( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Hayırlarla sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş. Benimde alt tarafım ayağa kalkınca ağrıyor birde wc deyken.Özellikle idrar mesaneye baskı yapınca ağrı oluyor kasıklarımda.

inşallahh..aynı şikayetlerimiz hep wc deyken falan,bide gece uykuya çok tatlı bi şekilde dalmışken wc ye kalkmak çok zor oluyor çok kasıklarım ağrıyor o zaman kalkamıyorum bi türlü yataktan..

Aynen öyle valla.Ağaçtan düşeni ancak ağaçtan düşen anlıyor.Ben inanıyorumki eşim nasipse bebişi kucağına alınca beni unutacak.Beni hasta gibi görecek sanırım hemen geçecek sanacak...

gerçeklerle çok erken yüzleşmişsin canım :a015:

benim eşim 1 hafta sonra kendine gelmişti baba olduğunu benim anne olduğumu 1 hafta sonra ancak hazmedebildi

inşallahh..aynı şikayetlerimiz hep wc deyken falan,bide gece uykuya çok tatlı bi şekilde dalmışken wc ye kalkmak çok zor oluyor çok kasıklarım ağrıyor o zaman kalkamıyorum bi türlü yataktan..

Ay inş. erken doğurmayız canım yaa... Ben mart ayının başına kadar dayansın istiyorum kızım.Çok korkuyorum aslında bu belirtiler yüzünden doğumun erken olmasından.

zeynep sezeryan olma sebebin ne acaba merak ettim ve çatı muaynen yapıldımı acaba bende ctesi tam 37 olucam acaba dr bu gittiğimde alttan muayne edermi merak ediyorum..

Ay inş. erken doğurmayız canım yaa... Ben mart ayının başına kadar dayansın istiyorum kızım.Çok korkuyorum aslında bu belirtiler yüzünden doğumun erken olmasından.

bana da bu belirtiler yüzünden ve bebeğin gelişimi bi hafta önde olmasından dolayı şubat 15 e yada 20 sine kadar doğurursun diyorlar,sen kaç haftalıksın..

bazen eşime gönderme yapıyorum, o günlerde cahildik herhalde şöyle böyle davrandık, Şimdi olsa öyle davranmayız biliyorum diyorum. bana cahil mi demek istiyorsun diyor. ah içimden çok şey diyorum tabi de olmuyor. Güzel Rabbim anlayış ve merhamet versin kalplarine

Canım çatı muayenen falan yapıldımı?Doktorunla karar verdinizmi hangi doğum şekli olacağına.Yoksa bekleyecekmisiniz 40.haftayı doldurmayı...

çatı 9 unda yapılcak canım haftaya salı.
aslında normal doguma hazırlamıstım kendımı cok heveslıydım. ama gecen gıttıgımızde sekerın normal doguma olan etkısını sordum. sormaz olaydım adam da anlattı napsın. o anlattıkca bendekı butun cesaret gıttı. korktum desem az olur sanırım... zaten hamılelıgım boyunca hep bı bebegımı kaybetme endısem wardı ılk aylardakı kanamam rısklı cıkan testler derken sımdıde hamılelık sekerı. barı dogumda kafam rahat olsun sezeryan yapalım o zaman dedım ama kesın karar vermedık. bakalım bı sonrakı gıdısımde kararlastırıcaz ama sanırım benım ıstegımle sezeryan olucak.
oda 38+5 gıbı falan 39.hafta dolarken...

bana da bu belirtiler yüzünden ve bebeğin gelişimi bi hafta önde olmasından dolayı şubat 15 e yada 20 sine kadar doğurursun diyorlar,sen kaç haftalıksın..

34 hafta bitti canım.35.haftaya girdim daha erken diye düşünüyorum.Mart başına kadar dayansın inş. kızım...

Az zamanın kalmış canım.Benim kuzendede hamilelik şekeri çıktı diyet yaptı ama doğumuda normal oldu hatta erken doğum yaptı 34 haftalık.Birden oldu her şey.Ben şekerin normal doğuma bu kadar etki ettiğini bilmiyordum...Yükseliyormuymuş doğum sırasında?

Amin canım amin cümlemize versin inş. :Saruboceq:

ewet dogum sırasında annenın stresıne baglı yukselebılıyomus. erken dogum rıskını atlattık cok sukur ama sımdıde dogum sırasında anıden yukselırse bı ıhtımal bebege zararı dokunabılıyormus. sadece ıhtımal ama korkutmaya yettı benı cesaretım kalmadı sanırım normal ıcın...
sen nasıl dusunuyosun dogumu senınde azalmıs gunler?

Canım bana kalsa bende sezeryan istiyorum ama korkuyorum bir yandan da erkenden normal doğum olur diye.Kızımın ne yapacağı pek belli değil.Bazen diyorumki gelişimini tamamladığı an fazla bekletmeden alsın minişimi ama biliyorumki 38 den sonra alıyorlar.Benim kız o zamana kadar dururmu hiç emin değilim....

hastane ve dr konusunda ne kadar şansız isem eşim konusunda o kadar şanslıyım,allah razı olsun ondan onun sayesinde okadar rahat bi hamilelik dönemi geçirdim ki hele ki şu son zamanlarda moralim okadar bozukken onun desteğini görmezden gelemem,rabbim herkese anlayış ve anlaşılır olmayı nasip etsin..

benim kuzenim rahatsızlığından dolayı sezeryan olmak zorundaydı ve 32.haftada sezreyanla bebeği almışlar gayette sağlıklıydı ama o da çok erken değil mi yaa..şaştım kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…