Hayırlarla sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş. Benimde alt tarafım ayağa kalkınca ağrıyor birde wc deyken.Özellikle idrar mesaneye baskı yapınca ağrı oluyor kasıklarımda.
zaman durmus gıbı walla Allah yardımcımız olsun kızlar beklemek zor kaydirigubbakcemile3daha ne olacak zaten arkadaşım, gerisi kendiliğinden gelip gelip gececek :lepi:
Sen normalmi dusunuyorsun zeynep.Sezeryanse 1 haftan var sanırım.
Aynen öyle valla.Ağaçtan düşeni ancak ağaçtan düşen anlıyor.Ben inanıyorumki eşim nasipse bebişi kucağına alınca beni unutacak.Beni hasta gibi görecek sanırım hemen geçecek sanacak...
benımde yarın 37.haftam doluyor heyecanlıyım sabırsızım daha nolsunnnn zemuszemus
inşallahh..aynı şikayetlerimiz hep wc deyken falan,bide gece uykuya çok tatlı bi şekilde dalmışken wc ye kalkmak çok zor oluyor çok kasıklarım ağrıyor o zaman kalkamıyorum bi türlü yataktan..
gerçeklerle çok erken yüzleşmişsin canım :a015:
Ay inş. erken doğurmayız canım yaa... Ben mart ayının başına kadar dayansın istiyorum kızım.Çok korkuyorum aslında bu belirtiler yüzünden doğumun erken olmasından.
benim eşim 1 hafta sonra kendine gelmişti baba olduğunu benim anne olduğumu 1 hafta sonra ancak hazmedebildi
Canım çatı muayenen falan yapıldımı?Doktorunla karar verdinizmi hangi doğum şekli olacağına.Yoksa bekleyecekmisiniz 40.haftayı doldurmayı...
bana da bu belirtiler yüzünden ve bebeğin gelişimi bi hafta önde olmasından dolayı şubat 15 e yada 20 sine kadar doğurursun diyorlar,sen kaç haftalıksın..
çatı 9 unda yapılcak canım haftaya salı.
aslında normal doguma hazırlamıstım kendımı cok heveslıydım. ama gecen gıttıgımızde sekerın normal doguma olan etkısını sordum. sormaz olaydım adam da anlattı napsın. o anlattıkca bendekı butun cesaret gıttı. korktum desem az olur sanırım... zaten hamılelıgım boyunca hep bı bebegımı kaybetme endısem wardı ılk aylardakı kanamam rısklı cıkan testler derken sımdıde hamılelık sekerı. barı dogumda kafam rahat olsun sezeryan yapalım o zaman dedım ama kesın karar vermedık. bakalım bı sonrakı gıdısımde kararlastırıcaz ama sanırım benım ıstegımle sezeryan olucak.
oda 38+5 gıbı falan 39.hafta dolarken...
bazen eşime gönderme yapıyorum, o günlerde cahildik herhalde şöyle böyle davrandık, Şimdi olsa öyle davranmayız biliyorum diyorum. bana cahil mi demek istiyorsun diyor. ah içimden çok şey diyorum tabi de olmuyor. Güzel Rabbim anlayış ve merhamet versin kalplarine
Az zamanın kalmış canım.Benim kuzendede hamilelik şekeri çıktı diyet yaptı ama doğumuda normal oldu hatta erken doğum yaptı 34 haftalık.Birden oldu her şey.Ben şekerin normal doğuma bu kadar etki ettiğini bilmiyordum...Yükseliyormuymuş doğum sırasında?
zaman durmus gıbı walla Allah yardımcımız olsun kızlar beklemek zor kaydirigubbakcemile3
sezeryan olucak %80 eylulcum. 15 ı gıbı sanırım o aralarda bı tarıhte...
ewet dogum sırasında annenın stresıne baglı yukselebılıyomus. erken dogum rıskını atlattık cok sukur ama sımdıde dogum sırasında anıden yukselırse bı ıhtımal bebege zararı dokunabılıyormus. sadece ıhtımal ama korkutmaya yettı benı cesaretım kalmadı sanırım normal ıcın...
sen nasıl dusunuyosun dogumu senınde azalmıs gunler?
bazen eşime gönderme yapıyorum, o günlerde cahildik herhalde şöyle böyle davrandık, Şimdi olsa öyle davranmayız biliyorum diyorum. bana cahil mi demek istiyorsun diyor. ah içimden çok şey diyorum tabi de olmuyor. Güzel Rabbim anlayış ve merhamet versin kalplarine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?