Dokuz Doğuranlar

vale canım ya üzülme ama sakın sonradan pişman olacağın kararlar alma inan hepimizin evliliğinde böyle şeyler oluyor sabrımızın tükendiği noktada birbirimize giriyoruz bu iş olmıyacak dediğim günler çok oldu ama sevgi herşeyin üstesinden geldi sabırlı ol bi tanem bak eşin boşanalım dediğinde cevap vermemiş demekki istemiyor boşanmayı birde boşanmak çözümmü sennce sorunların bitecekmi ya evlat özlemin ne olacak ikiye üçe katlanacak bence biraz sakinleş ondan sonra güzelce konuşun hemen annene gitme işin içine ailelerde girerse içinden çıkılmaz bir hal alır eminim eşini seviyorsun oda seni seviyordur öle hemen boşanalım denmez dur bakalım mücadele et valecim güzel haberlerini bekliyoruz konuşun bazı şeyleri akışına bırakmak en güzeli ben öle yapıyorum şimdi eşimle daha az kavga ediyoruz herşeyi dert etmeme kararı aldım yoksa üzülen yine ben oluyorum bu tavsiyemi yabana atma her gecenin ardından mutlaka güneş doğar

doğum günün kutlu olsun cnm.Rabbim evlatlarınla sevdiklerinde sağlıklı mutlu uzun yıllar geçirmeyi nasip eder inş.çok güzel şeyler yazmak isterdim ama valenin yazdıklarını okuduktan sonra dondum kaldım burda...

valecim canım güya bugün doğumgüüünüm ama habire kötü haberler alıp duruyorum inş. devamı gelmez

canım iyi düşün her kavganın sonu boşanmakmı olmalı sence .boşanmak en iyi çaremi bu kadar çaresizmisin neden ...sen eşini sevmiyormusun kolaymı yuva kurmak onu yıkmak bukadar basit olmamalı bence çok büyük bi günahmı işledi eşin neden affedilmeyecek bukadar büyütülecek ne olabilirki herkes gibi her evlilikte her karıkoca arasında olur kavga bunlar evliliğin tadı tuzu biz hep şekerli gıdalarlamı besleniyoruz yooo tuzda tuzlu şeylerde yiyoruz değilmi bunlar bizim hayatımızın parçaları.evlik kolay değil onu yürütmek eskisigibi canlı tutmak hiç kolay değil ama sabret ki kazanlardan olasın erkke milleti çok düşünceli olamaz o yüzden alttan alıp fedakarlık yapman lazım hepimiz yapıyoruz çünkü biz kadınız anneyiz anne olmasakta anne şefkati kadının doğasında vardır eğer vicdanı varsa tabi o yüzden büyük görev düşüyor bizler eğer eşlerden biri bidelilik yaparsa diğeri veli olacakki bu çark dönsün sen bağır o bağır ne olur o zaman sonuç hadi mahkemeye kolaymı ya iyi düşün akıllı ol sabırlı ol dua et bak eşin cevap bile vermmeiş sana kızgınlıkla söylediğin için cevap vermemiştir oturun konuşun saorun neyse çözün lütfen ve bize iy i haberlerini vermek için en kısa zamanda burda ol tamammı senin için dua edeceğiz bizi eşini aileni ve sevdiklerinizi üzmeyin lütfen olurmu selam ve dua ile

canım şok oldum ya neler söylüyosun böyle
nolur acele karar verme canım iyi düşün tekrar konuşun
bir yuva kolay kurulmuyor eşinide seviyorsun eminim oda senin kıymetini anlar biraz ayrı kalın belki o zaman düzelir aranız.ama hemen boşanıcam deme o kadar kolaymı
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım

doğum günün kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

doğum günün kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

çok teşekkür ederim sağol ama bugün çok hüzünlü bi gün sabah eşim rahatsızlandı noldu anlamadım öğlen bi ablamım teyzesi ölmüş ona çok üzüldüm sonra valenin durumu ne bilim yaa

çok teşekkür ederim sağol ama bugün çok hüzünlü bi gün sabah eşim rahatsızlandı noldu anlamadım öğlen bi ablamım teyzesi ölmüş ona çok üzüldüm sonra valenin durumu ne bilim yaa

geçmiş olsun canım Allah başka dert vertmesin. valeye bende çok üzüldüm ya inşallah iyi haberlerle gelir

kızlar nere gittiniz ya vale canım sende bi bakıp çıktın habersiz bırakma bizi

valecim sakın ani kararlar verme ailenin yanında etrafındaki insanlarlamı yaşamak daha kolay yoksa eşinlemi iyi düşün..bekar oldugumuz zamanki halimiz değil şimdi herşey başka..aynı şeyleri bulamayabilirsin.o yüzden çok iyi düşün.karar senin.ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...şuan burdasın görüyorum.iyi haberlerini bekliyoruz.lütfen yazmadan çıkma..

kızlar hepinizin desteği için teşekkür ederim dün çok kötüyüdm yazamadım
bosanma kararı kesin değil bugün aksam annemlere gitmek için otobüse binicem
ailelere yansıtmadan 1 ay kadar biribirimizden ayrı kalmaya karar verdik
kolay değil keşke böyle olmasaydı ama hergün kavga ediyoruz sebebi bebekle alakalı değil
benim eşimin aşırı titiz ve memnuniyetsiz olmasından kaynaklanıyo sürekli bişeylere söyleniyo
sussam sustu diye kızıyo konussam karsılık verdi diye söyleniyo kendimizi cok yıpratıyoruz
aramızda sevgi var yok değil ama saygıyı yitiriyoruz en iyisi biraz ayrı kalıp hatalarımızla yüzleşmek
eğer üstesinden gelebilirsek devam ailelerin bişeyden haberi yok ben annemin yanına sıkıldıgımdan
dolayı gitmiş gibi yapıcam arada ablamlarda falanda kalıcam allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun

cok zor biliyorum ama burda mutsuzum kendimi cok yıpratıyorum onca lafla nası basedeceğimide bilmiyorumm
çıkmazdayım yani ama sürekli seni eleştiren her sabah kalktığında ne olur bugün bişe olmasın diye allaha yalvarmak
psikolojim altüst durumda psikoloğa aile terapistine gidelim benimde hatalarım var sadece sen değilsin sorun diyorum
kabul etmiyo evlilik cok zor demişlerdide inanmamıstım sürekli alttan alıyorum seslenmiyorum tamam haklısın kavga etmeyelim dediğimde susma beni çıldırtma diyo
karsılık verdiğimde saygısız kadın oluyorum nası davranacağımı sasırdım sırf bişeyler düzelsin diye

yanlış hatırlamıyosam senin eşinde asker sende gurbettesin.gurbetlik çok zorr.hele bide anlayışsız eş olursa hiç çekilmez..kimin için ordayız düşünsene.ALLAHIMA binlerce kez şükür çok iyi bi eşim var.allahım onu başımdan eksik etmesin.yoksa gurbette dert çekilmez. dileğim seninde bir an önce mutlu yuvana kavuşman.ama sana kardeş tavsiyesi sakın tek bir insana bile anlatma neden gittiğini ailen bile olsa..dönülmez hatalara yol açabilirsin.kendi kendine tart biç onsuz nasıl onla nasıl.geri kalan hayatımda neler bekler beni.çokk sakin düşün.seni çookk seviyoruz.dualarımız seninle.allaha emanet ol kardeşim..

:123:

17 / 02 / 2011

PERŞEMBE

SAAT : 09.35

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
2.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
3.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
4.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
5.k.a.y.r.a. ____________
6.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM [/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

günaydın kızlar nasılsınız

valecvim hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yoluna girer yaren çok güzel şeyler söylemiş bence bu tavsiyeleri dinle hayırlısı canım bizleri habersiz bırakma

yahu şu üst listeye geçemedim bir türlü bi ara bi hamla yaptım geçmek için tam geçiyordum hoooooop tekrar düştüm umut listesine neyse bakalım umudumuz olsunda geçeriz inşallah

bende iyi sayılırım canım
annene yakınsın sen dimi canım yoksa berabermi kalıyordunuz
olsun annesi büyüyünce akıllanır nasılsa varsın yaramaz olsun çapkın ördeğim benim
evet canım annemle alt üst oturuyorum.yoksa çok zorlanırdım.şimdi bebeği olmayana arkadaşlar kızmasın bana biz bebek bekliyoruz sen şikayet ediyorsun demesinler lütfen
ama doruk çok zor bir bebek.allahın gücüne gitmesin hiç şikateçi değilim.sadece yaşadıklarımı yazıyorum size.
doruk 5 yıl sonra geldi bize ve biz böyle olunca çok üstüne düştük.birazda onun huysuzluğu eklenince uykusuz her gece..
ilk 5 ay aşırı gaz sorunumuz vardı.
sonraki 3 ay diş çıkarmamız olaylı oldu.
9 aylıkken sünnet oldu.pipisi iltihap oldu.
11 aylık yürümeye başladı düştü dudağı patladı kaşını vurdu dişini çarptı kafasını vurdu derken şimdide 17 aylık oldu ve konuşamıyor .konuşamadığı içinde çok huysuz .herşeyi ıııı diye ses çıkarıyor bazen ne istediğini anlamıyorum bu kezde kendini yere atıyor kafasını yere vuruyor.
yada istediği birşeyi yapmadığımızde eliyle kafasına vuruyor kafasını duvarlara çarpıyor.
sakın yanlış anlamayın bu bir iç dökmek değil.bu olayları sizlerde bilin diye yazıyorum.hem bilgi hem teselli yani
ben bebeğimi hiç ağlatmadım yani her istediğini yaptım.aklı erince sınır koyarım terbiye veririm diye düşünüyordum ama çok yanlış yapmışım bunu anladım .bebekler öyle bir hafızaya sahip ki hiç bir şeyi unutmuyorlar.
şimdi bir şeyi ona yapma deyince yüzüme bakıp gülüyor ve yapıyor.inat için yapıyor ve sevinç çığlıkları atıyor ben de şaşırıyorum ne yapmalıyım diye.
çok mutlu ve huzurlu bir bebek ama istediği herşeyi yapmakla ona iyilik değil kötülük yaptığımı anlıyorum.
şimdi ona bir şeyleri öğretmeye çalışıyorum ama yüzüme bakıp gülüyor.
çünkü bugüne kadar ona hiç kızmadım yüz asmadım hep güldüm ama şimdi yaramazlık yapınca yada yapmaması gereken bir şeyi yapma diye söyleyince hemen ağlıyor kendini yere atıyor .gören çocuğu dövdüm sanar o derece yani.en ufak kızmama saatlerce ağlıyo.
şimdi anlatmak istediğim şey bir yönden de şu
hepimiz bebeklerimiz olsun istiyoruz ama oluncada zorluklarıyla baş etmekte zorlanıyoruz.
biz bebekleri hep güzel halleriyle düşünüyoruz böyle olumsuzluklar olunca hemen şikayet ediyoruz.
ben de çok zor günler yaşadım ama hiç şikayet etmedim .sizlere yazmadım çünkü burada herkes bebek özlemi çekiyor ben kalkıp doruk şöyle doruk böyle desem içinizden biri kalkıp biz bebek diye yanıyoruz sende ne diyorsun ya diycek diye yazmadım.ama şunu bilin ki bebek sahibi olmak aynı zamanda sorumluluk uykusuzluk sabır sevgi gerektiri.bunun yanında daha bir çok olumsuzluklarda olabiliyor .hiçbir şey eskisi gibi olmuyor bunu unutmayın
herşeye hazır olun ve bu günlerin de tadını çıkarmaya bakın.
canıum benim doğum günün kutlu olsun.
sevdiklerinle bebeğinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
inanamadım okuyunca
hemen boşanmak da nerden çıktı.
her evlilikte olan kavgalarda biridir eminim.
şimdi kızgınlıkla alınmış bir karar.
bencede annenlerin yanına git kafanı toparla ama arada eşinle de iletişimde ol.yoksa aranıza mesafeyle beraber soğuklukta girmesin arkadaşım.
lütfen iyi düşün.

günaydın kızlar....
valeden haber yok...umarım her şey yolundadır...
günaydın canım
bende merak ettim inşallah herşey yolundadır.
günaydın arkadaşlar..

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…