- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
maşallah cnm bebişlerimize..Allah daha da uzun güzel ömürler nasip etsin inş.azra da aynı cnm ne dese yaptırıyor kereta.sürekli kucak istiyor.yüzünden gülücük eksik olmasın diye her dediğini yapıyoruz aslında iyi etmiyoruz biliyorum ama çalışıyorum diye hisettiğim vijdan azabı her şeyin önüne geçiyor :)kızlar nasılsıız?biz çok iyiyiz alisa 6 aylık oldu:)
hiç gelemiyorum sizi çok özledim herkez iyidir umarım.alisa hiç uyumuyor bende tek olduğum için ona anca yetişiyorum.çok yoruluyorum.hergün başım ağrıyor uykusuzukan..ama çok tatlı oldu cimcimee.hayatımızın aşkı bizi mum ediyor çevresinde:)
geçmiş olsun canımayy kızlar sormayın yarım alçı vardı kolumda biliyosunuz.gecen hafta çıkarmıştım.agrılarım vardı yine.kontrol için gittim sabah bi röntgen çatlak değil iki yerden kırık varmış meğer.boşuna yarım alçı yapmışlar bana.şuan baş parmağım tamamen olmakla beraber tam alçı yaptılar.şimdilik 6 hafta alçıda kalıcak.haftaya eve döncektim annemle şimdi nolcak bilmiyorum.valla adam beni boşuycak..habire tek kalıyo..sağolsunki eşim çok çok iyi..valla benden böyle işte hepinizi kocaman öpüyoruzzzz
ayy kızlar sormayın yarım alçı vardı kolumda biliyosunuz.gecen hafta çıkarmıştım.agrılarım vardı yine.kontrol için gittim sabah bi röntgen çatlak değil iki yerden kırık varmış meğer.boşuna yarım alçı yapmışlar bana.şuan baş parmağım tamamen olmakla beraber tam alçı yaptılar.şimdilik 6 hafta alçıda kalıcak.haftaya eve döncektim annemle şimdi nolcak bilmiyorum.valla adam beni boşuycak..habire tek kalıyo..sağolsunki eşim çok çok iyi..valla benden böyle işte hepinizi kocaman öpüyoruzzzz
kızlar selam nasılsısnsz iyidir herkesler umarım ben iyiyim
doktora gittim degerlerim pberyal abla benim kız kardeşinde geçtimiz pazar ek iyi olmasada iyi sayılır
testeron yani erkeklik hormonum biraz yüksek onun içinde hap verdi ama dikkatli kullan dedi eger hamile kalırsan bebegine zararı olur allah korusun dedi
kızlar inanılmaz mutluyum yaz bi gelse çalışmaları sıklaştrsak kafaya takmasam sanki hemen oluvercekmiş gibi
nesem sizler nsılsısnsız
valem ben evleneli nerdyse 7 sene olucak daha hiç çiçek vs filan görmedim ama kendin ölç tart saglıklı düşün ve karar ver olarmı
beryal abla benim kız kardeişimde geçen pazar günü istemeye geldidler galiba evlenirler haklarında ne hayırlıysa o olsun rabbim bana evlat aratıyorya kimselere aratmasın onun hemen olsun zaten 1 tane kız kardeşim var iikiz gibi büyüdük bz onlan
eliff canım seni haksever dilnur divniyi neslihanı dyd yi belenayı sibeli sumoşu mavişi huzeyfeyi özbek gize mutluym sinemis cmrm paptya vardı rufeydaserra mopsyde gelmiş bittede dogurmuş
hele azra2 eleyadan bir türlü haber alamıom çok üzülüom bu ikisine yaaa
Günaydın canım arkadaşlarım...
Neslihancım merak etmeden olur mu hiç..ama sen geçen hafta topiğe geldiğinde işlerim bu aralar çok yoğun o yüzden topiğe gelemiyorum yazmıştın..yanlış anlama cnm yoksa seni mutlaka merak ederiz..burda habersiz bir kişi gelmemeye başlasa mutlaka fark edilir...cnm kendine çok iyi bak sıkma canını bu fani dünyada..
belenay çok şükür iyiyim.Topik bekçiliğine devam ediyorumsen nasılsın???
kızlar hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar nasılsınız
akşam o kadar yazdım yazdım tek tek hepinize gitmedi sinir oldum ya
mopsy canım benim maşallah diyelim güzel cimcimeye rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin cimcime izin verirse arada bi kaç gel özlüyoruz
valecim çok sevindim eşinle barışmana aksi düşünülemezdi zaten:)) hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ağzınızın tadını bozmasın
neslihan güzel kardeşim hiç merak etmez olurmuyuz seni çooook seviyorum herşeyin yolunda olmasına iyi olmana sevindim
toprağım sen nasılsın paşam nasıl maşallah ya koca delikanlı oldu nerdeyse maşallah tosunuma
elifcim sen nasılsın
yarencim ne güzel sözler onlar sende bizim bacımızsın
ayşecim güzel kardeşim sen nasılsın ama hala takvimi değiştirmemişsin yahu görelimde moral bulalım dimi örnek alalım dimi ya:)))
kızlar iyiki varsınız hepinizi çoooooooook seviyorum
günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?