Dokuz Doğuranlar

hayırlısı olsun canım benim .ama aranıza mesafe de girince daha da kötü olmasın durumun.arada görüş eşinle.
soğukluk girmesin aranıza.
bir karar alırken iyi düşün ani karalar verme sakın.

yaşadıklarını anlayabiliyorum canım
uyumlu evlilik insanı nasıl güzelleştiriyor mutlu ediyorsa
uyumsuz evliliklerde insanı o kadar mutsuz ve perişan ediyor.
senin bu kararının şimdi alındığını düşünmüyorum
sende yaşadıklarının bir patlaması olmuş sanırım.
herşey üst üste gelince boşanma kararı alıp herşeyden kurtulmayı denemek istiyorsun ama şunun unutma sakın olaylat,rdan kaçarak yada boşanarak kurtulamazsın.
boşanacaksan bile önce eşinle sakin bir zamanda düzgünce oturup konuş.içini dök.ne istediğini onun neler istediğini konuşun.sorun sende mi yada ondamı önce onu çözün.sorunu öğrenirseniz çözümü daha kolay olacaktır emin ol.
sen şimdi sakin ol.boşanmayı aklından çıkar.evliliğini kurtarmaktan çok sorunlarınızı çözmeye odaklanın canım.
kendine çok iyi bak.
şimdi sakın yanlış anlama ama buradan tüm arkadaşlara senin vasıtanla birşey söylemek istiyorum.hepimiz dışardan gördüğümüz şeyleri hep öle sanır ve isteriz evlilik ve bebek sahibi olmak da böyle işte.
mutlu çift görüp evlenmek isteriz.güzel bebek görüp bebek sahibi olmak isteriz.ama bunların sorumluluklarını kimse düşünmez.her iki durumda da hem kadın hem erkek sorumlu davranmalı ki evlilik sağlıklı yürüsün .hem anne hem baba sorumluluk almalı ki o bebek sağlıklı büyüsün.
sonuçta bunlar iki kişinin beraber hareket ederse mutlu yaşanması gereken şeyler.eşlerinizle evliliğinizi ve bebek kararlarınızı lütfen beraber alın ve beraber hayata geçirin.
sadece evli olmak için evlenilmeyeceği gibi sadece bebek sahibi olmak için doğum yapılmaz.sorumlu olmak sorumlu davranmak ve en önemlisi de sabırlı olmak çok önemli.
sabır sabır ve yine sabır arkadaşlar.

sakın ama sakın akıl veriyorum diye düşünmeyin ama kendi yaşamımda olsun çevremde olsun çok fazla olaylara tanık oldum.ve eşimden de uzakta olmam beni daha çok düşünmeye itiyor .mesela arada küçük kavgalarımızın bile ne kadar boş olduğunu anladım.ve bunun gibi birçok şeyi
yaşanmışlıklarım bana çok şey öğretti. ama herşeyden önemlisi de sabretmeyi.
2 örnek : 3 yıl bekledim eşime kavuştum eşimle evlendim.ve 5 yıl bekledim dorukuma kavuştum.

yahu şu üst listeye geçemedim bir türlü bi ara bi hamla yaptım geçmek için tam geçiyordum hoooooop tekrar düştüm umut listesine neyse bakalım umudumuz olsunda geçeriz inşallah

günaydın toprağım.
En üst listeye de geçeceğin günlerini göreceğiz inşallah tatlım

kızlar hepinize yeniden yenide tesekkür ederim
inanın cok caresizim kimseye hiç kimseye bahsedemiyorum dostum var düşmanım var diye
olaylar büyümesin diye sizde olmasanız kafayı yerim sakın cabalamadığımı hemen pes ettiğimi düşünmeyin
2 senedir hergün ama hergün mutlaka kavga ediyoruz bakımsız bi bayan değilim evime
kendime her zaman bakarım kendimi övmek değil niyetim kac kere konustum
hadi şartları konusalım ne istiyosan yaparım dedim ama değişemiyorum
mükemmel değilim hiç bizaman olamamda ama eşim yanlışı kabul etmiyo
benim yanlışlarım olamaz hep dogrularla yasamalıymısım allah aşkına hangimiz mükemmeliz
bi insan bi yemekte konusmada veya herhangi bi durumda (namus dışında)yanlıslarımız olmuyomu
ben bugün attığım her adımda eşimi düşünerek atıyorum kendim için yaşamayı unuttum
o ne diyecek acaba diye yasamak istemeiyorum beni dogrularımla yanlışlarımla beni oldugum gibi kabullensin istiyorum
sözlerim kesinlikle yanlık anlasılmasın ona karsı kesinlikle saygısızlık veya kafama göre takılayım demiyorum
sadece yaptıgım iyi ve ya kötü seylerin takdir görmesini yanlışımı eleştirel kavga ederek değilde
beni karsına alarak anlatsın bi insanın yaptığı hersey ama herşey eleştirilirmi
balık etli biriyim boyum uzun kiloma yaptıgım yemeğe yaptıgım temizliği bi türlü begendirememe
ki ben 18 kişiye yemek hazırladıım 6 çeşit hepsini herkes bayıla bayıla yerken eşimin eline sağlık demesini
çok görmemesini istiyorum kısaca kendimi özel ve saygı duyulamsını istiyorum
bunlar küçük örnekler basit bende biliyorum ama bunları hergün yasamak olayı basitleştirirmi
dün eşimle konustum bunların hepsini güzel bi dille dile getirdim olayların bu konuma geleceğini kendiside tahmin etmiyomuş
çünkü ben olay büyümesin diye her seferinde susup tek başıma aglamaktan baska bişe yapamayacağımı düşünüyodu
dün o cümleyi söyley,nce şok oldu sen ayrılamassın dediğinda dalga gecmiyorum ciddiyim dediğimde
seslenemedi ardınada ne oldu bize dedi oturdu
gitme isteğimin kendini sevmemekten dolayı değilde birbirimiz anlamamız için ooldugu dile getirdim
oda bende kesinlikle kimseye bişe söylemicez hatta bugün garaja beni kendi bırakacak
bugün sevdiği bi kaç yemeği yaptım dolaba koydum hala onu düşünebiliyoeum

Son düzenleme:
valecim ben senin yerinde olsam kesinlikle eşimi bırakıp gitmezdim.derler ya gözden uzak olan gönüldende ırak olur...madem birbirinizi seviyorsunuz aşk için savaşmalısınız.eşinde sende birbirinizi üzmemeye çalışın.ya ne bileyim 1 ay ayrı kalıcaz demişsin 1 ay çok uzun süre.bence gitme eşine de onu sevdiğin için ona kıyamadığın için gidemediği söyle eminim o zaman hatasını sevgisini anlayacaktır.çünkü sende istemeden gidiyorsun bence.sevdiği yemekleri yaptım demişsin..birde gidicem dediğimde eşim durdu ve bize ne oldu böyle dedi yazmışsın..gitmeni eşinde istemiyor demekki.ama sen istediğin içinde karşı çıkamıyor sanırım...yinede karar senin cnm arkadaşım..kendine çok iyi bak.Allah'a emanet ol...ve bence ayrılırmıyız ya da ayrılığa dayanırmıyız diye değilde bu sorunları nasıl çözeriz diye düşün...ayrılığı aklından at cnm..

beryalcim nasılsın sanki hümayı anlatıyosun her dönem aynı oluyo bu bebekler sanırım...vale canım bencede eşini bırakıp gitme daha çok zora girer herşey aynı evde biraz daha mesafeli yaşayın yan yana özleyin birbirinizi bence ama yinede sen bilirsin hangi hayırlısıysa o olsun inşallah hayatında

çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama benim sıpam çok fena kızlar çoookkkkkkkkk diş sıkıntısı yürümek için kendini yırtması sürekli beni istemesiiiiiiiiii yapışık ikiz gibiyiz valla ama en yakın zamanda inşallah düzene girerde gelirim bendeeeeeeee herkese iiiiii geceler

günaydın kızlar....inş.herkes iyidir...
cumanız mübarek olsun...Rabbim meleğini bekleyen herkese tez saatte meleklerini gönderir inş..

kızlarrr günaydınlar cumanız mubarek dualarınız kabul olur inşalllahhhhh
valeciğim bende okuyuncaz şok yaşadım canım keşke böyle olmasaydı canım ne denirki bilmiyom ama inşalllah aranız düzelirrr
belenay ablam benim rejimi sormuş süper ablam bakma tickerime ben 57 kiloyummmm
sonunda bu rakamıda gördüm
kızlar bugün sonuç göstermeye gidicez bakalım ne diycek dohtur beyy
elif sinem dyd diger kızlar nasılsınız şimdi hemen çıkmam lazım bi bakayım dedim valenin kararılan resmen şok yaşadım
nese doktordan gelincez haberdarederim sizi dua edin herşey yolunda olsun öptüm sizlerii

sanada hayırlı cumalar canımcım

sinemiiiiiiiiiis bu oğlan çok tatlı maşallah tu tututu yesin onu teyzesi tabi buldun yakışıklı oğlanı yanımıza gelmezsin dimiii ayy canım ya çok şeker çok rabbim nazardan korusun

ayşe değiştir şunu o zaman takvimi banada moral olsun afferin kız sana devam devam ne güzel olmuşsundur şimdi sen kendinide iyi hissediyorsundur darısaı başıma ben kilo verince kendimi daha iyi hissederim hayat çekilir bir hala gelirde:))))))doktordanda inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım

ay canım saolasın ama valla yapışık ikiz gibiyiz şuan bile kucagımda çok anneci oldu dişlerimiz rahat bırakmıyo ishal ateş böleee büyüyoz teyzesi evet gel yeeee şu yaramazı yahu :))))

hayırlı cumalar bu arada canım

sanada hayırlı cumalar canım
sana düşkün olması güzel ama senin için yorucu oluyordur canım ya ama Allah acılarını göstermesinde öle böle büyüyecekler yarın bi kız buldumu seni unutacak ya şimdiden tadını çıkar ikizliğin

sinemcim oğluna 41 kere maşallah..çok yakışıklı cnm yaaa...hatrımı sormuşsun çok şükür iyi olmaya çalışıyorum cnm.hayat koşturmaca geçiyor.ev iş bir yandan prensesim.evde iş yaparken koşuyorum resmen :) ama olsun hayat yinede çokkk güzel...sende iyisindir inş.uzun zaman oldu yine karşılaşamadık..oğluşunu öp benim için ama sıka sıka öp öyle nazik öpersen doymam ben :)
aysecim inş.doktordan iyi haberlerle gelirsin cnmmm....
belenay sen nasılsın???umarım istediğiniz kiloya düşersiniz...bence başarırsınız :)

slm kızlar nasılsınız sinemis maşallah canım oğlanı büyütmüşün valla yerim ben onu...bende kilo vermeye çalışıyorummm 72 olmuşum ya mahvoldum ben valla kocişim kızıyo ver şu kilolaro diye 60 olsan razıyım dio offf ya

büyüdü büyüdü valla da biz küçüldük :)))) aman sağlıgı yerinde olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…