canım inşallah rabbim görür halimizi kader napalım
ben senin ne demek istediklerini çok iyi anladım
nasıl yani rahim açılarak yapılcakmış öyle bişeymi varmış
hg cnm maşallah bu ne enerji
enerjik olmak zorundayım yoksa iki kıza birden nasıl yetişirim
senin kızında ergen olmuş hayırlı olsun
bende o günleri görücekmiyimki
DİVİN HOŞGELDİN CANIM KIZINDA ERGEN OLMUŞ BU ARADA BEN ANNEME ADET OLDUĞUMU 7 AY SÖYLEMEMİŞTİM RAMAZANDA ORUÇ TUTMAMAK LAZIM OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİŞTİM İNŞALLAH SİZ ÇOK SEVGİ DOLU ANNLER OLURSUNUZ BENDE OLUCAM YAŞAYAMADIĞIM BÜTÜN SEVGİMİ ÇOCUĞUMA VERİCAM 20 YAŞINDADA OLSA 30 40TA OLSA KUCAMA OTURTTUP SEVİCAM ONU ÇOK SEVİCAM
saol canım beryal sinem bana kızmasın ben onların bana yardımcı olmak istediklerini biliyorum tabiki beni sizden başka kimse anlamaz kimsem yok anlatıcak eşimden başka oda bi erkek ne kadar anlarki niye üzülüyosun dio bu kadar ben sana bi baskı yapmıyorum ki dio ama öle değil işte onu çoooooooooooooooooook aşırı seviyorum v onu mutlu edememek kahrediyo beni ben inançsız biri değilim kıskançta değilim ben annemden babamdan sevgi görmedim rabbim öle bi aile nasip ettiki bana şimdi onlara bi evlat torun verememenin alında eziliyorum kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez babam yok desem yeri onun gb biriyle aynı çatı atında büyümek ne demek size anlatamam şahiç olduğum şeyler beni zaten kötü bi çocukluk ve gençlik yaşattı annemde onunla uğraşmaktan bi kere kızım deyip bağrına basmadı ben neredeyse ailece bi sofrada akşam yemeği yiyimeden büyüdüm ve insanın gözünde büyütmesi hatta bi kız çocuğu için babaya aşık olunası şekilde sevmesi ne demek bilmiyorum evleninc eöğrendim kayınvalidem annem kayınpederim babam benim öleçok seviyorum ki onları eşimi hele o benim herşeyim bu söz benim için gerçekten herşeyim...eşim baba olmalı babası gb mükemmel bi baba anlatabiliyomuyum bilmiyorum kayınvalidelerinizi anlatıyosunuz ben anlatsam gıpta edersiniz nasıl olur dersiniz hepsi çok iyi onlar bu akdar iyiolunca işte ben o yüzden bu kadar çok yıkılıyorum olmayınca ve sizden başkasına söyleyemem siz benim gbsiniz diyorum ama isyan değil bu kıskançlık değil sadece size içimdekileri haykırıyorum nolur kızmayın ve kötü düşünmeyin benim hakkımda hepiniz bu yollardan geçtiniz artık başka dertleriniz var çocuklarla ilgili bizi tabi anlarsınız ama eskisi gb değil hamile olan bebeği olan olmayanı nekadar anlar siz dersinizki olucak ve o zaman bu günlerini arıcaksın dersiniz ama olucanı bilmiyoruz ki bütün sıkıntımız ondan belki dediğiniz gb olucaz sizz yaşıyosunuz çünkü beryal sinem sumoş hepiniz anne oldunuz ne mutlu dertlerinizde onlarla ilgili benimkide olmayışıyla işte bilmem anlatabildim mi ben sizi çok seviyorum ve beni kötü bilmenizi hiç istemiyorum ben kötü oldummu çünkü hemen size sığınıyorum elimde değil yazmıcam diyorum ama sanki yazınca içimi döküyorm ve rahatlıyorum neyse çok uzattım iyilikleriniz için teşekkür ederim
DİVİN HOŞGELDİN CANIM KIZINDA ERGEN OLMUŞ BU ARADA BEN ANNEME ADET OLDUĞUMU 7 AY SÖYLEMEMİŞTİM RAMAZANDA ORUÇ TUTMAMAK LAZIM OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİŞTİM İNŞALLAH SİZ ÇOK SEVGİ DOLU ANNLER OLURSUNUZ BENDE OLUCAM YAŞAYAMADIĞIM BÜTÜN SEVGİMİ ÇOCUĞUMA VERİCAM 20 YAŞINDADA OLSA 30 40TA OLSA KUCAMA OTURTTUP SEVİCAM ONU ÇOK SEVİCAM
maşallah kızlar ne güzel kaynatmışsınız
divin geldiğine çok sevindim toprağım hoşgeldin
kızlar yemek yapcam sizi seviyorum görşrz
maşallah kızlar ne güzel kaynatmışsınız
divin geldiğine çok sevindim toprağım hoşgeldin
kızlar yemek yapcam sizi seviyorum görşrz
hoşgeldin canım
kolay gelsin.
kızlar umarım listeden anlarsınız anlatabilmişimdir hepinizi öpüyorum
yemin ediyorum ağlıyorum canım benimmmmmm
yanında olup sana sıkı sıkı sarılıp hüngür hüngür ağlamak geldi içimden
Allahım temiz gönlüne göre versin canım arkadaşım seni çooooooookkkk iyi anlıyoruım
biliyorumki cok sevgi dolu ve mutlu bi evladın olucak inan buna bizde seni çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?