canım örnek diyet listemi yazayımda benim kan değerlerime ve yediklerime göre hazırlandıgı için olurmu bilmem ama ben yazayım sen onu kendine uyarla bi hafta dene baktık ters tepki yapıyo bırakırsınhemen yazıcıdan çıkarıp dolabın üstüne asıyım
başka bişeyler varsa onlarıda yaz
selam güzel bayanlar mevzu kilolarmı(
sık kullanılanlara ekledim
bazılarını kocik bana yaptırıyorduhiç zor hareketler değil
a.slm hgselam güzel bayanlar mevzu kilolarmı(
canım örnek diyet listemi yazayımda benim kan değerlerime ve yediklerime göre hazırlandıgı için olurmu bilmem ama ben yazayım sen onu kendine uyarla bi hafta dene baktık ters tepki yapıyo bırakırsın
selam canım hoş geldin nasılsın elif ela nasıl
kızlar ben cıkmak zorundayım divin listeyi akşam yazayım
hoşbulduk canım sağol elifela iyi uyuyo şuan tepişiyo şuan uyansammı uyanmasammı diecanım örnek diyet listemi yazayımda benim kan değerlerime ve yediklerime göre hazırlandıgı için olurmu bilmem ama ben yazayım sen onu kendine uyarla bi hafta dene baktık ters tepki yapıyo bırakırsın
selam canım hoş geldin nasılsın elif ela nasıl
a.slm hg
malesef başımızın belası kilolar konumuz
ya zaten birebir uygulayamıyorumki
biraz ondan biraz bundan alıyorum işte
hoşgeldin canımslm kızlar ya ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbet ediyorsunuz ama benim çıkmam lazım
eşimle markete gidicez
kızıma annem bakıcak
gelince burda olursanız görüşürüz
divin seni burda gördüğüme çok sevindim
selam canımselam güzel bayanlar mevzu kilolarmı(
kızlar ben cıkmak zorundayım divin listeyi akşam yazayım
hoşbulduk canım sağol elifela iyi uyuyo şuan tepişiyo şuan uyansammı uyanmasammı die
evt kilo resmen başa bela bigün hiç kilo vermek isteyeceğim aklıma gelmezdi :)
herkese tekrar slmmmm...avatardaki cimcime Azram teyzoşlar :)aslında artık büyüdü biraz daha değişti..yarın yeni fotoğraflarını eklerim...
amin cnmm cümlemizin....ben nedense kendime hiç benzetemiyorumayy elif aynı sen
maşallah çok şirinçok tatlı Allah bağışlasın ...bahtıda güzel olur inşallah cimcimenin
amin cnmm cümlemizin....ben nedense kendime hiç benzetemiyorumama bu çok eski fotoğrafı yaklaşık 3 ay önceki hali yarın yeni fotoğraflarından yüklerim inş.
bak bak baaakkkk demek unuttun benii.hani düğün resmimi görmüştün :)orda babasıda vardı kızımınben ne seni gördüm nede babasını ama her zaman kız bebeklerin anneye çok benzemesini istemişimdir
benim kızımıda bana benzetmiyorlardı aynı halası diyodu herkes sinir oluyodum
büyüdükçe bana döndü şimdi tıpa tıp benmiş
ben bana benzetemiyorum ama neyse çaktırmayım aynı anası
bak bak baaakkkk demek unuttun benii.hani düğün resmimi görmüştün :)orda babasıda vardı kızımınneyse ben sana hatırlatırım tekrar aile bireylerimi
birgün bende kendimi eklerimmeltemcim bencede vildan sana benziyordur :)bende seni hiç görmedim ama gül cemalini bir görsek bir ara
slm kızlar ben geldim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?