- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
Cumanız mübarek olsun cnm arkadaşlarım...canım 8. ayını doldurduktan sonra koyma bence çünkü artık yürümeye başlayacak ona koyarsan geç yürür bence benim kızım erken yürüdü çünkü yürüteçe fazla koymadım 10. ayda yürümeye başladı
Aleyküm selam cnm...Selamun Aleykum Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara
günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara
çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara
somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
sağol cnm sanada hayırlı Cumalar...alıntılar için teşekkür ederim.Allah razı olsun..Sürekli DuA ; Allah’la sürekli alışveriş , kesintisiz bir canlılık ve yenilenme demektir…!
Allah sevinçli anını kendisiyle paylaşanın ; Sıkıntılı anında yardımcısı ve tecellisi olmuştur.!
Bollukta Allah’a kendini tanıt ki ; sıkıntıya düştüğünde de Allah seni tanısın…!
DuA neticesinde o ihtiyaçlar verilmezse ; insan ‘’ Duam kabul olmadı ‘’ dememeli!
Bunun yerine : ‘’ Duanın kabul vakti gelmedi ’’ demelidir.!
DuA ; Sevgiliye sunulan iştiyak lisanıdır!
Tıpkı bir çocuğun annesinden ısrarla isteyişi gibi iste!...
Allah kabul etmeyeceği DuA’yı ilham etmezmiş…
selam ve dua ile
herkese hayırlı cumalar
çok şükür iyiydimm cnm ama bu sitenin her geçen gün yavaşlaması beni deli etmeye başladı.yahu bir sayfadan bir sayafaya geçmek bilmiyor.o kadar çok reklam vs..var ki iyice kasıyor pc'yi...şimdi birde kktube diye bir şey çıktı.iyice ağırlaştı site.bağlanmak çok büyük sorun oluyor artık..canlarım nasılsınız
çok şükür iyiydimm cnm ama bu sitenin her geçen gün yavaşlaması beni deli etmeye başladı.yahu bir sayfadan bir sayafaya geçmek bilmiyor.o kadar çok reklam vs..var ki iyice kasıyor pc'yi...şimdi birde kktube diye bir şey çıktı.iyice ağırlaştı site.bağlanmak çok büyük sorun oluyor artık..
çok haklısın cnm eskisi daha güzeldi her geçen gün iyi olacağı yerde daha da kötü oldu...bugün bir ara üyeliğimi iptal ettirmeyi bile düşündüm.afakanlar bastı içime...umarım en kısa zamanda düzelir yoksa bu site böyle çekilmez bir hal alıyor...eskisi gibi çok sohbet etsek ne olur bilmem hiç birimiz yazılanları doğru düzgün takip edemeyiz böyle...eski KK geri gelsinnnnnnnnonu demede ne dersen de canım ya şuna bak face var twet var ne ararsan var artık sitede önceki daha güzeldi bence
çok haklısın cnm eskisi daha güzeldi her geçen gün iyi olacağı yerde daha da kötü oldu...bugün bir ara üyeliğimi iptal ettirmeyi bile düşündüm.afakanlar bastı içime...umarım en kısa zamanda düzelir yoksa bu site böyle çekilmez bir hal alıyor...eskisi gibi çok sohbet etsek ne olur bilmem hiç birimiz yazılanları doğru düzgün takip edemeyiz böyle...eski KK geri gelsinnnnnnnn
yok cnm düşündüm ama yapamadım ki..burası bağımlılık yaptı bana:)eski sohbetler olur mu artık bilemiyorum ama iyi kötü bizler arada konuşuyoruz işte..keşke eski günlerdeki gibi kalabalık olsak yine burda...ne üyelik iptali canım yazaten kaç kişi kaldık şurda
eski sohbetler olsaydıda keşke msjlar hep birbirine karışsaydı
ama olmuyorki..
yok cnm düşündüm ama yapamadım ki..burası bağımlılık yaptı bana:)eski sohbetler olur mu artık bilemiyorum ama iyi kötü bizler arada konuşuyoruz işte..keşke eski günlerdeki gibi kalabalık olsak yine burda...
Selamlar canlarım
beryalcim h.g. cnm ama maalasef benim çıkmam lazım.malum bugünlük mesaim bitti..toparlanıp anca hazırlanırım dydcim beryalcim kısaca tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorumiyi akşamlar kızlar..
iyiyim canım sen nasılsınhoşgeldin canımm nasılsın
beryalcim h.g. cnm ama maalasef benim çıkmam lazım.malum bugünlük mesaim bitti..toparlanıp anca hazırlanırım dydcim beryalcim kısaca tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorumiyi akşamlar kızlar..
iyiyim canım sen nasılsın
ama doruk durmuyor her an çıkabilirim.
güle güle canım .
koş çabuk bebişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?