doktor takıntısı...

Abartmayın isterseniz ben de meslek lisesi çıkışlı hemşireyim.Staj zamanı el pratiğimize bi üniversite öğrencisi yetişemiyordu. Muayene olduğunuzda tedavinizi uygulayan o yaşı büyük ablalarımız hep meslek çıkışlı hatırlatırım.Bence eleştiri yaparken biraz uslubunuza dikkat ederseniz güzel olur. Ezik meslek falan hiç yakışık şeyler değil.
Ayrıca şu saatten sonra sağlık mesleğe başlayanlar yardımcı olacak.Üniversite okumaları şart.

öyle düşünenler evde klır bence..erkek kardeşim bankacı, bir kız oyaladı,ayrıldı başkalarıyla dolaştı,şimdi çok istedi erkek kardeşim tekrar ama erkek kardeşim artık istemiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi ki işini seven becerikli olanlar vardır ama benim hastane de gördüğüm aynı familyadan değiller di , ezik olarak anlatmak istediğim şey şu, artık üniversite ya da lise sınavında istedikleri bölüme yerleşemeyenler açıkta kalmamak ve çabuk iş bulmak amacıyla hemşireliği tercih ediyo hem de hiç sevmeden , keşke herkes isteyerek gitse o bölüme de asık sıratlı, hastalardan nefret eden , .bilgi becerisi yetersiz olan ,mesleğini hazmedememiş ben daha iyilerine layığım gibi düşünen, profesyonel bir hemşirelik tutumu geliştirmemiş hemşireler olmasa!! belki bunlar değişirse mesleğin saygınlığı da değişir diye umut ediyorum.

onu sorarsan dr dan havalı hemşireler vs de var

dr takıntısını yenemezsse evde kalır,zaten kısmatlerini kapatıtyor bence

Yanlış tahmin canım, jinekolog değil babam :) neyse siz istediğiniz kadar kötüleseniz de günü gelince işinizin düşeceğini bilmeniz size yeter

Insaat iscisi olmak icin 20 yil okul okuyup sabahlara kadar tonlarca not calismak gerekseydi onlar da havali olurdu.
36 saat mesai yapan insaat iscisi de gormedim?
Bi unvan sahibi olmak icin ne kadar yatirim yaptiginiza bagli olarak havali olmaya hakkiniz vardir.
30 yasinda yasitlari mac izleyip soguk bira yudumlarken adamlar hala ders caliaiyorlar.

Benim de doktor ve muhendis sevgilim oldu. Hatta muhendis olandan benimle evlenmek istedigi icin ayrildim.
sonra gittim tekstilde calisan model makinaciya vardim.
Cok da iyi oldu cok da guzel oldu

Meslek her sey degildir. En guzeli evini gecindirebilecek adam gibi biriyle evlenmek.

ben okadar havalı olduklarını düşünmüyorum..aile dr umuz sağlık ocağında 7.8 bin alıyordur..mütevazi biri,dediğim gibi hastabakıcı yada hemşirelerdeki hava onlarınkini geçebiliyor..konu sahibinin arkadaşı takıntı yaptığı için işi zor..çünki nasib işi bu işler..dünyanın en güzel kızı olursun şansın yaver gitmez..çirkin ve bakımsızsındır şansın iyi gider nasib dediğim gibi..

bilgisayar mühendisi çıktığım oldu ama elektirik yetersizliğinden eşimi aldım

Benim için öyle değilama benim erkek kardşimin sınıf arkadaşı daha okurken başladı ben eczacı kızla evlencem demeye.
Daha ortada bişey yok. Çocuk okulu bitirdi muhendis olarak atandı ve araya araya bulmuş okul biter bitmez bi kaç yıl içinde evlendi eczacı bi kızla :)

hahaha o neden? uyuşturucu alışverişi için paravan mı lazımdı ki?

yine bir konu itina ile katledilmiş..

arkadaşınız keşke doktor diye değil de hayırlısı diye diretse..

Kizlar sakin olun munecan her an gelebilir ..
bence herkes benim gibi meslektasiyla evlensin arada problem olmaz.miss gibi iste :)

Doktorla Evliyim. Yüksek maaş, Çokça mesai, aşırı yorgunluk ve stres, sürekli hastalığı için arayan akrabalar, rapor isteyen eş dost vs. Parası dışında çekilmez bir meslek bu yüzden tanıdığım tüm doktorlar istisnasız paracı. Bu evlilik denen şey Sevgisiz asla yürümüyor karşındaki ne olursa olsun. O kızcağızda takıntı olmuş bu normal değil ama siz takmayın !!!

Ben öğretmenim ve şu yardımcı olayından önce sağlık meslekler çoğu anadolu lisesini geçiyordu. Ayrıca temizlik kadrosundaki sekreter için profesör doçent boğazladı bu ülkede, siz ne diyorsunuz Allah aşkına??? Bir kadında güzellikten, cilveden önce öğrenim durumuna bakan erkek var mı ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…