- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
burdayımmmm burdayımmm :92::92:bu günlerde çok yazamıyorum malum işlerimin en yoğun dönemindeyim ama ayın son haftası bu açığı kapatırım bennasılsınız güzeller valecim moralini bozma bir gün bizimde olur inşallah yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleklerimiz
kız divi gelmişsin ve gitmişsin yine arada bir cee deyiver olurmu
dilnur sen nasılsın canım
toprağım sen nasılsın dorukpaşa nasıl maşallah kocaman delikjanlı oldu ya zaman ne çabuk geçiyor
bircan canım sen nasılsın
ayşe caanım sen nasılsın rejim nasıl gidiyor
elif sen nerdesin bakalım topiğin müdavimi:))
kızlar sizi seviyorum
sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyingünaydın arkadaşlar..sulezehra tebrik ederim arkadaşım allah analı babalı büyütsün..dilnurcum sanada hayırlı doğumlar inşallah.. BERYALCİM sorma valla bu ay baya zordu.allah beterinden saklasın.yağızın solunum testi negatif çıktı yani toza hayvana polene vs alerjisi yok şükür.sadece besin alerjisi çıktı orta derecede oda önemli değilmiş. süt,yumurta,soya fasülyesi,balık,buğday.fıstık bakılmış..bunlardan birine alerjisi var.bende zaten yumurtadan şüphelendiğim için bu testi yaptırmıştım.büyük ihtimalle yumurta yanılmadım.doktor sorun değil dikkatli yedir o kadar dedi.zaten bi problem olmuyo yiyince.sadece yazın sinek ısırıgı gibi oluyodu ordan anlamıştım.şimdi oda olmuyo şükür..birazdan askeri hastaneye gidicem diş randevum var,ay nefret ediyorum dişten...hepinizi öpüyorum kocamannnnn..kib..
sağol ablacım iyiyim çok şükür gün saymaya devamnasılsınız güzeller valecim moralini bozma bir gün bizimde olur inşallah yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleklerimiz
kız divi gelmişsin ve gitmişsin yine arada bir cee deyiver olurmu
dilnur sen nasılsın canım
toprağım sen nasılsın dorukpaşa nasıl maşallah kocaman delikjanlı oldu ya zaman ne çabuk geçiyor
bircan canım sen nasılsın
ayşe caanım sen nasılsın rejim nasıl gidiyor
elif sen nerdesin bakalım topiğin müdavimi:))
kızlar sizi seviyorum
Selam cancağazlarımmmm.....
Öncelikle geçmiş kandilimiz mübarek olsunnn...Okadar çok dua ettim ki dün hepimiz için
rabbim dularımızı kabul eylesinnn....aminnnn....
Herkes iyi inşş....
Şulecim hay. olsun canımmm...Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsinnn...
Darısı Başımıza...
Ben bu aralar çok yoğunum birde bebek konusunda pek iyi değilim kızlar canım çok sıkkın o yüzden ne yapacağımı şaşaırdım işlerden de vakit bulup dr. gidemiyorum..Evleneli 6 sene biticek...7. seneye giricez benim gibi olanlar 3. doğurdu bende halen tık yok ve ben bu baskıdan çıkamıyorummm....
Rabbim benim ve benim gibilerin yar ve yardımcısı olsun çok zor bir dönemdeyim...
amin canım rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah
hepimiz bu zorlu dönemden geçiyoruz canım artık bende dayanamıyorum
helede eşime karşı o kadar mahçubumki bazen yüzüne bakarken kahroluyorum ama elden ne gelir
rabbim herşeyden önce sağlık versin kader diyip beklicez
..................
aylar önce dr. gittim ben aşılama raporu için hala uğraşıyorum bak bi enfeksiyon yüzünden rapor alamıyorum.dediğin gibi vardır bi hayır diyorumKader kısmet ama bazı şeylerde bizde bitiyor...Mesela ben dr. gidemiyorummm...Bunda da tabii ki var bir hayır diyorum ama ne bilim artık düşünemiyorum bilee...
Amin cnm amin...Rabbime sığındıkkk zatenn...çok şükür inançlı insanlarız neyin nerden geldiğini kabullenmekte bence büyük bir nimet...Buda bizim sınavımızz....
amin canım rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah
hepimiz bu zorlu dönemden geçiyoruz canım artık bende dayanamıyorum
helede eşime karşı o kadar mahçubumki bazen yüzüne bakarken kahroluyorum ama elden ne gelir
rabbim herşeyden önce sağlık versin kader diyip beklicez
Bekliyoruz zaten canımmm....
Ben çıkıyorummm sana size iyi akşamlar kızlar....
Öpüyorum hepinizi....
Günaydın kızlarr...
öncelikle hepinizin Mevlüt Kandili mübarek olsun...
daha sonra sevgililer gününüz kutlu olsun...
Beryalcim özelliklede senin cnm..kusura bakma eşinin yanında olmadığı aklıma gelmedicnm yaaa benim eşim yanımda değil demişsin inan içime dert oldu çok üzüldüm önemli olan kalplerin bir arada olması ne insanlar gördüm yan yana olupta bir birilerinden haberdar olmayan...Rabbim hepimizi sevdiklerimizden ayırmasın inş.
canım benim iyiyim sağol sen nasılsın
doruk anneannesiyle oyun oynuyor.
çok yaramaz oldu teyzesi
canım doğuma çok az kalmış Allah bir avazda kurtarsın
sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
eğer aklına gelirsek doğum anında lütfen bizim içinde dua et dilnurcum olurmu
İnanmıyorum vale ne yaptın canım yakızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
valecim cnmmm ne demek bu böyle okuduğumda içime ateş düştü sanki..çok kötü oldum.yok cnm ayrılık olmaz hemen böyle. her ailede olur tartışmalar cnm.tmm annene git kafanı dinle biraz ama ayrılık en son çare olmalı bence.biraz ayrı kalınca birbirinizin değeri daha iyi anlarsınız belkide sanırım değer bilmeyen taraf eşindi yanlış hatırlamıyorsam.eminim evde ki yokluğunda çok iyi anlayacaktır değerini.lütfen cnm yıkmayın yuvanızı..bir daha giremem demişsin olmaz ki ama böyle habersiz.kızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?