Allahım sanada en kısa zamanda o duyguyu tattırsın inan ogün en çok sevinenlerden biride ben olucamkız dilnur Allah iyiliğini versin emi korkma acımıcak acımıcak hiç acımıcak sen ölmeyi düşünmede bebeğinin doğuş anını düşün ayyy içim bi tuhaf oldu nasıl güzel bir duygu kimbilir tabi doğum yapan bilir:)dualarımdasın canım
oyy özbek gelmiş hoşgelmiş daha hamile haberini verişin bugün gibi zaman ne çabuk geçiyor bir senin birde rufeydanın hamile kalacağını hep hissediyordum :)bide kendimi hissedebilsem:))neyse eylül ayına ne kaldı şunun şurasında tüp bebek startını vericez kısmetse
bircan seni gördüm sankim nasılsın canım
valecim nasılsın canım asagıda adını gördün seni görmüş kadar sevindim valla
merabalar ben kas bakım yağı aldım kaslarımda dökülmeler oldu bu yağ kaşlarımı çıkarırmı lütfen bana yardımcı olun lütfen
sagol canım ya ben san hep osmaniye diyesim geliyor:))))
valla istesende istemesende anneliğe alışıyorsun canım cok şükür baksana 7.5 ay bile geçti zman cok cabuk geçyiyor
aalhım en kısa zamanda hayırlısıyla sizede bu tatlı telaşları yaşatmayı nasip etsin
başka ne var ne yok grupta ahhhhh eski günler sayfalara yetişemezik
ama sunu söyleyim kızlar bebk olduktan sonra burayı bırakın tuvalate gitmeyi bile unutuyorsunuz unutmayı bırak zamna bulamıyorsunuz
anam topragımda gelmiş aysem sen nasılsın canım yaaaa
canım benimya yeminle herzman dualarımdasıız
cünkü bende tedaviyle hamile kaldım
burda sizinle aynı yollardan geçtim allhım herseyin iyisini bilir
ama artık kızım biraz dah iyi hergün buraya bakmay calışcam burdayım inşallah yanızdayım sıra sizede gelcek canım ama er ama gec o duyguları sizde yaşıcaksınız inşallah
ebruş hm iyi teyzesi büyüyor uyudu şimdi
zaman cok cabuk geçiyor aysem
bende cok özledim eski sohbetlerimizi
inşallah buralardayım ama bundan sonra
senin tedavin nasıl gidiyor canım
babam şimdi konyada dedem düştü hastneye acil götürmüşler akşahirden konyaya ameliyat oldu
kalçasınan
canım adetlerinin düzelmesi cok sevindirici
inşallah seninde az kaldı mutlu yola kavuşman
ben 65 il hamile kaldım ayse 9 kilo aldım hamileliğimde suan yine 65 im ebru 5 aylıkken adet olmaya başladım sunalık düzenli gidiyor inşallah bozulmaz yeniden tedvi olmak zorunda kalmam
aysecim sen hiç inferlite ölümüne başvurdunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?