vale canım ya üzülme ama sakın sonradan pişman olacağın kararlar alma inan hepimizin evliliğinde böyle şeyler oluyor sabrımızın tükendiği noktada birbirimize giriyoruz bu iş olmıyacak dediğim günler çok oldu ama sevgi herşeyin üstesinden geldi sabırlı ol bi tanem bak eşin boşanalım dediğinde cevap vermemiş demekki istemiyor boşanmayı birde boşanmak çözümmü sennce sorunların bitecekmi ya evlat özlemin ne olacak ikiye üçe katlanacak bence biraz sakinleş ondan sonra güzelce konuşun hemen annene gitme işin içine ailelerde girerse içinden çıkılmaz bir hal alır eminim eşini seviyorsun oda seni seviyordur öle hemen boşanalım denmez dur bakalım mücadele et valecim güzel haberlerini bekliyoruz konuşun bazı şeyleri akışına bırakmak en güzeli ben öle yapıyorum şimdi eşimle daha az kavga ediyoruz herşeyi dert etmeme kararı aldım yoksa üzülen yine ben oluyorum bu tavsiyemi yabana atma her gecenin ardından mutlaka güneş doğarkızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
doğum günün kutlu olsun cnm.Rabbim evlatlarınla sevdiklerinde sağlıklı mutlu uzun yıllar geçirmeyi nasip eder inş.çok güzel şeyler yazmak isterdim ama valenin yazdıklarını okuduktan sonra dondum kaldım burda...bugün benim doğum günüm
hem anneyim hem mutluyum
eşimi de çok kızımıda çok seviyorum
ailemi çoook çok seviyorum
birde çok ama çok sevdiklerim var
canım arkadaşlarım var
onlar nerdeler biliyormusunuz
kadınlar kulübü çatısı altında toplandık
biraz hüzün biraz hayal kırıklığı olsada
herzaman sabırlı ümitli umutlu olmayı aşılıyoruz birbirimize
ama her zaman mutlu olmayı bildik asla yılmadık
istedik dua ettik sevdik ve sabrettik
kimiz erdi muradına
kimiz tekrar yaşadı aynı mutluluğu
tekrar anne baba oldular
olamayanlara dua ediyoruz her zaman
peygamberimiz bir hadisinde günahsız ağızla edilen dua kabul edilir diyor sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya RASULULLAH PEYGAMBER EFENDİMİZ buyuruyorki sen kardeşinin adına günah işleyemezsin oda senin adına günah işleyemez sen ona dua et oda sana dua etsin dualarda buluşmak dileğiyle canım kardeşlerim
hepinizi çok öpüyorum Allah a emanet olun
kızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
kızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
bugün benim doğum günüm
hem anneyim hem mutluyum
canım arkadaşlarım var
kimiz erdi muradına
tekrar anne baba oldular
peygamberimiz bir hadisinde günahsız ağızla edilen dua kabul edilir diyor sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya RASULULLAH PEYGAMBER EFENDİMİZ buyuruyorki sen kardeşinin adına günah işleyemezsin oda senin adına günah işleyemez sen ona dua et oda sana dua etsin dualarda buluşmak dileğiyle canım kardeşlerim
doğum günün kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
çok teşekkür ederim sağol ama bugün çok hüzünlü bi gün sabah eşim rahatsızlandı noldu anlamadım öğlen bi ablamım teyzesi ölmüş ona çok üzüldüm sonra valenin durumu ne bilim yaa
iyi akşamlar kızlar...
valecim sakın ani kararlar verme ailenin yanında etrafındaki insanlarlamı yaşamak daha kolay yoksa eşinlemi iyi düşün..bekar oldugumuz zamanki halimiz değil şimdi herşey başka..aynı şeyleri bulamayabilirsin.o yüzden çok iyi düşün.karar senin.ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...şuan burdasın görüyorum.iyi haberlerini bekliyoruz.lütfen yazmadan çıkma..
evet canım annemle alt üst oturuyorum.yoksa çok zorlanırdım.şimdi bebeği olmayana arkadaşlar kızmasın bana biz bebek bekliyoruz sen şikayet ediyorsun demesinler lütfenbende iyi sayılırım canım
annene yakınsın sen dimi canım yoksa berabermi kalıyordunuz
olsun annesi büyüyünce akıllanır nasılsa varsın yaramaz olsun çapkın ördeğim benim
canıum benim doğum günün kutlu olsun.bugün benim doğum günüm
hem anneyim hem mutluyum
canım arkadaşlarım var
kimiz erdi muradına
tekrar anne baba oldular
inanamadım okuyuncakızlar ben bosanıyorum dün gece cok kötü kavga ettik bosanalım dedim eşim sessiz kaldı yarın annemlere gidicem biraz kendimi dinlemek istiyorum hergen kavga hergün huzursuzluk ne o kendine acı cektirsin ne ben sizede haber vereyim dedim giremem bundan sonra hakkınızı helal edin merak etmeyin diye haber vereyim dedim buraya kadarmışşşşşşşşş
günaydın canımgünaydın kızlar....
valeden haber yok...umarım her şey yolundadır...
günaydın arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?