dyd cnm yinede hayat çokkk güzel her şey yaşamaya değer..:)
cnm listedekilerden topiğe gelen nerderedeyse yok gibi artık..herkes arada bir uğrar oldu..neyse buna şükür mesela ben uzun zamandır böyle güzel sohbet edememiştim burda :)iyiki geldin cnm :)
aynen cnm eski takipçilerden bizler kaldık..yeni gelende pek yok zaten.:)arada bir böyle karşılaşsa herkes eskisi gibi güzel sohbetler olur.ama şuan tek sorun kimse birbiri ile karşılaşmıyor.ya da yazan slm verip çıkıyor..bu yüzden karşılıklı sohbet edemiyoruz :)günlük topik raporu verir gibi olduk.bugün şu oldu bu oldu yaz çıkben ilk üye oldum bu topiği buldum canım evim gibi yeri başka topiğimizin.kızlardan hiç gelmeyenlerde var nerdelerse.hiç unutmuyorum beryal 2 aylık falan hamileydi o zamanlar zaman nasılda geçiyor
canım lafladık valla çok iyi oldu
aynen cnm eski takipçilerden bizler kaldık..yeni gelende pek yok zaten.:)arada bir böyle karşılaşsa herkes eskisi gibi güzel sohbetler olur.ama şuan tek sorun kimse birbiri ile karşılaşmıyor.ya da yazan slm verip çıkıyor..bu yüzden karşılıklı sohbet edemiyoruz :)günlük topik raporu verir gibi olduk.bugün şu oldu bu oldu yaz çık
mutlaka bende evde olsam böyle uzun süre ya da sık sık giremezdim topiğe..ama yinede girmeden duramazdım ben bağımlılık yaptı burası bana :86:buraya gelip bir selam vermezsem çatlarımbide doğum yapanlar listesine baksana kızların çoğu hep orda önce boşlardı benim gibi şimdi çocuk var işler bitipte gelemiyorlardır belki. dedğin gibi buna şükür.
mutlaka bende evde olsam böyle uzun süre ya da sık sık giremezdim topiğe..ama yinede girmeden duramazdım ben bağımlılık yaptı burası bana :86:buraya gelip bir selam vermezsem çatlarım
çok haklısın cnm inan içimiz açılıyor dertleşiyoruz burda..iyiki varsınıztabi hiç giremesen günde bir defa illa açarsın.bazen pc olmuyor evde telden bakıyorum kızlar napıyor diye.gerçekten bağımlılık yapıyor ama iyiki varsınız canım kimseye anlatamdığımız şeyleri burda konuşuyoruz rahatlıyoruz içimiz açılıyor valla
dydcim sohbetine doyum olmuyor ama çıkmam lazım.kendine çok iyi bak.Allah'a emanet ol iyi akşamlar cnm
sağolun kızlar teşekkür ederim.valecim çok sevindim valla.inşallah herşey istediğin gibi olur..tek ellede anca yazıyorum..ama hepinizi tek tek okuyorum...
kızlar nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür bu sabah babamızı yolcu ettik umreye allah tüm isteyenlerede nasip etsin nasıl geçicek şı 15 gün ah ahhhhhhhhhhhhhh alah böyle güzel ayrılıklar nasip etsin
bende anneme gidiyorum birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın allaha emanet olun
beterin beteri var canım buna şükür napıcaksın 6 hafta dahamı kalcaksın annende
yaz gelsin çalışmnalar başlasın o zaman tatlım.herşey gönlünce olsun inşallah.sabret gelecek meleğin.kızlar selam nasılsısnsz iyidir herkesler umarım ben iyiyim
doktora gittim degerlerim pek iyi olmasada iyi sayılır
testeron yani erkeklik hormonum biraz yüksek onun içinde hap verdi ama dikkatli kullan dedi eger hamile kalırsan bebegine zararı olur allah korusun dedi
kızlar inanılmaz mutluyum yaz bi gelse çalışmaları sıklaştrsak kafaya takmasam sanki hemen oluvercekmiş gibi
nesem sizler nsılsısnsız
beryal abla benim kız kardeişimde geçen pazar günü istemeye geldidler galiba evlenirler haklarında ne hayırlıysa o olsun rabbim bana evlat aratıyorya kimselere aratmasın onun hemen olsun zaten 1 tane kız kardeşim var iikiz gibi büyüdük bz onlan
evet canım çok yağmur yağıyor.doruk ta çok huysuzlandı dışarı çıkamıyoruznasılsınız kızlar izmir berbat iki gündür acayip yağmur var.izmir böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum bile..ayşecim beni unutmuşsun aşkolsunnn.sen nasılsın bu arada.sayfa açık arada bakıp duruyom bende
o zaman birazdaha sabret tatlım.2 ay kaldı şurda tatsızlık çıkmadan ayırırsınız evinizi inşallah.beryalcim ne olsun cnm..aynı işte her şey.ben ordan taşınmadan rahata eremem.yaza kadar mecburen ne olursa olsun görmezden gelmek zorundayım..sen nasılsın cnm doruk nasıl??
..
çok sevindim tatlım.kızlarrrr size çok güzel bir haberim var..Vale eşi ile barışmış.ayrılma kararından vaz geçmiş .hala annesinin yanındaymış ama eşi izne çıkıp valenin yanına gidecekmiş onu almaya.inanın çok sevindim.çok şükür yuvaları yıkılmadı. inş. her şey eskisinden de güzel olur onlar için...
canım benim merak etmez olurmuyuz.Selam kızlarrr....
Kaç günlerdir giriyorum okuyorum sizi merak ettiğim için ama yazmadan çıkıyorummm...
Bilmiyorum ama canlar ben bu aralar pek iyi değilimmm...
Gerçi kimse merak etmemiş beni ama ben yinede yazım
dedim ben iyiyim sadece kafam beynim iyi değilll...
Bebek düşüncesi feci var ama sıkıntılı günlerdeyimmm
işin içinden çıkamıyorummm...Neyse inş. bir an önce toparlanırımmm...
Sizi ço.kkk sefiyorummmm...Allaha emanet olunnn....
canım benim sende benim için çok özelsin.öpüyorum kocamanBeryalim inş hay.ile eşine kavuşup 2. bebeğinede kavuşursun canımmm...(sen benim ilk göz ağrım gibisin..)
Herşey ama herşey gönlünüzce olsunnn...Rabbim dilediğinizi sizlere versinn inşşşş....
Dualarım her zmn sizlerleee...
Öpüyorum hepinizi...
inşallah canım vakit buldukça gel.inşallah arada gelmeye çalışıcam.vildoş nerelerde???
nasıl iyimi??diloş doğum yaptımı??
canım arkadaşlarım iyiki varsınız
slm kızlar nasılsınız valeye çokkk sevindimmm yuva yıkmak zordur allahım kimseye göstermesin.yaren canım sen izmirin neresindesin
slm kızlar nasılsınız
doruk iyi toprağımgünaydın kızlar nasılsınız
akşam o kadar yazdım yazdım tek tek hepinize gitmedi sinir oldum ya
toprağım sen nasılsın paşam nasıl maşallah ya koca delikanlı oldu nerdeyse maşallah tosunuma
kızlar iyiki varsınız hepinizi çoooooooook seviyorum
ayyy inanmıyorum ya.ayy kızlar sormayın yarım alçı vardı kolumda biliyosunuz.gecen hafta çıkarmıştım.agrılarım vardı yine.kontrol için gittim sabah bi röntgen çatlak değil iki yerden kırık varmış meğer.boşuna yarım alçı yapmışlar bana.şuan baş parmağım tamamen olmakla beraber tam alçı yaptılar.şimdilik 6 hafta alçıda kalıcak.haftaya eve döncektim annemle şimdi nolcak bilmiyorum.valla adam beni boşuycak..habire tek kalıyo..sağolsunki eşim çok çok iyi..valla benden böyle işte hepinizi kocaman öpüyoruzzzz
nasılsın canım doruk nasıl çapkın ördeğim
inşallah güzel haberlerle gelir topiğedivinity napıyor acaba tedavisi nasıl gidiyor keşke bi gelse ben hamileyim dese ne güzel olur
hadi inşallahhh
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.eşin içinde ne mutlu size genç yaşta görmek nasip oluyor.kızlar nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür bu sabah babamızı yolcu ettik umreye allah tüm isteyenlerede nasip etsin nasıl geçicek şı 15 gün ah ahhhhhhhhhhhhhh alah böyle güzel ayrılıklar nasip etsin
bende anneme gidiyorum birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın allaha emanet olun
merhaba arkadaşlar nasılsınız istanbulda havalar bozuk ama inş. moraller iyidir
alecim eşinle barışmana çok sevindim canım Allah böylebir olay yaşatmasın tekrar hiçkimseye yaşatmasın çok kötü bişi bu ya ...
neyse kızlar ya benim acayip başım ağrıyo ve buna bağlı olarak tansiyonum düşüyo bikaçgündür tansiyon seyrini değiştirip duruyo genelde küçüğüm düşüyo günüme daha var pazartesi normel günüm ama erkende gelebilir bilemiyorum yoksa gelmeyecekmi acaba hamilemiyimde böyle bi problem yaşıyorum aranızda gebe kalıpta böyle belirti veren oldumu hiç yarın belki sağlık ocağına gidp kan tahlili yaptırabilirim inş. hamileyimdir de başka bişi çıkmaz
hepinizi çok öpüyorum bazen açıyorum ama kızım sağolsun bişi yazdırmıyo bana saykayı kaydırıyo bilgisayarı kapatıyo ağlıyo zırlıyo beni sinir ediyo kapattırıyo napim kusura bakmayın benim kız pc açık olduma dayanamyo illa yazacak basacak tuş çıkartacak ondan yazamıyorum şuan başım çok kötü kız uyuyoken dedim bi selam verem kızlara belkim bi akıl veren olur
herkese iyi akşamlar hepinizi çoooooook öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?