dilnurcum canım benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim kavuştun meleğine o güzel meleğede sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömür diliyorum ayrıca bizleri unutmayıp dua ettiğin içinde Allah senden razı olsun bi tanem amiiiiiiiiiiiiin diyorum duanaKızlar pazartesi günü doğumum oldu
Herşey çok güzel
korkulacak hiçbirşey yokmuş gerçekten
Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
Bebek hayali kuran dostlarım için çok dua ettim
inşallah kabul olur
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi
bende izmirliyim bendeDİLNURCUM tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini..bircancım yakınmışız valla ah keşke hepimiz aynı memlekette olsakta gidip gelsek birbirimize yaaa...
Kızlar pazartesi günü doğumum oldu
Herşey çok güzel
korkulacak hiçbirşey yokmuş gerçekten
Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
Bebek hayali kuran dostlarım için çok dua ettim
inşallah kabul olur
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi
kızlar nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür bu sabah babamızı yolcu ettik umreye allah tüm isteyenlerede nasip etsin nasıl geçicek şı 15 gün ah ahhhhhhhhhhhhhh alah böyle güzel ayrılıklar nasip etsin
bende anneme gidiyorum birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın allaha emanet olun
sanada günaydın boş topiğin en sadık üyesiGünaydınn boş topik sakinleri.....Hepinize güzel hafta sonu dileklerimi sunuyorum
smile listesindeki kurbağa nereden geldi acaba
öfff çok sıkıcı bir hafta sonu yaaa..hava kapalı çevremdeki herkes bitmiş durumda..kimsede neşe yok :)herkes hayatından bemişolmaz ama hayat böyle geçmez ki canım.canlanmak lazım gülmek eğlenmek lazım
negatif elektrik almaktan içim nötr oldu yaaaaa pozitif kimse yok mu acaba topikkkkk
kolay gelsin cnm sana.benim evde iyi bir temizlik istiyor vallahi.süpürüp siliyorum ama şöyle bir derinlemesine temizlik lazım vitrin arkaları vs. :)aman evdeki bütün düzenim bozuldu.eve gittiğimde kızımla vakit geçiriyorum uyuyuncada günlük rutin işlerimi yapabiliyorum anca.zaten azram sağolsun ben işe başladığımdan bu yana düzeni bozuldu akşamları geç uyuyor..ne yapalım sağlık olsun da gerisi mühim değil...ben varım elifcim gayet pozitifim bugun
hava kapalı ama olsun yinede güzel
yarına misafirim var evi süpürdüm silmek kaldı
ev görmeye gelceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?