gelsınler artık walla ya :lepi:Hayırlısıyla gelsin canım ipek kızın.Benimkide o tarihlere gelecek sanırım
Canım bana kalsa bende sezeryan istiyorum ama korkuyorum bir yandan da erkenden normal doğum olur diye.Kızımın ne yapacağı pek belli değil.Bazen diyorumki gelişimini tamamladığı an fazla bekletmeden alsın minişimi ama biliyorumki 38 den sonra alıyorlar.Benim kız o zamana kadar dururmu hiç emin değilim....
kopuzcum benim eşimde iyidir Allah razı olsun. ama erkeklerin bi kör tarafları var, o da böyle zamanlara rastlayınca çok üzücü olabiliyor.. bide imtihanımız tabi.. Rabbim kendinden başka sevgili olmadığını gösteriyor böylelikle..
hastaneden taburcu olcağımız gün eşi yüzünden ağlamış biri olarak bende gıymatlım. gibi kocalarınızdan çok şey beklemeyin diyorum.çünkü bizim hissettiklerimizi onlar anlayamaz anlamış gibi görünürler(bazıları). beklentiniz az olsun o zaman eşinizin en ufak ilgisi size göre dünyalar kadar değerli olacaktır.böylece daha güzel bir lohusalık geçireceğinize eminim.bana bundan bahseden hiç olmamıştı ve ben bu yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım.ama bu sefer alcam intikamımıkötükedihüso
az kalmış arkadaşım,en zor yeri ama inşaallah geçici dönemler bunlar. insan kendini çok hantal hissediyor dimi. her yerden mi kilo aldın yoksa genelde karnında mı?
benim yüzüm bile yusyuvarlak olmuştu, başka biri gibiydim ayy şimdi o resimlerime baktıkça bi tuhaf oluyorum. Tabi o da ayrı bi sevimlilik..bende 18 kilo almıştım, 10 kilosu doğumda gitmiş :1hug:
bende cok şiştimmmm cokkk ellerim ayaklarım cok kötüüü bende 36.haftamdayım 2 hafta soınra sezeryan olucam artık cok yoruluyorummm cok agrım var
hastaneden taburcu olcağımız gün eşi yüzünden ağlamış biri olarak bende gıymatlım. gibi kocalarınızdan çok şey beklemeyin diyorum.çünkü bizim hissettiklerimizi onlar anlayamaz anlamış gibi görünürler(bazıları). beklentiniz az olsun o zaman eşinizin en ufak ilgisi size göre dünyalar kadar değerli olacaktır.böylece daha güzel bir lohusalık geçireceğinize eminim.bana bundan bahseden hiç olmamıştı ve ben bu yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım.ama bu sefer alcam intikamımıkötükedihüso
kızlar çok moralim bozuk
bu gece kızımı yatırmadan önce kucağımda oturuyordu sarılıp koklaşıyorduk
o sırada bana dedi ki, anne ben 100 yaşında olunca sen kaç yaşında olacaksın
sessizlik boğazıma düğümlendi bilmiyorumkismile ben olmayacağım o zaman dedim
neden diye açtı gözlerini, inşaallah cennette hiç ayrılmayacağız ya, seni orda bekliyor olacağım dedim :Saruboceq: yavrum büktü dudağını..epey bi sarılı kaldık birbirimize..
o andan beri içim bi tuhaf
ağlamak istiyorum :a015:
kızlar çok moralim bozuk
bu gece kızımı yatırmadan önce kucağımda oturuyordu sarılıp koklaşıyorduk
o sırada bana dedi ki, anne ben 100 yaşında olunca sen kaç yaşında olacaksın
sessizlik boğazıma düğümlendi bilmiyorumkismile ben olmayacağım o zaman dedim
neden diye açtı gözlerini, inşaallah cennette hiç ayrılmayacağız ya, seni orda bekliyor olacağım dedim :Saruboceq: yavrum büktü dudağını..epey bi sarılı kaldık birbirimize..
o andan beri içim bi tuhaf
ağlamak istiyorum :a015:
ayazcım bu konunun ayrıntılarına inşaallah yarın deyinelim arkadaşım. Zira bizim için önemli olduğu kadar, doğumu yaklaşan arkadaşlar için de çok möhüm :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?