hayırlısı olsun canım benim .ama aranıza mesafe de girince daha da kötü olmasın durumun.arada görüş eşinle.kızlar hepinizin desteği için teşekkür ederim dün çok kötüyüdm yazamadım
bosanma kararı kesin değil bugün aksam annemlere gitmek için otobüse binicem
ailelere yansıtmadan 1 ay kadar biribirimizden ayrı kalmaya karar verdik
kolay değil keşke böyle olmasaydı ama hergün kavga ediyoruz sebebi bebekle alakalı değil
benim eşimin aşırı titiz ve memnuniyetsiz olmasından kaynaklanıyo sürekli bişeylere söyleniyo
sussam sustu diye kızıyo konussam karsılık verdi diye söyleniyo kendimizi cok yıpratıyoruz
aramızda sevgi var yok değil ama saygıyı yitiriyoruz en iyisi biraz ayrı kalıp hatalarımızla yüzleşmek
eğer üstesinden gelebilirsek devam ailelerin bişeyden haberi yok ben annemin yanına sıkıldıgımdan
dolayı gitmiş gibi yapıcam arada ablamlarda falanda kalıcam allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
cok zor biliyorum ama burda mutsuzum kendimi cok yıpratıyorum onca lafla nası basedeceğimide bilmiyorumm
çıkmazdayım yani ama sürekli seni eleştiren her sabah kalktığında ne olur bugün bişe olmasın diye allaha yalvarmak
psikolojim altüst durumda psikoloğa aile terapistine gidelim benimde hatalarım var sadece sen değilsin sorun diyorum
kabul etmiyo evlilik cok zor demişlerdide inanmamıstım sürekli alttan alıyorum seslenmiyorum tamam haklısın kavga etmeyelim dediğimde susma beni çıldırtma diyo
karsılık verdiğimde saygısız kadın oluyorum nası davranacağımı sasırdım sırf bişeyler düzelsin diye
günaydın kızlar nasılsınız
valecvim hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yoluna girer yaren çok güzel şeyler söylemiş bence bu tavsiyeleri dinle hayırlısı canım bizleri habersiz bırakma
yahu şu üst listeye geçemedim bir türlü bi ara bi hamla yaptım geçmek için tam geçiyordum hoooooop tekrar düştüm umut listesine neyse bakalım umudumuz olsunda geçeriz inşallah
günaydın kızlar....inş.herkes iyidir...
cumanız mübarek olsun...Rabbim meleğini bekleyen herkese tez saatte meleklerini gönderir inş..
kızlarrr günaydınlar cumanız mubarek dualarınız kabul olur inşalllahhhhh
valeciğim bende okuyuncaz şok yaşadım canım keşke böyle olmasaydı canım ne denirki bilmiyom ama inşalllah aranız düzelirrr
belenay ablam benim rejimi sormuş süper ablam bakma tickerime ben 57 kiloyummmm
sonunda bu rakamıda gördüm
kızlar bugün sonuç göstermeye gidicez bakalım ne diycek dohtur beyy
elif sinem dyd diger kızlar nasılsınız şimdi hemen çıkmam lazım bi bakayım dedim valenin kararılan resmen şok yaşadım
nese doktordan gelincez haberdarederim sizi dua edin herşey yolunda olsun öptüm sizlerii
sinemiiiiiiiiiis bu oğlan çok tatlı maşallah tu tututu yesin onu teyzesi tabi buldun yakışıklı oğlanı yanımıza gelmezsin dimiii ayy canım ya çok şeker çok rabbim nazardan korusun
ayşe değiştir şunu o zaman takvimi banada moral olsun afferin kız sana devam devam ne güzel olmuşsundur şimdi sen kendinide iyi hissediyorsundur darısaı başıma ben kilo verince kendimi daha iyi hissederim hayat çekilir bir hala gelirde:))))))doktordanda inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
sanada hayırlı cumalar canımay canım saolasın ama valla yapışık ikiz gibiyiz şuan bile kucagımda çok anneci oldu dişlerimiz rahat bırakmıyo ishal ateş böleee büyüyoz teyzesi evet gel yeeee şu yaramazı yahu :))))
hayırlı cumalar bu arada canım
slm kızlar nasılsınız sinemis maşallah canım oğlanı büyütmüşün valla yerim ben onu...bende kilo vermeye çalışıyorummm 72 olmuşum ya mahvoldum ben valla kocişim kızıyo ver şu kilolaro diye 60 olsan razıyım dio offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?