Dokuz Doğuranlar

vale canım çok sevindim eşinle barışmana dilerim herşey dahada güzel olur

ne olsun cnm hep aynı çok şükür:) iş güç ev iş bebek :):)birde hastalık çıktı başıma böbreklerimi üşütmüşüm dün bir iğne yaptılar kendime geldim :)biraz ara verdim işlere bakayım dedim kim var kim yok.bekçiliğe devam yani :)

senin işinde zor valla allah yardımcın olsun
geçmiş olsun dikkat et kendine canım ya hastalık zor sadece bir iğnemi verdiler
ilaç aldınmı

amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun.alıştım artık koşturmaca hayata:)
yok cnm önce bir iğne yaptılar acilde sonrada bir sürü ilaç yazdı doktor.ayaklarımı ve belimi üşütmicekmişim:) doktor babam gibi nasihat verdi bana:)ama hata bende kendime hiç bakmadım...

o koşturmacada kendini ihmal ettin tabi.böbrek üşütmesini yaşayan biri olarak çok dikkat etmeni öneririm canım.çocuk olunca aman evladım iyi olsunda ben hiç deniyor heralde kendini unutuyosun dimi

o koşturmacada kendini ihmal ettin tabi.böbrek üşütmesini yaşayan biri olarak çok dikkat etmeni öneririm canım.çocuk olunca aman evladım iyi olsunda ben hiç deniyor heralde kendini unutuyosun dimi
evet cnm evde iş,bebek,yemek vs..derken kendime bakmak aklıma gelmiyor.hani aklıma gelsede önemsemiyorum amannn bir şey olmaz diyordum ama gece sıtmalanarak uyandım ve o böbrek ağrısını anlatamam.birde öğürtü tuttu meğer üşütmüşüm.eşim böbrek taşı sandı :)ama çok şükür şimdi geçti hepsi ilaçlar hemen etki etti.ama evdeki telaşelerin hepsi tatlı telaşeler..Azranın yüzünü görünce yorgunluk hastalık kalmıyor.Rabbim sizlerede tez saatte nasip etsin inş.bu güzel duyguyu yaşamayı...

çok geçmiş olsun canım.rabbim evladını bağışlasın azrada çok tatlı bi bebek maşallah
inşallah bizimde olur öyle tatlı bir kızımız
ablamda hamile 5 aylık geçen cinsiyetni öğrenmeye gittik erkekmiş oda 2. oğlu olcak
ultrasonda gördüm allahım ne güzel bişey içim bi tuaf oldu nasıl dua ettim allahım nolur banada tattır bu duyguyu diye ama ben kızım olsun çok istiyorum bi tane
sen 2.yi ne zaman düşünüyosun canım

divinity napıyor acaba tedavisi nasıl gidiyor keşke bi gelse ben hamileyim dese ne güzel olur
hadi inşallahhh

teşekkür ederiz teyzesi Rabbim sanada tatlı mı güzel mi güzel sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat versin inş.
ultrason görüntüleri çok güzel oluyor.insanın içini ürpertiyor :) ablanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına inş.cnm sende üzülme kaderde ne zaman yazıyorsa o zaman oluyor.bizde çok bekledik kaderimizde böyle yazıyormuş dedik.inş. Rabbim sizede gönderecek meleklerinizi...
ben ikinci çocuğu düşünmüyorum cnm.azranın doğumundan sonra çok kötü şeyler yaşadım.beni ailem yok biliyorsundur yanlızım sadece bir ablam var o da evli bana hayrı olmaz hiç bir zaman.k.validem desen doğum yaptım 2 gün sonra yazlığına gitti.en önemliside doğum esnasında kalp hastalığım yüzünden komplikasyonlar oluştu.herkes sezeryandan yarım saatte çıkar ben 2 saatte anca çıktım.epüdral olduğu için her şey gözümün önünde oldu birde.herkes koşuyor taşikadri başladı kardiolog çağırın vs..:)azrail el salladı bana:)aslında yardımcım olsay yani annem vs..bir tane daha isterim çok güzel bir duygu çünkü..Rabbim sizlere versin artık ben sizin meleklerinizede sevinirim:)

divinity napıyor acaba tedavisi nasıl gidiyor keşke bi gelse ben hamileyim dese ne güzel olur
hadi inşallahhh
inş.keşke güzel haberler alsak artık.divinty bir süre daha gelmez.psikolojik olarak olumsuz etkileniyormuş.haklıdır tabi.bazen insanın elinde olmuyor her şey..ama mutlaka gelecekmiş sizlerden kopamam,sadece biraz kafamı dağıtıyorum demişti bana..

amin canım amin herkesin evladını bağışlasın rabbim.yanında kimse olmadığını biliyordum ama doğumda bu kadar sıkıntı çektiğini bilmiyordum neler yaşamıssın canım böyle ya.keşke genel anestezi alsaydın ama nerden bilceksinki dimi çok şükür sana bişey olmamış Allah evladının yüzüne bakmış.sende haklısın bu kadar şeyi yaşayınca korkar insan.ama belki ilerde istersin hayırlısı olsun yinede inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın.senin kaynanada az fena değil ha

cnm bana narkoz morfin vb..yasak o yüzden epüdral olmak zorunda kaldım.k.validemi sorma cnm Allah düşmanımın başıma vermesin.idare etmesi çok zor..biz sıramızı savdık cnm sıra sizde bebiş haberleri sizden gelsin artık...

anladım canım bende sen öyle istedin sanmıştım.benimkide fena ama zararsız yanımda değil zaten köyde onlar senede yada 6 ayda bir görüyorum arkamdan atsada yüzünü görmüyorum nasılsa.
evet sıra bizde canım bu ara hamiş haberi alamıyoruzda hiç listeden kalanlar olsada kızlardan yüzümüz gülse biraz

cnm listedekilerden topiğe gelen nerderedeyse yok gibi artık..herkes arada bir uğrar oldu..neyse buna şükür mesela ben uzun zamandır böyle güzel sohbet edememiştim burda :)iyiki geldin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…