ÖPERİM CANIM BENİM.bende iyiyim canım doruğu öpsene annesi yerime kocaman
canım hemen test yaptır eğer hamileysen bebeğe süt vermeyi kesmen gerek yoksa bebeğin zehirlenir sütünden.acil test yaptır.canım adetlerim ya 3,4gün erken yada bçyle bikaçgün gecikmeyle oluyodu daha çıkmazki testte bide antibiyotikler de geciktirirmi
ablamlardayım bu gece şimdi herkez yattı sizden başka kimsem yok eşimde işe gitti ablam hamileymiş hemde 3buçuk aylık hiç bişi hissetmiyorum uyuştum ölüyorum ağlayamıyorum beni kurtarın
canım benim 2011 yılı sana hiç iyi gelmedi.inşallah bundan sonraki zamanın güzel geçer.slm arkadaşlar bi kaç gündür giremedim malum biliyosunuz elim alçıda daha 5 hafta kalcak ondan sonrasını hiç bilmiyorum.allahım beterinden saklasın ama biliyosunuz anneme geldim yağıza bakamam bu elle diye çünkü bekar kardeşim var burda zaten annemde bir aydır evtaşıma derdim var diye bizdeydi hadi birazda anneme gidelim dedik.şuanda malesef annem bize değil ben anneme ve bize bakıyorum.annemin kaburgası çatladı çok agrıları var.evime dönücem annemide alıp bir ayda orda kalırız .valla felaket tellalı gibi oldum.her girdiğimde bi sıkıntı yazıyorum kusura bakmayın napayımböyle oldu bu sene allahım nazardan kemgözden sakınsın.hepinizi öpüyorum..dyd sağol canım merak etmişsin.iyi olmaya çalışıyorum işte..
günaydın canım.Günaydın kızlarrr...
ayşecim maşallah cnm kilo vermişsin..senin adına sevindim.
haksever ne demek yanlızım kimsesizler kimsesi Allah var her zaman yanımızda.lütfen çaresiz değilsin umutsuzluğa kapılma arkadaşım.Allah büyük cnm benim...sen her zaman tevekkül ederdin.sabırlıydın,üzme kendini hepsi bir gün elbet geçecek...
beryal,dyd,dil_nur,yaren,sumos adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım inş.güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.
bu arada cmrm nerelerde acaba??mutluyumda uzun zamandır yok.umarım hayatlarında her şey yolundadır..bizi unuttular merak ettim :)
slm kızlarrr
evet sumoş elifcigim iyi verdim daha vermem gereken 3 kilom var inşallah onlarıda vicem
haksever asla yalnız değilsin allahım ablana verdiyse inşallah bizlerede verir canım sen bi kaç gün gelmeyincez inan çok merak ettim
dyd beni merak etmişşsin canım geçen ayın 4 de adet olmuştum güya dün günümdü ama beni adetim dün bitti çok felaket yoğun bi adet oldum inşallah içerim temizlenmiştir
elif azrayı kocaman bi öp yerime yaren sanada çok geçmiş olsun canım ya allah nie herşey üstüste geldi bilmem
valem eşinle barışmana inan çok sevindim
beryal ablam benim kızkardeşimin evlenme işi kaldı oğlanın anası kardeşimi beğenmemiş eli sakat hiç bi ev işi yapamaz die oysa kızkardeşim her işi yapıor
dilnur gözün aydın canım sağlıkla güle güle büyüyün inşallah
tatlı bebek inşallah hamişsindir
sibel cmrm ve diğer kızlar nirelerdesiniz yav neslihan aklıma gelmeynlerrrr
hadi neşelenelim birassssssss
teşekkür ederim canım tüm güzellikler seninle olsunGünaydın kızlarrr...
ayşecim maşallah cnm kilo vermişsin..senin adına sevindim.
haksever ne demek yanlızım kimsesizler kimsesi Allah var her zaman yanımızda.lütfen çaresiz değilsin umutsuzluğa kapılma arkadaşım.Allah büyük cnm benim...sen her zaman tevekkül ederdin.sabırlıydın,üzme kendini hepsi bir gün elbet geçecek...
beryal,dyd,dil_nur,yaren,sumos adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım inş.güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.
bu arada cmrm nerelerde acaba??mutluyumda uzun zamandır yok.umarım hayatlarında her şey yolundadır..bizi unuttular merak ettim :)
çok sağol canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinslm kızlarrr
evet sumoş elifcigim iyi verdim daha vermem gereken 3 kilom var inşallah onlarıda vicem
haksever asla yalnız değilsin allahım ablana verdiyse inşallah bizlerede verir canım sen bi kaç gün gelmeyincez inan çok merak ettim
dyd beni merak etmişşsin canım geçen ayın 4 de adet olmuştum güya dün günümdü ama beni adetim dün bitti çok felaket yoğun bi adet oldum inşallah içerim temizlenmiştir
elif azrayı kocaman bi öp yerime yaren sanada çok geçmiş olsun canım ya allah nie herşey üstüste geldi bilmem
valem eşinle barışmana inan çok sevindim
beryal ablam benim kızkardeşimin evlenme işi kaldı oğlanın anası kardeşimi beğenmemiş eli sakat hiç bi ev işi yapamaz die oysa kızkardeşim her işi yapıor
dilnur gözün aydın canım sağlıkla güle güle büyüyün inşallah
tatlı bebek inşallah hamişsindir
sibel cmrm ve diğer kızlar nirelerdesiniz yav neslihan aklıma gelmeynlerrrr
hadi neşelenelim birassssssss
selam canım nasılsınslm kızlar nasılsınız ayşeeee nasıl zayıfladınnn anlatttt
Günaydın kızlarr...soğuk ve kapalı bir hava ile başlayan haftamız umarım her şeye inat sıcak ve bol renkli anlarla geçer
yok cnm benimde hiç birinden haberim yok.keşke eski günlere dönebilsek.ama dediğin gibi yapalım.uğraşmadan olmaz değil mi??tekrar toplayalım arkadaşlarımızı buraya.nedense giden geri gelmiyor.bir kaç kişi haricinde çoğu arkadaşımız unuttu burayı.gelevera; selra; olcayelis; abyosun; sirrinenur; dezy; elif_ba; nilaykisir; yeb2004; benbilirim; azra2;papatya0;hlymms;sesizdeniz bu arkadaşlarımızla görüşenler varmı?uzun zamandır gelmiyorlar.yada herkes kendi arkadaş listesindeki arkadaşlarını bu topiğimize yönlendirsin.eski arkadaşlarımıza kavuşalım.
A.s. cnm hoş geldin...sanada hayırlı günler..selam kızlarben geldiiimmmmm hayırlı günleerrr:))))
merhaba topiğimizin güzel bayanları nasılsınız
gelevera; selra; olcayelis; abyosun; sirrinenur; dezy; elif_ba; nilaykisir; yeb2004; benbilirim; azra2;papatya0;hlymms;sesizdeniz bu arkadaşlarımızla görüşenler varmı?uzun zamandır gelmiyorlar.yada herkes kendi arkadaş listesindeki arkadaşlarını bu topiğimize yönlendirsin.eski arkadaşlarımıza kavuşalım.
merhaba canım topiğimizzin güzel ve aktif bayanı sen nasılsın ben iyim bugün sağlık ocağına gittim kan verdim yarın öğleden sonra sonucu alıcam gerçi artık bende eminim ama yinde inş. hamileyimdir ve güzel haberi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?