( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Hayırlısıyla gelsin canım ipek kızın.Benimkide o tarihlere gelecek sanırım
gelsınler artık walla ya :lepi:

38+ haftada alıyo cogu doktor canım yanı 39.haftasına gırınce. gelısımının tamanlanması garantı olsun dıye.
sen neden beklemıcegını dusunuyosun kı???

kopuzcum benim eşimde iyidir Allah razı olsun. ama erkeklerin bi kör tarafları var, o da böyle zamanlara rastlayınca çok üzücü olabiliyor.. bide imtihanımız tabi.. Rabbim kendinden başka sevgili olmadığını gösteriyor böylelikle..

doğru diyorsun arkadaşım.zaten bu dönemlerde çok hassas oluyoruz,bi cümle bile hemen ağlamamıza sebeb olabiliyor,hele ki ben resmen telden tutuyorum..

hastaneden taburcu olcağımız gün eşi yüzünden ağlamış biri olarak bende gıymatlım. gibi kocalarınızdan çok şey beklemeyin diyorum.çünkü bizim hissettiklerimizi onlar anlayamaz anlamış gibi görünürler(bazıları). beklentiniz az olsun o zaman eşinizin en ufak ilgisi size göre dünyalar kadar değerli olacaktır.böylece daha güzel bir lohusalık geçireceğinize eminim.bana bundan bahseden hiç olmamıştı ve ben bu yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım.ama bu sefer alcam intikamımıkötükedihüso

o kadar umutsuz wakamı eşler yani akannehir

karnımdan çok fazla almadım ama kalan yerlerim resmen şişti yusyuvarlak oldum , hantallık ne demek nefes alamıyorum doktor kilodan dedi:1no2: bu arada 36. haftama girmişim oğluşum çok iyi 3100 gr olmuş kereta ama benim normal doğum işi yattı gibi ters duruyomuş yine, anlamadım nasıl iş, bir hafta düz bir hafta ters anasına çekmiş bu çocuk terslikte kaydirigubbakcemile3 doktor bundan sonra zor döner dedi 3 hafta sonra sezaryan olacam galiba sağlık olsun napalım ...

bende cok şiştimmmm cokkk ellerim ayaklarım cok kötüüü bende 36.haftamdayım 2 hafta soınra sezeryan olucam artık cok yoruluyorummm cok agrım var

bende cok şiştimmmm cokkk ellerim ayaklarım cok kötüüü bende 36.haftamdayım 2 hafta soınra sezeryan olucam artık cok yoruluyorummm cok agrım var

aynen canım bende senin gibiyim, canım hiç bir şey yapmak istemiyor , benimde belimde ve kasıklarımda çok ağrı oluyo doktora sordum vücut kendini doğuma hazırlıyormuş birde ters durduğu için ayakları aşağıdaymış mesaneme vuruyo kerata hep çok canım yanıyo , az kaldı biraz daha sabır yerimseniben

benim ayaklarim pek sismedi de ellerim asiri derecede sisti.. geceleri kollarimin agrisindan donmekten uyuyamiyorum( bazen yururken iki buklum oluyorum,, dun nst ye bagladilar allah sukur bi sorun cikmadi ama ben cok pimpirikliyim mafoldumben bi de wc meselesi var tabi( allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

kızlar günleriniz çok az kalmış ama tabi bütün zorluklarda en sona doğru yaşanıyor.
belki bilirsiniz güzel bir söz var
"insan çekeceği çileye aşık olurmuş" bilmiyorumkismile

ayazcım bu konunun ayrıntılarına inşaallah yarın deyinelim arkadaşım. Zira bizim için önemli olduğu kadar, doğumu yaklaşan arkadaşlar için de çok möhüm :jeyyar:

kızlar çok moralim bozuk
bu gece kızımı yatırmadan önce kucağımda oturuyordu sarılıp koklaşıyorduk
o sırada bana dedi ki, anne ben 100 yaşında olunca sen kaç yaşında olacaksın
sessizlik boğazıma düğümlendi bilmiyorumkismile ben olmayacağım o zaman dedim
neden diye açtı gözlerini, inşaallah cennette hiç ayrılmayacağız ya, seni orda bekliyor olacağım dedim :Saruboceq: yavrum büktü dudağını..epey bi sarılı kaldık birbirimize..
o andan beri içim bi tuhaf
ağlamak istiyorum :a015:

ben de 37 e girdim.bende geceleri zorlanıyorum.sezeryan olacağım sağlık sorunlarından sebep kısmetse şubat 20 gibi.Hem bir an önce olsun istiyorum,hem de çok korkuyorum.İlk bebeğim bu yeni sürece alışamamaktan korkuyorum.:çok üzgünüm:

çok duygulandım yaa bakar mısın o minik yüreğinden neler geçiyor yerim onu öp benim için. ...insan çocuk sahibi olunca yaşamak daha anlamlı oluyor önem kazanıyor.
ama bozma moralini bence.yanlarında olduğumuz sürede onları hayata ne kadar iyi ve güçlü hazırlarsak o kadar huzurlu ve mutlu olabiliriz.

ah canım benim düşündüğü şeye bak.çocuklar bazen bizi nasıl çıkmazlara sokuyolar değilmi ne diyeceğimizi bilemiyoruz.benimkidie ömrü boyunca beni sevecekmiş.her gün söylüyor bunu bide öpüşelim sarışalımopuyorumnanaktan isteği var.kaç yaşındaydı kızın çok hassas bi kalbi var demekki tatlım benim.yerime öp onu allah evlatlarımıza uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inş.

ayazcım bu konunun ayrıntılarına inşaallah yarın deyinelim arkadaşım. Zira bizim için önemli olduğu kadar, doğumu yaklaşan arkadaşlar için de çok möhüm :jeyyar:

hadi gel hayatım bekliyorum sabırsızlanarak.içimi dökmüş oluyorum bende 4 yıl sonra. işin tuhaf tarafı ne biliyomusun kardeşim ben bu duruma bu kadar çok taktığımı ikinci hamileliğimde farkettim.ve korku oluştu içimde yine aynı şeyleri yaşıycam diye kafamçokkarıştı

38 hafta bitti tam bugün.doktora gidecektim güya ancak dr un rahatsızlandığı söylendi zaten tam olarak güven duyamadığım bir doktorum var şimdi ben doğum yapsam ne olacak diye aklımda binbir türlü düşünceyle oturdum bilgisayarın başına,çok stresliyim yaşım 36 ilk doğumum olacak üstelik ve yaşımdan dolayı normal doğum yapabilirmiyim diye çok endişeliyim riskli mi olur acaba ?sonra ilk hamileliğimde düşük yaşadığımdan biraz hareketsiz bir hamilelik yaşadım...Allah'tan dileğim bir an önce hepimizin sağlıkla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmamız.

geldim ayazcım. kız uyumuşum bu vakte kadar. gece 3.30 gibi yatmıştım kafayı toparlayamadım bi türlü. dur çayı demliyim, sende çay yap kendine.şurda iki lafın belini kırarken yavrunda mutlu olsun :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…