sağol canım işlerden fırsat buldukça giriyorum işte sen nasılsın kızın büyümüştür dimi maşallah diyeryim avatardaki kızının resmimibelenay günaydın canım aşağıda ismini gördüm nasılsın inş. iyisindir
Günaydın kızlarrrrr......
okyanuscummm hayırlı olsun kız çocukları iyidir.sana yardımcı olurlar büyüdükerinde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.grip olmuşsun çok geçmiş olsun cnm.benim eşimde 10 gün oldu hala grip.doktorlar ilaçda vermiyorlar.öyle kendi kendine geçecekmiş.ıhlamur ada çayı falan içerek geçirmeye çalışıyoruz.Rabbim sanada tez saatte şifa versin...
Oyoyyy kız mı süperrrrr....Aybende çok kız çocuğu istiyorum çünkü büyüsünde yardım etsin annesine diyeee...:):):)
Çok geçmiş olsun canımmmm...Rabbim acil şifalar versin...
sağol canım inşallah rabbm gönlüne göre verir sağlıklı sıhatli kız bebişler nasip eder hepinize
amin canım inşallahinş. o umut listesindeki tüm arkadaşlar ın en yakın zamanda bebeklerine kavuşurlar
sağol canım işlerden fırsat buldukça giriyorum işte sen nasılsın kızın büyümüştür dimi maşallah diyeryim avatardaki kızının resmimi
hoşgeldin canım.iiyiii akşamlar kızlar
bundan sonra hergün girmeye calışcam
dünürüm nasılsın damadım büyüdümü
bu sayfayı ilk acareken neslihandan güzel hbaer alcakmışım gibi geldi
sule zehra doğum yapmıştır belkim
rufeydam da doğurmuş maşallah
ayse haksever vildan mavigözlüm belenayım sibel osmaniyem daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar cok özledim sizleri ah eski günlere dönebisek ama cok zor
herşey biraraya gelmiş canım.olsun sizde bugün eşinle güzel bir gün geçirin.Günaydınnnnn kızlarrrr...evet arkadaşlar pazartesi günü sevgililer günü.o gün kızımın aşısı var.ayrıca mevlüt kandili.daha sonra eşimin anneannesinin ölüm yıl dönümü.her şey bu kadar nasıl bir araya toplandı anlamadım yawff..yani benim için pekde özel bir gün gibi geçmeyecek.k.validemlerde oluruz büyük ihtimalle.ben eşimin sevgililer gününü yarın kutlayacağım.inş.sizlerrr çok çokkkk güzel romantik bir sevgililer günü geçirirsini eşlerinizle :123:
bu arada şimdiden hepinizin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
evet cnm kızım o
beni de umut listesine ekleyebilir misiniz.. belki şans getirir de üst listelere çıkarım...
merhaba cimeka nasılsın hiç bebeği olmayanları ekliyolar umut listesine sen ne kadarlık evisin ne zamandan beri bebek bekliyosun
Evet canım haklısın gerçekten annelik tarifsiz bir duyguymuş daha karnında hissettiğin ilk an anlıyosun bunubelenaycım allahım gönlüne göre versin bir senin degil kızmı her sevdiğimde
allhıma isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum ve şükür ediyorum biliyorsun bende cok bekledim ebrumun yolunu
o yüzden hergün her saat ebruyu sevdiğimde dua edip şükrediyorum allahım herkese tatdırsın bu duyguyu
dilnurum bu zamnalrın keyfini çıkar ben cok özlüyorum hamile zmanımı 38 haftalıkken doğum yaptım doğum yapınca agladım benden ayrıldı gitti diye içimdeyken sevgisi daha bir farklıydı
simdi büyüdükce gözlerinin içine bakıp aglıyom bir gün gelip bizi bırakıp gitcek diye
gercekten annelik cok zormuş....... uffff gece gece amma yazdım sizleri çok özledim
saol elifcm cvp biraz geç oldu amakızım uyumuken bi bakim dedim
darısı senin başına bütün isteyen arkadaşlara inşallah
amin canım inşallah
geçmiş olsun canım benim.
evet biz dorukla gittik döndük bile.italyadan gemiye katıldık.ispanyada indik ve döndük.
dönüşten sonra istanbul ve ankaraya gittik dorukla.
bir tane daha kızın oluyormuş gözün aydın tatlım.tebrikler.
QUOTE]
oooo ne güsel valla ben tam rahatladım derken 2bebişş geliyo gezme tozma hayal oldu valla
doruk paşanın keyfi yerindedir gezip tozdunuz sefanız olsun aman tadını çıkar valla sende 2.istiyosun olunca zor oluyo
rabbim doğum yapcak olanlara kolay doğumlar bebiş steyenlere salıklı sıhhatl bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?