- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
iyiyim ablacım çok sağol sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız toprağım sen nasılsın dilnur elif neslihan sizler nasılsınız
valecim fırsat buldukça gel bakarsın güzel haberle giriverirsin topiğe inşallah
yaren geçmiş olsun canım
kızlar divinityimerak etmişsiniz geçen gün ben konuştum artık girmeyeceğini söyledi çok etkiliyormuş bebek meselesini unutamıyormuş en azından bir süre gelmem kafamı dağırtmam lazım dedi kendisi iyi konuşursak anlatayım yazdıklarınızı kızlar seni soruyor diyeyim gel dedim ama girersem kafamı toparlıyamıyorum dedi aslında normal bi durum hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu hele beklenen velette gelmeyince unutmaya çalışmak için girmemeyi tercih ediyoruz ama ben başaramadım burdan kopamadım yazmasamda girip bakıp sizden haber alıyorum eminim divide dayanamayıp gelecektir burası bağımlılık yapıyor insana sabah akşam yemeklerden önce ve sonra aç tok farketmez mutlaka girilecek:)))))sizi seviyorum kızlar
arkadaşlar geçen gün adet olmadığım için aktara gidip hayıt tohumu çayı aldım.içinde değişik bitkiler var çok iyi geliyormuş.(gerçekten işe yaradı 1 fincan içtim 2 saat içinde etkisini gösterdi :))neyse ben büroya geldim.o çaydan bir fincan yaptım kendime.nasıl güzel kokuyor anlatamam..iş yerinde arkadaşlarım başladılar ne içiyorsun çok güzel koktu o çaydan bizede yap demeye..bana bunu söyeleyen arkadaşların arasında erkeklerde var :) bende o çayın düşünemedim bu kadar güzel kokacağını ve dikkat çekeceğini.eşimde karşımda kıs kıs gülüyor..ben başladım yok o çay soğuk algınlığı için siz içmeyin miğdenize dokunur üzülürüm sonra..siz bilmediğiniz şeyleri içmeyin falan.halbuki ben içiyorumkıvırıcam da konuyu unuttururcam derken göbeğim çatladı...bir daha ders oldu bitki çaylarını evde içicem sonra istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor....
günaydın kızlar nasılsınız toprağım sen nasılsın dilnur elif neslihan sizler nasılsınız
yaren geçmiş olsun canım
kızlar divinityimerak etmişsiniz geçen gün ben konuştum artık girmeyeceğini söyledi çok etkiliyormuş bebek meselesini unutamıyormuş en azından bir süre gelmem kafamı dağırtmam lazım dedi kendisi iyi konuşursak anlatayım yazdıklarınızı kızlar seni soruyor diyeyim gel dedim ama girersem kafamı toparlıyamıyorum dedi aslında normal bi durum hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu hele beklenen velette gelmeyince unutmaya çalışmak için girmemeyi tercih ediyoruz ama ben başaramadım burdan kopamadım yazmasamda girip bakıp sizden haber alıyorum eminim divide dayanamayıp gelecektir burası bağımlılık yapıyor insana sabah akşam yemeklerden önce ve sonra aç tok farketmez mutlaka girilecek:)))))sizi seviyorum kızlar
günaydın kızlar nasılsınız toprağım sen nasılsın dilnur elif neslihan sizler nasılsınız
yaren geçmiş olsun canım
allah kurtarsın canım inşallah ayyy az kalmış oh oh ne güzel minicik bir melek dünyaya gelmek için gün sayıyor inşallah ben doğurdum haberinide okuruz doğum hikayeni merakla bekliyorum yaz tamammıiyiyim ablacım çok sağol sen nasılsın
Bebiş için gün sayıyorum doktor 21'ine gün verdi spinal anestezili sezeryan olcam:18:
Oyüzden hem korkuyu hemde sevinci aynı anda yaşıyorum bu sıralar
hayırlısıyla atlatırım inşallah dualarınızı benden eksik etmeyin
divine gelince ben zaten az çok oyüzden gelmediğini tahmin ettim tahminimde yanılmadığım içinde çok mutluyum doğrusu
keşke gitmeden söyleseydi biraz kafa dağıtmak istiyorum bir süre gelmiycem deseydi
ama onun canı sağolsun iyi olsunda gerisi önemli değil
benim eşimde diyordu bebek olmazken kırıcam bu bilgisayarı hep kafaya takıyosun ondan olmuyor diyordu kk'ya atıyordu suçu ama veren allah veriyor bunun hiçbirşeyle alakası yok bence
demekki rabbimin nasip ettiği birgün var inşallah ogün tüm isteyenler için bir an önce gelirde herkes hayalindeki yavrusuna bir an önce kavuşur
neyse ablacım kendine çok iyi bak öptüm seni :80:
canım benim eskisi gibi yazamasamda okuyorum yazdıklarınızı yoğundum birkaç aydır evime taşındım nihayet tekrar işe başladım şimdide yoğunluktan yazamıyorum ama hep buralardayım haberdar oluyorum hepinizden biz kocaman bir aileyizkızlar bugün eşim bana bıraktı vınn bende hemen geldim
beni düşüne arkadaslarımın hepsini öpüyorum belenay ablacım sana katılıyom kk bagımlılık yapıyo
nasılsın neler yapıyosun eskisi kadar görüsemez olduk
Kızlar bende cok zor günler gecirdim buraya her geldiğimde içim gittiği konular oldu
divinity anlıyorum ama cok asırı merak ettiğim için cok kırgınım sivas haberlerine bile tek tek bakmıstım
ben laparoskopi oldugum psikolojim altüsttü ama yine buraya gelip haber bırakıp gittim merak etmeyin diye
biz burda artık aile gibi olduk biri gelmese aklımız cıkıyo helede divinty kardeş gibiydik
en azından birimize haber bıraksaydı neyse iyiymiş sevindim
dilnur canım allhım hayırlı ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bi solukta kurtarsın ikinizide
belenay canım benim kusura bakam beryalcim yazmışım.aklımdada beryal vardı ne yaptı?vize işlerini halletti mi diye onada yazıcaktım.pardon canım
sağol canım rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinkızlar bugün eşim bana bıraktı vınn bende hemen geldim
beni düşüne arkadaslarımın hepsini öpüyorum belenay ablacım sana katılıyom kk bagımlılık yapıyo
kızlar bende cok zor günler gecirdim buraya her geldiğimde içim gittiği konular oldu
divinity anlıyorum ama cok asırı merak ettiğim için cok kırgınım sivas haberlerine bile tek tek bakmıstım
ben laparoskopi oldugum psikolojim altüsttü ama yine buraya gelip haber bırakıp gittim merak etmeyin diye
biz burda artık aile gibi olduk biri gelmese aklımız cıkıyo helede divinty kardeş gibiydik
dilnur canım allhım hayırlı ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bi solukta kurtarsın ikinizide
allah kurtarsın canım inşallah ayyy az kalmış oh oh ne güzel minicik bir melek dünyaya gelmek için gün sayıyor inşallah ben doğurdum haberinide okuruz doğum hikayeni merakla bekliyorum yaz tamammı
evet canım verecek olan allah herşekilde veriyor kimimiz biraz daha hassas oluyoruz eminim divide gelecek eskisi gibi bizlerle olacak uzak kalamaz fazla biz bir aileyiz
canım benim eskisi gibi yazamasamda okuyorum yazdıklarınızı yoğundum birkaç aydır evime taşındım nihayet tekrar işe başladım şimdide yoğunluktan yazamıyorum ama hep buralardayım haberdar oluyorum hepinizden biz kocaman bir aileyiz
önemli değil canım anladım zaten sen nasılsın eylül nasıl büyümüştür cimcime
evet canım ya aynen dediğin gibiyim şuanda elimden gelse zamanı ileri alabilsem diye düşünüyorumherkese iyi akşamlarr...
dil_nurcum Allah kurtarsın cnm.heyecanını çok iyi anlıyorum.bende senin gibi yerimde duramıyordum son hafta uykularım kaçmıştı..o günlerde zaman geçmek bilmezdi.şimdi ise bebeğim 6 aylık oldu :)Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
slm canım hoşgeldinHerkese selam canlarımmmmmmmmm
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.UMARIM İLERİ DERECEDE DEĞİLDİR ALERJİSİ.günaydın kızlar nasılsınız..yağızın alerjisi biraz yüksek çııkıyodu.tekirdağdaki özel doktorumuz ünv.hastaneleri yapar demişti hazır izmirdeyken dokuz eylüle götürdük orda yapıldı ama solunum testi(polen toz akarı vs..)temiz çıktı.besin alerjisi orta derecede alerji çıktı.neye karşı olduğu araştırılcak yeni testlerle.bu testlerin içinde fıstık,yumurta akı,buğday,süt,soya ve balık vardı.bize göre büyük bi ihtimalle yumurta akına var ne zaman vermeye başladık ellerinin üstü sinek ısırıgı gibi olmuştu..özel laboratuvarda yeniden yapılcak test..iştee böyle arada girip yazıyorum elim hala alçıda..hepinizi çokkkk öpüyorum..
iyiyim toprağım.sen neler yapıyorsun.günaydın kızlar nasılsınız toprağım sen nasılsın dilnur elif neslihan sizler nasılsınız
yaren geçmiş olsun canım
arkadaşlar geçen gün adet olmadığım için aktara gidip hayıt tohumu çayı aldım.içinde değişik bitkiler var çok iyi geliyormuş.(gerçekten işe yaradı 1 fincan içtim 2 saat içinde etkisini gösterdi :))neyse ben büroya geldim.o çaydan bir fincan yaptım kendime.nasıl güzel kokuyor anlatamam..iş yerinde arkadaşlarım başladılar ne içiyorsun çok güzel koktu o çaydan bizede yap demeye..bana bunu söyeleyen arkadaşların arasında erkeklerde var :) bende o çayın düşünemedim bu kadar güzel kokacağını ve dikkat çekeceğini.eşimde karşımda kıs kıs gülüyor..ben başladım yok o çay soğuk algınlığı için siz içmeyin miğdenize dokunur üzülürüm sonra..siz bilmediğiniz şeyleri içmeyin falan.halbuki ben içiyorumkıvırıcam da konuyu unuttururcam derken göbeğim çatladı...bir daha ders oldu bitki çaylarını evde içicem sonra istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor....
slm canım hoşgeldin
OHH NE GÜZEL YAPMIŞ EŞİN SAĞ OLSUN.ARADA KAP VINI EŞİNDEN ŞEKERİM UNUTMA BİZİ.kızlar bugün eşim bana bıraktı vınn bende hemen geldim
kızlar bende cok zor günler gecirdim buraya her geldiğimde içim gittiği konular oldu
hallattim canım.eşimden haber bekliyorum.gel drse koreye gidicez sanırım dorukla.belenay canım benim kusura bakam beryalcim yazmışım.aklımdada beryal vardı ne yaptı?vize işlerini halletti mi diye onada yazıcaktım.pardon canım
herkese iyi akşamlarr...
dil_nurcum Allah kurtarsın cnm.heyecanını çok iyi anlıyorum.bende senin gibi yerimde duramıyordum son hafta uykularım kaçmıştı..o günlerde zaman geçmek bilmezdi.şimdi ise bebeğim 6 aylık oldu :)Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
valla heycan dorukta canım yahoşbulduk canım
nasılsın
sayılı günler var
heyecan dorukta bekliyorsun.
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?