mrb kızlar ben geldimmm ne habersiniz benim moralim çok bozuk 2gündür adetim gecikti çok korkuyorum
adete 10 gün kala böyle bişey olabilrmi eşimde bende çok eminiz ama yinede hani zevk suyu diyolarya ondan korkuyoruz öffffffffffff çok kötüyüm
canım adetlerim ya 3,4gün erken yada bçyle bikaçgün gecikmeyle oluyodu daha çıkmazki testte bide antibiyotikler de geciktirirmi
canım olsada napcaksın kısmet işte hayırlısı olsun ama ilaçtan olmuştur mutlakainşsllahhhh canım valla kaç gündür kendimi yedim bitirdim efsam daha minnacık ben onun sevgisine daha doyamadan nasıl böyle bişey olur diye içim içimi yiyip duruyorr öfffffff eşimede kızıyorum didişip duruyoruz amannnn sen nasılsın nasıl gidiyo ne zmandır memleketteydim geçen hafta geldim hiç giremiyorum bakıyorum hep ama yazamıyorum
ben çıkıyorum canım benimki uyandı gelirim inş arada sırada öptüm sizi
çık btanem bebısın yanına gıt yerıme kokla onu oh mıs gıbı sımdı çok optum canım ıkınızı
canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
bizede dua ettiğin için çok teşekkür ederim canım
hepinize ço çok teşekkür ederim canlarım rabbim tüm isteyenlere nasip etsingünaydıııııınnnnnnnnn günaydııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııın bugün içim nedense kıpır kıpır
dilnurcum hayırlı olsun tatlım allahım analı babalı büyütsün
hepinize sevgiler kocaman kocaman öpüyorummmmmmmm
İYİYİZ CANIM .
SEN NASILSIN
KIZIN NASIL
GÖBİŞİNDEKİ MELEĞİN NASIL
AMİN CANIM.
TİCKER DEĞİŞTİRME ZAMANI DA GELDİ DEMEK Kİ.
evet canım
selam canım
ne güzel dilekler bunlar.teşekkürler.inşallah güzel haberle aldığımız bir hafta olur.
ben buralardaım siz nerelerdesinizyaren;ayşe;neslihan,haksever;nerelerdesiniz kızlar iyimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?