( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

kız bacım içim bi tuhaf oldu.. 4 cm açıldıysan bu gece doğuracağa benziyorsun.. MaşaAllah 4 santimin açılmasını hissetmeyen 10 santimide hissetmez. aferin kız kopuz. çok dirayetli gördüm seni..Allah her an yardımcın olsun.. bizi habersiz bırakma çok merak ederiz canım sakın korkma. Mevlanın dilemesinden başka hiç bir şey yaşamayacaksın.. ne dilediyse hakkında en hayırlısı odur mutlaka.. hadi canım al bebeni gel :ecrin_bebek:

kopuz kardeşim muhtemelen şuanda bebişini aldın kucağına kokusunu duydun.inş. hangi doğum şekli olduysan kolaylıklarla yapmışsındır.bende çok heycanlanlandım.allahım bundan sonrada yardımcın olsun.bizi habersiz koyma

arkadaslar dun kontrole gittik.. benim hesabıma gore bebıs 34 haftalık ama doktorumuz 35+4 haftalık gozukuyor dedı ve erken dogum rıskım artık ortadan kalkmıs, yatak istirahatım bitti sonunda :dance: ve bebisimiz 2500gr olmus.. uykusuzluk sıkayetlerımız bu aylarda normalmıs arkadaslar.. sizlerle paylasmak ısteddım gelısmelerı... :)

ya arkadaşlar kopuz ne yaptı aceba.doğurdumu yoksa.ne güzel 4 cm olmuş ve hiç acı duymamış süper darısı bize

arkadaşlar birşey sorucam
şuan 31.hafta içindeyim ,hamileyken hızlı trene binmek sakıncalı olur mu?doktoruma da sorucam ama bilgisi olan varsa bu konuda cevaplarsa sevinirim...

Ben binmiştim doktorada sormamıştım ama o zaman 6.ayımdaydım sanırım....

Canım senin adına çok sevindim Rabbim yardımcın olsun inş. kolay bir doğum olur bebeğini sağlıcakla kucağına alır gelirsin.Rabbim gönlüne göre versin ....

Maaşallah bebişine ....

kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
kopuzcum ne yaptı acaba. büyük ihtimal bebeğiyle kavuşmuştur. iki gündür hep aklımda. dua ediyorum ona, en hayırlı bi şekilde kurtulmuştur inşaAllah.. gelsede iyi olduklarından emin olsak bilmiyorumkismile

İnş. ikiside iyilerdir canım... Ayyy bizimde son zamanlarımız eyvahedigeldismile

Ben şu ara sırt ağrıları,wc nöbetleri yüzünden uykusuzlukla boğuşuyorum... Eklemlerim artık çok ağrımaya başladı... Neyse ki son zamanlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

geçmiş olsun arkadaşım, bir haftan daha geride kaldı ve yeni bir hafta başlıyor..hayırlısyla buda geçecek inşaallah..
az önce ikiz üçüz gebeliklerin topiğinde göbüş resimlerini gördüm.. güzel Allahım anneleri nasılda dayanıklı ve bu yükü seve seve çeken şefkatli bir halde yaratmış. tek bebek taşıyanlar göbeklerine şükredip sahip çıksınlar bence :lepi:

merhaba kızlarrr.nasılsınızz.bugün doktora gidicektimm bebeğimi görücektimm ama izinliymiş maalesef çarşambaya kaldı inşallah iyidir benim kelebeğim.megryann senin ne kadar kaldı canımm doğumuna.aynı sıkıntılar bendede var son 1 haftadır özellikle.geçmiş olsun canımmm.Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize.

Doğru söylüyorsun canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.

37+2 olduk canım Rabbimin izniyle.Sırt ağrıları son ay başladı yani 1 aydır falan çekiyorum ama son günler dahada arttı her yerimiz ağrıyor şimdi.Çarşambaya ne kalmış canım gider görürsün minişini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…