doğurup ortaya salanlar

annesinin alışrımış olduğu bırseye benzıyor.ben sanmıyorum kı çocuklar yabancı bırınden korkmayıp arzıslık etsın.bellıkı öğretılmiş ve alıştırılmış.

Yerinizde olsam bende polise zabitaya bi yere başvururdum Peşimize takılıyor sürekli annesini kaybetmiş olabilir diye belki anne de bi bidaha sahip çıkar çocuğa çocukta korkar kimseye takılmaz bi daha

Al çocuğu polise götür ya böyle saçma iş mi olur? Çocuk esirgeme yurduna gitse daha cok hayrına olur çocuğun...

Anansiyla muhattap olmam şahsen. Sacma sapan bir suru insan var kimin ne oldugu belli degil. Ugrasamam.
Bu tarz tipler ortalikta gozukmez, cocuk umurunda olmaz ama birsey oldugu zaman en cirkeflesende onlardir. Basiniza is alirsiniz. Ne olsa sizin ustunuze kalir yaniniza yanastirrmayin.

Ben kedimi basi boş salmiyorum disari. Arabalar geciyor araba carpar, biri tas atar, biri zehirli bisey verir diye.

Sanırım annesi ramazan diye salıyor sokağa kendi evde dinleniyor. Çocukta arsız büyümüş belli. Almayın bir daha yüz vermeyin.
Yazık siz iyi niyetlisiniz ama devir kötü ya kötü niyetli biri isteklerini alıp kötü şeyler yapsa Allah korusun.
Peşinize takıldığında tanımamazlıktan gelin çocuğunuza da uygun dille anlatın etkilenmez.

Kalbini kırmak pahasına da olsa reddetmeniz lazım çocuğu. Herkes sizin gibi değil ki. Yarın bir gün bir sapık alıp götürse, Allah korusun. Kırın bence kalbini, bu onun iyiliği için, yabancılardan uzak durmayı nasıl öğrenecek annesi de ilgisizce. Kulağa vicdansız gibi geliyor ama bu onun iyiliği için.

Allah korusun yarın bir gün o çocuğa bi şey olsa siz de zan altında olursunuz yanınızda görünüyor çünkü. Gerekiyorsa Kırın kalbini çocuğa daha çok zarar veriliyor böyle. Genelde ortaya salarlar en ufak bi şey de en çok sorun çıkaran anneleridir onlar. Gerekirse polise başvurun çocuk arkanızdan gelirse kızın kovun tanımıyorum diye. Yada her parktan sonra markete gitmeyin çocukta eve gelecek olursa bağırın kızın. En ufak bi şeyde zan altında kalırsınız devir hiç iyi bi devir değil.siz iyi niyetlisiniz belli ama herkes sizin gibi değil

Son düzenleme:
Çocuğa iyilik edeyim derken kötülük ediyorsunuz. Şuan bir yabancıdan bir şey almayı gayet doğal karşılıyor. Kalbini kırsaydınız daha az zarar verirdiniz. Bunu sizi kötülemek amacıyla söylemiyorum, iyi niyetinizden yaptığınız anlaşılıyor ama sonuçları maalesef çok kötü. Annesinin düşünmediği çocuğu ben mi düşüneceğim diyecek bir insan olmadığınızı da düşünerek diyorum ki, çocuğa "bak canım, biz yabancıyız, yabancılardan bir şey alınmaz, her yabancıyla konuşulmaz, annenin yanına git, oyun oynamak istersen parkta kızımla oynayabilirsin ama parkın dışına biz dahil kimseyle çıkma. Bir daha yaparsan çok kızacağım," filan diyin bence. Kasadan zorla bir şey geçirmeye çalışırsa, insanlara rezil oluyorum diye almanız da hata. O zaman polisi filan arayın. Sokakta bir çocuk var, anası babası yanında yok, peşimize takıldı, başkasının da takılabilir, bunu alın kötü bir şey olmadan diyin. Yani ona bir şeyler almaktan başka yapabileceğiniz şeyler var.

gidip söyleyin yahu çocuğun elinde neden oyuncak oluyorsunuz ki. gerekirse kızın. iki ağlar susar. yarın bi gün peşinizden gelirken bişey olsa hesabını nasıl vereceksiniz?
Kaptan o cocuklara hic birsey olmaz .Annesi evde bunları nerden aldin bile demiyor demekki .
Konu sahibi ,kücücük cocuga ilk tavizinizde hata sizde ,her pesinize takılanın tüm isteklerini yapacakmısınız .

Kaptan o cocuklara hic birsey olmaz .Annesi evde bunları nerden aldin bile demiyor demekki .
Konu sahibi ,kücücük cocuga ilk tavizinizde hata sizde ,her pesinize takılanın tüm isteklerini yapacakmısınız .

ya peşinden gelirken araba çarpsa? onu kastettim yani.

Dilenci mi,çete mi bunlar acaba?
Normal bir ailenin çocuğu olamaz sanki yaa,bu kadar vurdumduymaz anne,bu kadar yapışkan arsız bir çocuk.
Bilemedim.

Polis çok iyi fikir.
Çeteyse yakalanır.
Değilse de o dangalak annesinin aklını almak için iyi bir fikir.

Atarsa atsin :) ciddiyim.. ben kendi cocuklarimada bazen bunu yapiyorum. Tek birsey alin diyorum.. baktim bi kac sey aldilar odemem diyorum ve dinlemeden kasaya gidiyorum.

Ha bak parayi bos ver ama bu cocuk bu sekilde alisiyor.. alismasin

aynen öyle o çocuğa iyilik yapmıyorsunuz bugün size yarın başkasına yapar herkes sizin kadar da iyi niyetli olmaz anasına da diyecek söz bulamıyorum nasıl tek başına gönderiyorlar bu devirde el kadar yavruları

Siz cocugunuzu sokakta tek basina oynamaya gonderiyor musunuz?

Biri demis ya belki uvey annesi vardir vs. Oz annesiysede Allah islah etsin

Çocuğun başına birşey gelse sizden sorarlar, üstün e suçlu olursunuz.
Annesiyle konuşun, gerekirse çocuğa da uygun bir dille peşinizden gelmemesi gerektiğini açıklayın .

Sosyal hizmetlere yazın çocuk tek başına sokaklarda diye, ya da polise bildirin. Biraz uğraşınca akıllanırlar belki.

Biri demis ya belki uvey annesi vardir vs. Oz annesiysede Allah islah etsin
ya olabilir üvey annesi de olabilir psikolojik travmada yaşamış olabilir hatta çete bile olabilirler hırsız arsız çocuğun tavrı iyi değil de arkadaş net olmalı bence almasın yüz vermesin çocuk ya atsın kendini yerden yere tanımıyorum der geçersiniz bi iki bi iki kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…