşırdım çokda sevindim 4 cm olmuş ve ben hiç anlamadım yani kasılmalarım sancım oluyordu ama meğer rahim genişliyormuş,şuan bile hafif hafif sancılarım var aynı adet sancısı gibi,dr alttan muayne ettiği için kanaman yada sancın artabilir bu gece bile gelebilirsin dedi,şimdi saatlere bakıyorum sabah 7 ye kadar nasıl vakit geçer diye,aay okadar çok heyecanlıyım ki konuşamıyorum bile kelimeler dilime dolanıyor,dualarınızı eksik etmeyin noluuuurrr..:a015:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
arkadaslar dun kontrole gittik.. benim hesabıma gore bebıs 34 haftalık ama doktorumuz 35+4 haftalık gozukuyor dedı ve erken dogum rıskım artık ortadan kalkmıs, yatak istirahatım bitti sonunda :dance: ve bebisimiz 2500gr olmus.. uykusuzluk sıkayetlerımız bu aylarda normalmıs arkadaslar.. sizlerle paylasmak ısteddım gelısmelerı... :)
ya arkadaşlar kopuz ne yaptı aceba.doğurdumu yoksa.ne güzel 4 cm olmuş ve hiç acı duymamış süper darısı bize
kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
kopuzcum ne yaptı acaba. büyük ihtimal bebeğiyle kavuşmuştur. iki gündür hep aklımda. dua ediyorum ona, en hayırlı bi şekilde kurtulmuştur inşaAllah.. gelsede iyi olduklarından emin olsak bilmiyorumkismile
kızlar, hiç birinizden bi ses yok :a015:
Ben şu ara sırt ağrıları,wc nöbetleri yüzünden uykusuzlukla boğuşuyorum... Eklemlerim artık çok ağrımaya başladı... Neyse ki son zamanlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun arkadaşım, bir haftan daha geride kaldı ve yeni bir hafta başlıyor..hayırlısyla buda geçecek inşaallah..
az önce ikiz üçüz gebeliklerin topiğinde göbüş resimlerini gördüm.. güzel Allahım anneleri nasılda dayanıklı ve bu yükü seve seve çeken şefkatli bir halde yaratmış. tek bebek taşıyanlar göbeklerine şükredip sahip çıksınlar bence :lepi:
merhaba kızlarrr.nasılsınızz.bugün doktora gidicektimm bebeğimi görücektimm ama izinliymiş maalesef çarşambaya kaldı inşallah iyidir benim kelebeğim.megryann senin ne kadar kaldı canımm doğumuna.aynı sıkıntılar bendede var son 1 haftadır özellikle.geçmiş olsun canımmm.Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?