Dokuz Doğuranlar

beryalcim ne olsun cnm..aynı işte her şey.ben ordan taşınmadan rahata eremem.yaza kadar mecburen ne olursa olsun görmezden gelmek zorundayım..sen nasılsın cnm doruk nasıl??
ayşecim sonuçların iyi olmasına çok sevindim cnmmm Rabbim gönlünce versin her şeyi..

maşallah cnm bebişlerimize..Allah daha da uzun güzel ömürler nasip etsin inş.azra da aynı cnm ne dese yaptırıyor kereta.sürekli kucak istiyor.yüzünden gülücük eksik olmasın diye her dediğini yapıyoruz aslında iyi etmiyoruz biliyorum ama çalışıyorum diye hisettiğim vijdan azabı her şeyin önüne geçiyor :)

kızlarrrr size çok güzel bir haberim var..Vale eşi ile barışmış.ayrılma kararından vaz geçmiş.hala annesinin yanındaymış ama eşi izne çıkıp valenin yanına gidecekmiş onu almaya.inanın çok sevindim.çok şükür yuvaları yıkılmadı. inş. her şey eskisinden de güzel olur onlar için...

Selam kızlarrr....

Kaç günlerdir giriyorum okuyorum sizi merak ettiğim için ama yazmadan çıkıyorummm...

Bilmiyorum ama canlar ben bu aralar pek iyi değilimmm...

Gerçi kimse merak etmemiş beni ama ben yinede yazım
dedim ben iyiyim sadece kafam beynim iyi değilll...
Bebek düşüncesi feci var ama sıkıntılı günlerdeyimmm
işin içinden çıkamıyorummm...Neyse inş. bir an önce toparlanırımmm...

Sizi ço.kkk sefiyorummmm...Allaha emanet olunnn....

Beryalim inş hay.ile eşine kavuşup 2. bebeğinede kavuşursun canımmm...(sen benim ilk göz ağrım gibisin..)

Belenayımm canım ablammm....Dualarım seninle Rabbim Tez zamanda meleğini yollar inşşallahh....

Elifcimm canımm kızını Rabbim Mayısa kadar korusunnn...Sana ve eşine sabırlar versinn inşşallahh...

Valecimm eşinle barışmana çok sevindim...Rabbim birde meleğinizi kucağınıza verir inşşş...

Ayşecimmm yazın sendende güsel haberlerini verirsin inşşş...Rabbim seninde kucağını boş bırakmasınnnnn...

şule zehram - divinityim - sinemiscimm -hakseverimmm - okyanusum - hakçam - acrinsummm - megraynnımmm - özbekcimmm - gizem - sumoşumm - mavişim - cmrmmmm - orasmmmm - dyddmmm - rüfeydamm - dilnurumm - bittemmm -yarenimmm - tatlı bebekmmm - lghtliftmmm - daha ismini sayamadığımm bütün topik arkadaşlarımmm....sizi ço.kkk sefiyorummm...

Herşey ama herşey gönlünüzce olsunnn...Rabbim dilediğinizi sizlere versinn inşşşş....

Dualarım her zmn sizlerleee...

Öpüyorum hepinizi...

inşallah arada gelmeye çalışıcam.vildoş nerelerde???
nasıl iyimi??diloş doğum yaptımı??

bizde seni çokk seviyoruz neslihancım....iyiki sizler varsınız kardeşlerim benim.hepinizi çok seviyorum.benim kız kardeşim yok sizler bacım oldunuz..allahım hepimizin gönlüne göre versin....

slm kızlar nasılsınız valeye çokkk sevindimmm yuva yıkmak zordur allahım kimseye göstermesin.yaren canım sen izmirin neresindesin

günaydın kızlar nasılsınız
akşam o kadar yazdım yazdım tek tek hepinize gitmedi sinir oldum ya
mopsy canım benim maşallah diyelim güzel cimcimeye rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin cimcime izin verirse arada bi kaç gel özlüyoruz
valecim çok sevindim eşinle barışmana aksi düşünülemezdi zaten:)) hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ağzınızın tadını bozmasın
neslihan güzel kardeşim hiç merak etmez olurmuyuz seni çooook seviyorum herşeyin yolunda olmasına iyi olmana sevindim
toprağım sen nasılsın paşam nasıl maşallah ya koca delikanlı oldu nerdeyse maşallah tosunuma
elifcim sen nasılsın
yarencim ne güzel sözler onlar sende bizim bacımızsın
ayşecim güzel kardeşim sen nasılsın ama hala takvimi değiştirmemişsin yahu görelimde moral bulalım dimi örnek alalım dimi ya:)))
kızlar iyiki varsınız hepinizi çoooooooook seviyorum

Günaydın canım arkadaşlarım...
Neslihancım merak etmeden olur mu hiç..ama sen geçen hafta topiğe geldiğinde işlerim bu aralar çok yoğun o yüzden topiğe gelemiyorum yazmıştın..yanlış anlama cnm yoksa seni mutlaka merak ederiz..burda habersiz bir kişi gelmemeye başlasa mutlaka fark edilir...cnm kendine çok iyi bak sıkma canını bu fani dünyada..
belenay çok şükür iyiyim.Topik bekçiliğine devam ediyorum sen nasılsın???
kızlar hepinizi öpüyorum

ayy kızlar sormayın yarım alçı vardı kolumda biliyosunuz.gecen hafta çıkarmıştım.agrılarım vardı yine.kontrol için gittim sabah bi röntgen çatlak değil iki yerden kırık varmış meğer.boşuna yarım alçı yapmışlar bana.şuan baş parmağım tamamen olmakla beraber tam alçı yaptılar.şimdilik 6 hafta alçıda kalıcak.haftaya eve döncektim annemle şimdi nolcak bilmiyorum.valla adam beni boşuycak..habire tek kalıyo..sağolsunki eşim çok çok iyi..valla benden böyle işte hepinizi kocaman öpüyoruzzzz

geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun iyiki annen var yanında yoksa çok sıkıntı çekerdin.küçük çocukla tek elle napardın Allah yardımcın olsun canım

canım tahlillerin güzel çıkmış çok sevindim rabbim güzel gönlüne göre versin zayıflamışsında ne güzel ben bir kilo bile veremiyorum.ev taşırken çok yoruldum bi o zaman verdim 3 kilo gerisi duruyo bakalım nolcaksa

topiğimizin güzel bekçisi bizde seni öpüyoruz

sende iyiki varsın canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…