kolay gelsin cnm sana.benim evde iyi bir temizlik istiyor vallahi.süpürüp siliyorum ama şöyle bir derinlemesine temizlik lazım vitrin arkaları vs. :)aman evdeki bütün düzenim bozuldu.eve gittiğimde kızımla vakit geçiriyorum uyuyuncada günlük rutin işlerimi yapabiliyorum anca.zaten azram sağolsun ben işe başladığımdan bu yana düzeni bozuldu akşamları geç uyuyor..ne yapalım sağlık olsun da gerisi mühim değil...
yok pazar günleri evdeyim..ama çok yorucu geçiyor.temizlik robotu gibi kucağımda kızımla iş yapıyorum.mutfakta yemek vs..çamaşır as,topla ütüle vs..:):):)ama inan bütün bunları bir oyun gibi yapıyoruz.ceee yaparak çamaşır topluyoruz,şarkı söyleyerek yemek hazırlıyoruz...hani şimdi neden hep kucağında bırakıp rahat iş yapsana dersen olmuyor cnm.içime sinmiyor kendimi kötü hissediyorum.bütün hafta yanında yokum zaten.ee işleride yapmadan olmuyor..en iyisi kızımla 2'si 1 arada olmaksağol canım.kızınla ilgilen canım boşver iş kaçmıyorya sonra zaman olunca yaparsın
zaten akşama kadar azrayı görmüyorsun bide işmi yapcan onu bırakıp.
pazar günleride çalışıyormusun:44::44:
ayy ne güzel uzun zamandır bende ve oturmasına gidemedim.özledim vallahi şöyle çay içerek uzun uzun sohbet etmeyi...bu iş hayatı insanı sosyalleştirdiği gibi bir o kadarda asosyalleştiriyor ister istemez.eve gidince evden çıkmak istemiyoruz.evde olmak daha bir güzel geliyor.öyle oluncada misafirliğe gidilmiyor tabi..insanın gözünde büyüyor..:)tabi bence :):):):)
yok pazar günleri evdeyim..ama çok yorucu geçiyor.temizlik robotu gibi kucağımda kızımla iş yapıyorum.mutfakta yemek vs..çamaşır as,topla ütüle vs..:):):)ama inan bütün bunları bir oyun gibi yapıyoruz.ceee yaparak çamaşır topluyoruz,şarkı söyleyerek yemek hazırlıyoruz...hani şimdi neden hep kucağında bırakıp rahat iş yapsana dersen olmuyor cnm.içime sinmiyor kendimi kötü hissediyorum.bütün hafta yanında yokum zaten.ee işleride yapmadan olmuyor..en iyisi kızımla 2'si 1 arada olmak
cnm yaaa o nasıl laf öyle ne alakası var cnm deme öyle bir daha...üzme beni de.kısmet kader cnm her şey..elbet bir gün gelecek meleğin daha zamanı gelmemiştir.bakalım işten ayrılıncada öyle diyecekmisin.
ama güzel oluyor arkadaşlarla oturup sohbet etmek insanın kafası dağılıyor az bi sürede olsa
gerçi benim arkadaşlar hep çocuklu bi benim aralarında kısır kadın olarak
olsun yaaa amannn hayat güzell
öyle tabi cnm herşey olur biter...düşünmüyorumda zaten iş güç..öylede böylede yapıyorum zaten..sende şimdi tadını çıkar bu günlerinin rahat rahat yap işlerini yaramaz gelince başlarsın sende bizim gibi koşa koşa iş yapmaya..:)gelir burda anlatırsın bana :):):)ayy canım ya halin gözümün önüne geldi
tatlı yorgunluklardır ama eminim işten gelince kucağına alıp öpmek yeter yavrunu zaten yorgunlukmu kalır o anda.tadını çıkar boşver evladın hepsinden önemli
cnm yaaa o nasıl laf öyle ne alakası var cnm deme öyle bir daha...üzme beni de.kısmet kader cnm her şey..elbet bir gün gelecek meleğin daha zamanı gelmemiştir.
öyle tabi cnm herşey olur biter...düşünmüyorumda zaten iş güç..öylede böylede yapıyorum zaten..sende şimdi tadını çıkar bu günlerinin rahat rahat yap işlerini yaramaz gelince başlarsın sende bizim gibi koşa koşa iş yapmaya..:)gelir burda anlatırsın bana :):):)
yok cnm ablam yakın değil.ablam yakın olsada biz pek yakın değiliz mizacen..o babamda büyümüş ben annemde.yıllar sonra büyüdüğümüzde karşılaştık..birlikte büyüyen kardeşler gibi olmuyor.arada hep bir mesafe var..ben kendimi bir türlü yakın hissedemiyorum hareketlerini tavırlarını yadırgıyorum.arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyor.ayda yılda bir denk gelir toplanırız..malum çalışınca zor :)ama telefonlaşırız sürekli..inşallah canım inşallahh
senin yakınlarında akraban falan yokmu canım öyle gidip geldiğin falan
ablan yakınmı.yoksa sadece kaynananlarmı var
bu akşam kızım uyuyunca saçlarımı boyayacağım.kozmetikçi bir müşterimiz var dün akşam ona gittik saç açıcı ve boya aldım.yıllardır kızıl tercih ediyordum bu sefer tütün rengi yapıcam bakalım nasıl olacak :)ya güzel olacak ya da soğan kafa gibi turuncu bir şey olucamaslında karamelde değil çok değişik bir renk..umarım güzel olur :)
tmm cnm bakalım bu akşam belli olacak.mutlaka yazarım sana...dene bakalım nasıl olcak.turuncu falan olursa kimseye göstermeden git boyat hemen.bende karamel düşünüyorum ama karar veremedim daha.yada röfle istiyorm.ama sana o renk yakışır zannedersem.güzel olursa bizede tavsiye edersin artık
yok cnm ablam yakın değil.ablam yakın olsada biz pek yakın değiliz mizacen..o babamda büyümüş ben annemde.yıllar sonra büyüdüğümüzde karşılaştık..birlikte büyüyen kardeşler gibi olmuyor.arada hep bir mesafe var..ben kendimi bir türlü yakın hissedemiyorum hareketlerini tavırlarını yadırgıyorum.arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyor.ayda yılda bir denk gelir toplanırız..malum çalışınca zor :)ama telefonlaşırız sürekli..
tmm cnm bakalım bu akşam belli olacak.mutlaka yazarım sana...
dydcim şimdi çıkmam lazım işim çıktı kendine iyi bak öpüyorum cnmmm
canım arkadaşım tebrik ederim.rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyümesini nasip etsin inşallah.maşallah sana ve bebişine.Kızlar pazartesi günü doğumum oldu
Herşey çok güzel
korkulacak hiçbirşey yokmuş gerçekten
Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
Bebek hayali kuran dostlarım için çok dua ettim
inşallah kabul olur
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi
canım benim hayırlısı olsun.eşinin dediği gibi bu zamanda taşınmakta çok para itiyor.eşinle karar verin.en doğrusu bir süre daha oturun o zaman bu evde canım.beryalcim mayısta taşınıcaz derken eşim dün akşam bu evden de çok memnunum ısınma konusunda muhafazalı,ferah ve yeni bir ev.taşınmasak mı acaba dedi :)ayyyy ne yapsam bilemedim.ısrar etsem olmaz.birde tabi masraf tarafı var bu işin dedi.ben mayısta işten çıkıcam malum bir gelir eksilmiş olacak.ev taşımakta bayağı masraf olacak o parayı azraya harcarım daha iyi dedi.bakalım kaderde ne varsa o olacak.Allah'tan aynı evde değiliz k.validemlerle.hoş tabi iki blok ötedende yetiyor ya neyse :)takmıyorum artık zaten karar verdim üzülmek yokk :)
dil_nurcum Allah analı babalı büyütsün meleğini inş.darısı bekleyenlerin başına..
dydcim azrayı senin için kocaman öptüm cnm..
bu arada Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.
...
Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.
Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.
*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye
canlarım herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş.
iyi geceler kızlar hepinize ayrı ayrı teşeşkkür ederim
mutluyum bilin istedim hepinizi seviyorum
elifcim desteklerin için ayrıca tekrar tekrar tesekkür ederim sanada
özelden attığın mesajlarla yol gösterdin öpüyorum senide kızınıda
diğer arkadaslarımada tek tek teşekkür ederim hepinizi cok seviyorum minnettarım
Sağol ablacım çok teşekkür ederim. Sonunda kavuştum cennet kokuluma.dilnurcum canım benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim kavuştun meleğine o güzel meleğede sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömür diliyorum ayrıca bizleri unutmayıp dua ettiğin içinde Allah senden razı olsun bi tanem amiiiiiiiiiiiiin diyorum duana
teşekkür ederim canımDİLNURCUM tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini..bircancım yakınmışız valla ah keşke hepimiz aynı memlekette olsakta gidip gelsek birbirimize yaaa...
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahberyalcim mayısta taşınıcaz derken eşim dün akşam bu evden de çok memnunum ısınma konusunda muhafazalı,ferah ve yeni bir ev.taşınmasak mı acaba dedi :)ayyyy ne yapsam bilemedim.ısrar etsem olmaz.birde tabi masraf tarafı var bu işin dedi.ben mayısta işten çıkıcam malum bir gelir eksilmiş olacak.ev taşımakta bayağı masraf olacak o parayı azraya harcarım daha iyi dedi.bakalım kaderde ne varsa o olacak.Allah'tan aynı evde değiliz k.validemlerle.hoş tabi iki blok ötedende yetiyor ya neyse :)takmıyorum artık zaten karar verdim üzülmek yokk :)
dil_nurcum Allah analı babalı büyütsün meleğini inş.darısı bekleyenlerin başına..
dydcim azrayı senin için kocaman öptüm cnm..
bu arada Cumanız mübarek olsun kızlar...
Teşekkür ederim canımdilnurcum tebrik ediyorum bende seni Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun öömürler versin bebeğine duan için sağol normal doğummu yaptın canım krkulacak bişi yok zaten geçiyo bi şekilde axcısı meleğini kucağına aldınmı hepsi geride kalıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?