- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
cnm Allah'a emanet ol.kendine çok iyi bak.çok fazla dert etme kendine böyle çok düşünürsen hasta olursun.senin sağlığın her şeyden önemli..önce kendine iyi bak gerisi kendiliğinden zamanla düzelecektir..biz istesekte istemesekte her şey olacağına varıyor zaten....kızlar hepinize selamlar annemlere geldim hepinize tesekkürler
hakkımda hayırlısını dileyerek geldim cıkmak zorundayım hepinizi seviyorum
kızlar selam eşim bi buket kırmızı gül göndermiş üstünede
SENİ SEVİYORUM HEP SEVECEĞİM YAZMIŞ
ağlasammı gülsemmi şaşırdım hiç beklemiyodum
annemde daha geleli 2 gün oldu ne cabuk özlemiş diye söyleniyo
kadının hiç bişede haberi yokki 2 gündür hiç konusmamıstık
ne yapmalıyım yardım lütfennnnn:26:
bence kalbinin sesini dinle kesinlikle gurur yapma
içinden ne yapmak geliyorsa yap bence
eminimki sende kocanı özlemişindir
ama yinede sen bilirsin canım
pişman olacağın bişey yapma yaptığın şeyden de pişman olma derler ya
iyi düşün canım öpüyorum
iyi düşünmeliyimmmm biraz burnu sürtsün istiyorum
ama işlerin dahada kötüye gitmesinden korkuyorum
allah yardımcım olsun ama geldiğimden beri kötüyüm
annemde farkında hep yasadıklarımda bunaldım bakma sen bana diyorum
cnm bu gelişmeye çok sevindim.ama bence bize değil kendine sormalısın bu soruyu.yüreğinin sesini dinle.içinden ne geliyorsa onu yap.ilerde keşke dememek için en önemli yaklaşım bu bence..her şeyi sen yaşadın ve hala yaşıyorsun.bu yüzden en doğru karar senin verdiğin karardır..Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin sana...yalnız başına etraflıca düşün bence..ve yine yazıyorum içinden geleni yap...bu karar önerilerle alınacak bir karar değil.burnu sürtsün desem hani derler ya fazla naz aşık usandırır diye aklıma bu geliyor..tamam affet desem bir süre sonra ya herşey eskiye dönerse...işte bu yüzden ben kendine sor bu soruyu derim...kızlar selam eşim bi buket kırmızı gül göndermiş üstünede
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE NASILSINIZ BAKALIM...UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR...
YARIN BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ(BULUTUMUN)ŞÜKÜRLER OLSUNKİ RABBİME 28 HAFTALIK 1150 GR.DOĞAN BEBEĞİM ŞİMDİ DELİKANLI OLDU ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BİN DEFA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM EN UMUTSUZ OLDUĞUM ANLARDA HEP DUA ETTİM 44 GÜN BOYUNCA HASTANEDE KALAN BEBEĞİMİ SADECE KÜVEZİN DIŞINDAN SEYREDEBİLDİM DOĞDUĞU ZAMAN KUCAĞIMA ALAMADIM KOKLAYAMADIM EMZİREMEDİM ÖPEMEDİM ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN EN GÜZEL HEYCANLARI YAŞAYAMADIM AMA ŞİMDİ BEBEĞİM BENİMLE ŞÜKÜRLER OLSUN VE YARIN DOĞUM GÜNÜ İYİKİ DOĞDUN CANIM OĞLUM ANNEN KURBAN OLSUN SANA İYİ Kİ VARSIN HERŞEYİMSİN ÖMRÜMSÜN BENİM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...
İyiki doğdun Bulut Bebek..Rabbim sizi hiç ayırmasın inş..uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş..GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE NASILSINIZ BAKALIM...UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR...
YARIN BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ(BULUTUMUN)ŞÜKÜRLER OLSUNKİ RABBİME 28 HAFTALIK 1150 GR.DOĞAN BEBEĞİM ŞİMDİ DELİKANLI OLDU ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BİN DEFA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM EN UMUTSUZ OLDUĞUM ANLARDA HEP DUA ETTİM 44 GÜN BOYUNCA HASTANEDE KALAN BEBEĞİMİ SADECE KÜVEZİN DIŞINDAN SEYREDEBİLDİM DOĞDUĞU ZAMAN KUCAĞIMA ALAMADIM KOKLAYAMADIM EMZİREMEDİM ÖPEMEDİM ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN EN GÜZEL HEYCANLARI YAŞAYAMADIM AMA ŞİMDİ BEBEĞİM BENİMLE ŞÜKÜRLER OLSUN VE YARIN DOĞUM GÜNÜ İYİKİ DOĞDUN CANIM OĞLUM ANNEN KURBAN OLSUN SANA İYİ Kİ VARSIN HERŞEYİMSİN ÖMRÜMSÜN BENİM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE NASILSINIZ BAKALIM...UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR...
canım dorukta aynı merak etme.hiç fark yok.hala berber yatıyoruz .yatağında hiç yatmadı.gece kıpırdasam bile saçlarımdan yakalıyo kalkıp gitmeyim diye.:18:sorma beryalim yaaa resmen yanımda otur gitme diye aglıyo uykusunda bile anlıyo yanından ayrıldıgımı basıyo çıglıgı odasında yatmıyo nasıl ayırıcam ben bebişimi yaaaaaaa bu durum kocam tarafındadnda sorun teşklil etmeye başladı((((
hayırlısı olsun canım. iyi düşün.kızlar hepinize selamlar annemlere geldim hepinize tesekkürler
hakkımda hayırlısını dileyerek geldim cıkmak zorundayım hepinizi seviyorum
canım benim sakın kızma ama bu durumda en doğru kararı sen vereceksin.iyi düşün.ama kötüsünü iyisini üst üste koy da düşün.aynı şeyler tekrar yaşanmamalı.bunları düşün.gelecek planlarını düşün.kızlar selam eşim bi buket kırmızı gül göndermiş üstünede
selam canımslm kızlar nasılsınız
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmGÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE NASILSINIZ BAKALIM...UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR...
günaydın canım maaşallah sana ve oğluna yeni yaşı kutlu olsun oğluşunun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla nice yaşlara zaman çabuk geçiyor hemen büyüyyolar dimi
bu arada herkese günaydınlar canlar
günaydın canım maaşallah sana ve oğluna yeni yaşı kutlu olsun oğluşunun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla nice yaşlara zaman çabuk geçiyor hemen büyüyyolar dimi
bu arada herkese günaydınlar canlar
İyiki doğdun Bulut Bebek..Rabbim sizi hiç ayırmasın inş..uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş..
Eki Görüntüle 145339
iyiki doğdun bulut bebek iyiki varsın doğum günün kutlu olsun mutlu ol ömrün boyunca
tebrik ederim acrinsu maşallah buluta
canım dorukta aynı merak etme.hiç fark yok.hala berber yatıyoruz .yatağında hiç yatmadı.gece kıpırdasam bile saçlarımdan yakalıyo kalkıp gitmeyim diye.:18:
hayırlısı olsun canım. iyi düşün.
10 kere düşün 1 kere karar ver tatlım.
canım benim sakın kızma ama bu durumda en doğru kararı sen vereceksin.iyi düşün.ama kötüsünü iyisini üst üste koy da düşün.aynı şeyler tekrar yaşanmamalı.bunları düşün.gelecek planlarını düşün.
en önemlisi sen ne istiyorsun onu düşün.
kalbini değil aklını mantığını dinle.:26:
selam canım
biz iyiyiz sen nasılsın
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
bak kocaman oldu bulutun.delikanlı oldu.yeni yaşı hayırlı olsun.sağlık mutluluk huzur sizinle olsun.
günaydın canım.nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?