günaydıııııınnnnnnnnn günaydııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııın bugün içim nedense kıpır kıpır
dilnurcum hayırlı olsun tatlım allahım analı babalı büyütsün
hepinize sevgiler kocaman kocaman öpüyorummmmmmmm
Günaydın kızlar...
boyadım cnm çok hoş oldu.rengi irlanda kızılı.karamelle bakır kızılı karışımı :)ilk önce değişik geldi yadırgadım ama eşim çok yakıştırdı bana.şimdi de yavaş yavaş benim gözüm alışıyor sanırım..bakalım içime sinmezse bu hafta sonu yine boyar değiştiririm saçlarımı :)sen nasılsın???
vurmasana yaaa
evet cnm değişiklik güzel oluyorgüle güle kullan canım yakıştıysa dursun biraz bence gözün alıştıkça daha güzelleşir o
arada değişiklik yapmak güzel oluyor
günaydın arkadaşlar nasılsınız nevarneyok
ben iyim ama bi garipim çünkü........
pazartesi günü regl günümdü ve o gün sabah test yaptım ama çok silikte olsa o çizgiyi gördüm bugünde sabah erkenden yaptım yine aynı silikte gördüm ikinci çizgiyi ilk çizgi gibi çıkmadıilk hamileliğimde regl günümün ertesi günü yaptığımda hemen saniyesinde belirmişti ama bu hala silik bekliyorum bakalım geçen hafta tansiyonum düşmüştü küçüğü özellikle oda beni hamileyim düşüncesine itti velakin de hala hasta olmadım bekliyorum bakalım inş. o müjdeyi veririm sizlere
evet cnm değişiklik güzel oluyorama her zaman yapamıyoruz her an bakımlı olmak bu hayat telaşında biraz zor oluyor :)dün bekledim ama yoktun akşamda ben bakmadım topiğe.malum 2 gündür pek kimse gelmiyor..öptüm cnm kendine çok iyi bak..
canım kesin hamilesin ilk tebrik eden ben oluym Allah tamamına erdirsin canım
ayy hamile haberleri almaya başladık ne güzel darısı bize yarabbim
ah cnm her gün dışarı çıkıyorum ama pek değişen bir şey yok benim için.sabah saat 07:30 da o ayazda dışardayım :)sonra da akşamları 18:00 da çıkıyorum.eee yine soğuk..bir koşturmaca işe gel sonra eve git.büroda dört duvar içinde deli gibi çalışıyoruz.sen en azından evde istediğin gibi hareket edersin ben burda bazen bir bardak çay içecek zamanı bulamıyorum.evde olmak bazen daha avantajlı oluyor.sen şimdi benim için bir bardak çay içersin artık :)ama yaz gelmesi konusunda sana katılıyorum.şöyle gezsek pikniklere gitsek vs..ne güzel olur :):):)bak şimdi heveslendim cnm ya :):):)canım ablam yakınya bana o gelmişti oturmaya açamadım yiğenim var açamıyrm yanında illa ben oyun oynycam diyor.yaz gelse artık ya kaç gündür kapalı hava içerde sıkıldım işimi bitirince az dışarı çıkayım bari.sen ne güzel hergün çıkıyosun çalıştığın için
cnm Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inş.hayırlısıyla meleğin inş.gelmiştir sana.ay inş. dyd cim 6 aydır bekliyoz gerçi kızım daha küçük ama eşim çok istiyor ikinciyi bakalım herşeyin hayırlısı evet inş. herkese uğur getirim Yaradanın izniyle inş. bu ay peşpeşe hamile haberleri alırız
HATIRLADIM CANIM BENİMLE NASIL KAVGA ETTİĞİNİ VE HAMİLELİĞİMİN EN ZOR GÜNLERİNDE BENİM KANAMALARIMA SEBEP OLAN ARKADAŞIMI ÇOK İYİ TANIYOR VE HATIRLIYORUM.kk da bir çok topiğkte mesajlaştığım konuştuğum kişi oldu ama ilkkez bir kişi ile tartıştım hemde konuyla benim alakam olmadığı halde üzerime saldırdı anlamadan dinlemeden bana mesajlar yazdı.ben fazla üzerinde durmadım konuyu kapattım ama o yinede bana laf söyledi.gençliğine verdim.affettim onu.beryalcim nasılsın canım hani eskilerden iklim vardı hatırladınmı oda hamileymiş yeni
çok sevindim kızlardan belki hatırlayan olur paylaşıyım istedim bizede umut olsun dimi arkadaşlar
darısı bizlere inşallah aminnnnn
günaydın arkadaşlar nasılsınız nevarneyok
ben iyim ama bi garipim çünkü........
pazartesi günü regl günümdü ve o gün sabah test yaptım ama çok silikte olsa o çizgiyi gördüm bugünde sabah erkenden yaptım yine aynı silikte gördüm ikinci çizgiyi ilk çizgi gibi çıkmadıilk hamileliğimde regl günümün ertesi günü yaptığımda hemen saniyesinde belirmişti ama bu hala silik bekliyorum bakalım geçen hafta tansiyonum düşmüştü küçüğü özellikle oda beni hamileyim düşüncesine itti velakin de hala hasta olmadım bekliyorum bakalım inş. o müjdeyi veririm sizlere
Nerdesiniz yawfff :97: bakıyorum bakıyorummmm kimsecikler yok..neyse bu hafta böyle geçer gider artık.önümüzdeki hafta umarım daha hareketli olur topiğimiz.
bugün kızıma internetten yürüteç siparişi verdim yarın elimizde olurmuş..aslında erken daha biliyorum.indirimde olduğu için aldım.eninde sonunda lazım olacak nasılsa.tereddütte kaldım aslında zararlı vs..diyorlarya.ama Azra çok hareketli bir bebek..kucakta bile sürekli mızmızlanıyor sürekli oynatarak oyalamamız lazım susması için.eee durum böyle oluncada k.validem isyanlarda:)kolarım kotpu diyor sürekli.8.ayını doldursunda öyle başlarız kullanmaya..işte böyle boş topik bugünde böyle geçiyor.
hepinizi öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?