günaydın cnmmm kardeşin için çok sevindim Allah mutlu mesut etsin inş.darısı bekleyenlerin başına :)günaydın canları
bugün çokkkkkk mutluyum
aramızda kalsın amakız kardeşim galiba aşık oldu ve ışık hızıyla evlenme kararı aldı
iyiyim canım sağol sen nasılsınberyalcim nasılsın sanki hümayı anlatıyosun her dönem aynı oluyo bu bebekler sanırım...vale canım bencede eşini bırakıp gitme daha çok zora girer herşey aynı evde biraz daha mesafeli yaşayın yan yana özleyin birbirinizi bence ama yinede sen bilirsin hangi hayırlısıysa o olsun inşallah hayatında
doruk ta öyleydi canım.birde annem kız kardeşim ve ben olunca.çocuk hep kalabalıkta büyüdü tek başına evde olunca hep dışarıya çıkmak yada kucağımda olmak istiyor.çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama benim sıpam çok fena kızlar çoookkkkkkkkk diş sıkıntısı yürümek için kendini yırtması sürekli beni istemesiiiiiiiiii yapışık ikiz gibiyiz valla ama en yakın zamanda inşallah düzene girerde gelirim bendeeeeeeee herkese iiiiii geceler
seninde cuman mübarek olsun canım .uğramıyorsun sık sık topiğe özlettin kendini.kızlarrr günaydınlar cumanız mubarek dualarınız kabul olur inşalllahhhhh
valeciğim bende okuyuncaz şok yaşadım canım keşke böyle olmasaydı canım ne denirki bilmiyom ama inşalllah aranız düzelirrr
belenay ablam benim rejimi sormuş süper ablam bakma tickerime ben 57 kiloyummmm
sonunda bu rakamıda gördüm
kızlar bugün sonuç göstermeye gidicez bakalım ne diycek dohtur beyy
elif sinem dyd diger kızlar nasılsınız şimdi hemen çıkmam lazım bi bakayım dedim valenin kararılan resmen şok yaşadım
nese doktordan gelincez haberdarederim sizi dua edin herşey yolunda olsun öptüm sizlerii
amin canım .inşallah hayırlısı olsun onlar için.günaydın cnmmm kardeşin için çok sevindim Allah mutlu mesut etsin inş.darısı bekleyenlerin başına :)
bu arada alıntın harikaydı...sabah sabah mükemmel bir başlangıç oldu.hasret ancak bu kadar özenli bir şekilde kaleme alınabilirdi bence...bizimle paylaştığın için teşekkür ederim cnm..
herkese günaydınlarrrrr
beryalim allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)))))
Günaydın ne güzel topiğe girince güzel yazılar güzel resimler görmek sinemis canım ya ikizinle çok tatlı çıkmışsınallah ayırmasın
beryal ne güzel bir paylaşım öle kardeşinide tebrik edeyim biraz ani olmuş evlilik kararı umarım hakkında hayırlısı olur çoooooooooooook mutlu olsun inşallah kardeşinin sevinci sana öle bir güzewl yansımışki sabha sabah ışık saçmışsın topiğe toprağım
elif sanada günaydın bugün tatil herhal kimsecikler yok
okyanus84 belenay yaren35 selam kıslar neden ses yok nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?