doğurup ortaya salanlar

Ne demek almassam kiyameti kopariyor ya? Ben bazen kendi cocugum bisey istiyo ona uygun olmadigi icin almiyrum o kiyameti koparsin istedigi kadar bide tanimadigim cocugami alicam. Tamam bi seferlik iyilik yapmissinizda her seferinde olmaz. Nefret ediyorum boyle cocugunu baskasinin ustune atanlara allah bilir evde gobek atiyodur oh kurtuldum diye.
Kadinida tanimiyosunuz zaten bi cekincenizde yok kapisina git sert bis sekilde ayni yazdiklarini soyle bakmiycaksan niye dogurdun de. Kullanmasinlar sizi yapmayin bunu kendinize.

Kendini yerden yere atıyorsa bırak orda gel senin çocuğun değil anası düşünmüyor sana ne dert oldu arsız bir cocuk olmasa neyse ama kimse kusura bakmasın

Aynen arkadaslara katılıyorum kendıni yerden yere atsın aglasın bırak markette cık tanımıyorum de soran olursa da.. Sokağa salıyolar sonra kaybolur tabı.. Ayy nasıl sinir oldum anlatamam

Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Kendini yerden yere atarken kızıma döner ve bak evladım bunlar şımarıkça hareketler. Kesinlikle yapılmaması gereken çok ayıp davranışlar. Eğer böyle yaparsan hiçbir şey elde edemezsin der, o on şeyi de kasada iade eder , çocuğa da çöp bile almazdım ve diğer kıza da eğer dinliyorsa, sen böyle davrandığın için sana hiçbir şey almıyorum, yaptığın çok ayıp der, arkama bakmadan çıkardım. Bu şekilde kendi kızınıza kötü örnek oluyorsunuz. Onun gözünde bu şekilde yabancı birinden istendiğinde her şeyi alabileceğni düşünecektir. Çok yanlış yapıyorsunuz bence.

Ben bugün pazarda kendi oğluma armut verirken bir kız baktı yanımda, istersen sen de alabilirsin dedim bir armut uzattım sonra devam ettim "ama tabii mutlaka annene sormalısın, izin verirse almalısın" dedim. O çocuk o armutu almazsa ölmez ama böyle hem çocuğun özenci gitti hem de bir şey öğrenmiş oldu. Dikkat edin lütfen çocuğa iyilik yaptığınızı düşünürken kötülük yapmayın. Bırakın ağlasın, hatta sizin kızınıznda bazen ağlasın. Hayatı öğrenmeleri, her istediklerinin olmayacağını hele ki yabancılardan her istenilenin alınmayacağını öğrensinler lütfen ...

Annesi görmüyor mu alınan şeyleri? Bunlar gökten zembille mi indi acaba diye düşünmüyor mu? Uyuz insan.

Ben götürmedim
Peşimize takıldı. Git diyorum anlamıyor. Ne dediysem bırakmadı peşimi
Dövmeli miyim ?
Polisi arardım yerinizde olsam . Sokakta sahipsiz bir çocuk buldum, sürekli peşimden ayrılmıyor ve tanımıyorum kaybolmuş olabilir lütfen acil yardım edin derdim. Polis zaten halleder gerisini

COk yanlis sizin yaptiginizda annesinin yaptigida
Ne rahat insanlar var salmis cocugu sokaga bir kere o cocugun yabanci birinden birsey almasini bile ogretmemis kaldiki birde pesinizden geliyor kesinlikle konusun annesiyle

Sizin hatanizda kesinlikle tanimadiginizz bir cocuga birsey teklif etmeyin yada gidip annene seslen ciksin izin al bende duyayim oyle veririm diyin
YA cocuk seker hastasiysa yada baska bir hastalik
Ya ona verdiginiz birseylerde onun alerjisi olan bir icerik varsa..

Yok daha neler . Polisi arayın burda bir çocuk var annesi babası ortada yok diye. Belki karakola kayıp diye götürürlerde annesigilin aklı başına gelir bir ihtimal.

Dediğinizde çpk haklısınız sizin yerinizde çok kötü niyetli, sapık tecavüzcü ne bileyim bin çeşit insan olabilir. İnsanlar 15 yaşındaki çocuklarının nerelere gittiğini neler yaptığını takip edip bilmek istiyor. 4-5 yaş nedir ki hadi hızlı giden bir arabanın önüne atlasa... Bence annesiyle konuşun baktınız olmuyor sosyal hizmetleri arayın. Böyle insanlar çocuk sahibi olmamalı.

Valla suçlu ben oldum. Kimse annesine bişey demiyor çocuğun. Nerdeyse bana neden bakmadin denecek.
Neyse ya sormadım bişey.
Konum kapatilabilirse sevinirim.
Herkes durumu anladı bence ama sizin yapmanız gereken kesinlikle polise haber vermeniz. Çok ciddi bir durum farkında mısınız? Tepkiler daha çok çocuğun annesine tabii ama sizin de yapmanız gerek şey çok net. Hadi market olayı gayri ihtiyari gelişti ama eve götürmek çok çok yanlış. Herkesin fikri bir ve net bir daha yanınıza gelirse sizden ayrılmazsa polise ihbar edin lütfen.

Benim 5 yaşındaki kızımı kaybettiğimde yabancı birinin getirmesindense polisin getirmesini yeğlerim. Annenin kim olduğunu bilmiyor anladığım kadarıyla. Anneye götürse ve iki gün sonra çocukta bir rahatsızlık olsa konu sahibinin başı fena yanar. Annesi sorumsuz biri değilse zaten kaybolmuştur çocuk, sorumsuzsa da polis ayarı verir bari.

O yaştaki çocuk anasınıfı,kreş çağı çocuğu ki okulda bile bu çocuklar tek başlarına wc ye bile çıkamaz. Buraya kadar konuyu okudum gözden kaçırmadıysam kimse çocuğu tersleyin dememiş. Yine alınacak olanlar alınır ama mutla polise haber verilmeli. 10 yaş değil lütfen lütfen bu 5 yaşında bir kız çocuğu. Annesi rahatsız bile olsa sokağa salmamalı. En kötü seneryo anne çaresiz, hasta, bakamouot polis yine müdahale eder ve anne iyileşene kadar devlet gözetiminde olur çocuk.

Bu arada ben mi kötü niyetliyim bilemedim.. Annesinin onayı olmadan, annesi de yanımda olmadan başka bir çocuğa yiyecek ikram etmem, istese de vermem.
Belki alerjisi var en basiti. Artı alışmasından bile rahatsızlık duyarım..
Hele markete falan yürüse de oralı olmam konuşmam, sakız bile almam.
Cimriilikten sevmediğimden değil ama uygunsuz buluyorum böyle şeyleri.

Söylemek istediğim tam da bu benim de... 9-10 yaş neyse yine anlayacak yaşta çocuk ama 5 yaş çok ama çok küçük daha... Çocuğum ekmek almaya karşımdaki bakkala ki bakkal da tanıdık, esnaf da ancak 7 yaşında tek başına yolladım ve süre vererek ve yine balkonda bekleyerek... 5 yaş sokağa salmak için çol çok erken

Küçük bi cocugun belkide sahip olamadigi o duyduyu sizden almasina cok uzuldum

Cocuklara karşı kaba ve kirici olamayiz tabiki ama ebeveynlerine karsi asla susmamali.

Cocuklari sokaga salmak

Gerekiyors a anasina babasi a terbiye verilmeli.

Susmayin lutfen. Dediginiz gibi kotu niyetli insanlarda cikabilir karsisina ve bi çikolatayla balonla kandirabilirler.

Bence annesine kiziniz gecen gun tanimadigi bi adamla suraya dogru gidiyordu abisi falan sandim ama dun parkta karsilastik o kisiyi tanimadigini soyledi. Lutfen cocugunuza iyi bakin sahip cikin de.

Korksun biz zahmet.

4 yasındakı kızım 9 yasındakı abisiyle bakkala gıtmek ıstıyor. Bakkal yıne evımden gözüküyor 50 metre bıle yok +bakkalda kışı tanıdık olmasına rağmen gondermıyorum kızımı. Olmaz olamaz o yastakı bır çocuk asla yalnız dışarıya çıkamaz. Ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…