( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Amin inşaAllah bu ay sizlere hayırlı haber vermemi nasin etsin Rabbim :Saruboceq:
bebeğinle uyumunuz nasıl zorlanıyor musun.. kolay değil Allah yardımcın olsun arkadaşım...

bu arada doğum yapan diğer arkadaşlar hiç uğramaz oldular.. iyilerdir inşaAllah..

mariennede doğum yapacaktı geçenlerde.. ne oldu acaba.. hiç sesi çıkmadı........

Megryan ve kopuz zaten kızlarının keyiflerini sürüyorlar.... vakitleri olmuyor galiba uğramaya...

haklısın valla gıymatlım uğrayamaz oldum buralara,evde tekim uzun bir süredir her işi ben yapıyorum,bebişle uğraşmak zaten başlı başına bir iş,şöyle ayakları uzatıp dinlenmeye bile fırsatım olmuyor,bu arada maşallah herkes almış bebişlerini kucaklarına rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Amin inşaAllah bu ay sizlere hayırlı haber vermemi nasin etsin Rabbim :Saruboceq:
bebeğinle uyumunuz nasıl zorlanıyor musun.. kolay değil Allah yardımcın olsun arkadaşım...

ilk bebekten sonra 2.ye alışmak daha kolay tabi tecrübenin büyük etkisi var.ayrıca daha bilinçli oluyosun her anın tadını çıkarıyorsun...sadece gaz problemimiz var.çok sancı çekiyor yavrum...

Arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza.35 haftalık hamileyimm.Şükür bu zaman kadar hiç sorunla karşılaşmadım doğru düzgün ağrım sancım filanda olmadı.artık yeni yeni başlıyor sancılar arasıra.gecen hafta yani 34 haftalıkken bebeğime 2.350 gr dedi doktor.su an için normal doğum dedi.ama son zamanlar vakit hiç geçmiyor artıkk.

öncelikle hoş geldin diyim arkadaşım, nerdeyse tamamlamışsın hamileliğini, galiba tüm hazırlıklarınıda halletmişsin ki doğum bir an önce gerçekleşsin istiyorsun.. böyle sakince doğumu beklemekte güzel olsa gerek..
ben hatırlıyorum da son vakitlerimde iyice kitaplara gömülmüştüm, bebekle alakalı her şeyi öğrenme telaşı kaplıyor insanı... sende okuyorsundur mutlaka.. o zaman hiç anlamadan saatler bile geçiveriyor...
birde ziyaret edeceğin arkadaş yada akrabaların varsa hepsini gez, doğumdan sonra zaten herkes sana gelecek, hiç bir yere kıpırdayamayacaksın.. o yüzden bu fırsatı değerlendir.. hem sevdiklerinle görüşmek seni diri ve pozitif tutar....... atlatırsın arkadaşım bu günlerde geçer... Allah yardımcın olsun.. bebeğine sıkıntısız stressiz kavuşmanı diliyorum...:lepi:

bugün kızımla kırkımız var ,ne çabuk 40 olduk hiç anlamadım valla,kırk çıkarmayla ilgili ne düşünüyorsunuz herkes başka bişey diyor da kafam karıştı iyice,öyle özel bişe yapmama gerek yok heralde önce kızımı yıkayıp sonra ben yıkanıcam..

kızlar başka konulara yazmıştım ama burdanda bir hayır duası alayım dedim 7 nisanda doğumum kısmetse dualarınız benimle olsun...sezaryan olacak....Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun ve hiç ayırmasın....

selam kızlar.unuttunuz demi beni.net olmayınca giremedim hiç.dışrıda çıkamıyorum deli oldum.bende bebeğimle net cafeye geldim zeytinimmm hayırlı olsun.sende kurtulmuşsun.ama malesef spinal olmuşsun benim gibi.bişi soracam sende baş ve boyun ağrısı oldumu çok şiddetli.ben 10 gün kafamı öne eğemedim bile.emzirirken neler çektim.spinalden ilk 6 saat çok memnun kalmıştım ama sonra acısı çıkmaya başladı.bi daha asla tercih etmem .biz 21 günü bitirdik.çok şükür.ALLAH herkese bir kez de olsa tattırsın inş bu duyguyu.

bu arada 40 ın çıkmadan çocukla nasıl dışarı çıkıyosun diceksiniz şimdi.net cafe hemen evimin altında.dışarı çıkmış olmuyoruz yani.sokağa çıkmıyoruz.giriş katında.şimcik kızarsınız bana falan.ondan açıklıyım dedim opuyorumnanaktan

sahtepericim seni unuturmuyuz, artık bilgisayarın gelene kadar yazamazsın diye düşünüyorduk canım, ne iyi yapmışsın, arada yaz bize.. iyileştin mi tamamen nasıl geçiyor günlerin.. yavrucuğunla iletişiminiz nasıl.. öptük onu Allaha emanet olun ikinizde olumunekankayizsmile

saol gıymatlım iyileştim ben.15 gündür falan kendi evimdeyim.nete indim şimdi yine.kızımda çok iyi maşallah.babasını bekliyorum.yıkıcaz birazdan.görüşürüz kendinize iyi bakın

36.haftaya girdim.doktor normal doğum dedi yine.3 mayısta olacak doğum inşallah.sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu.Allah herkese kolaylık versin annelik bambaşka yaaa insan hamile olunca anlıypr annenin kıymetini daha cok demek ki.

zamanın az kalmış ne güzel.. atlatınca bi daha tüm streslerden kurtulmuş olacaksın.......
sen annenin kıymetini asıl doğumdan sonra anlayacaksın arkadaşım....... neler neler yaşıyor insan..

arkadaşım aslında iyiyiz ama bebeğini alan kaçıyor.. şu an için bi doğurmayan ben varım
sen nasılsın nasıl gidiyor.. minik nasıl emiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…