bu mesajın altına imzamı atarımsAĞOL BERYALİMM iyi ki varsınnn...bize her daim destek oldunnn...Bizi hiç bir zaman boş bırakmadınnn...Hep şefkatinle bizi topladınnn...Bağımızı sağlamlaştırdınnnn...Seni sefiyorummmm...İyik iyiki iyiki iyiki iyiki varsınnnn....
ne yapayım cnm yaaa k.validem zor bakıyor kızıma.zaten pek iyide bakmıyor.ben böyle üzüleceğime en iyisi kreş yaşı gelene kadar kendim büyüteyim prensesimi..mayıstan sonra yine gelirim mutlaka topiğe kopamam sizden bennnn :)ama bu kadar sık gelemem...burası bana bağımlılık yaptı :):):):)
canım benim eşim yok şu an yanımda kısmetse 2 ay sonra görüşeceğiz.
zaten dediğin gibi hemen olurmu bilmiyorum ama ben korkuyorum yinede ya.maddi ve manevi yönden hazır değilim
tamama canım biz vildoşla idare ederiz seni
sen keyfine bak
meltemim hep kızımı sordun bana sen yokken bir sürü fotoraf yükledim sonrada sildim tabi...ama tekrar yüklerim bugün zaman bulursam :)
hayırlısı olsun cnm :)akşam yiğenimi istemeye gelecekler
kambersiz düğün olmaz bende olacambensiz veremezler verdirmem
ye teyzesi bu yaramaz kuzuyuDoruk bey büyümüşte annenini pc sinimi kapatıyormuş...Yerim ben o paşayıı...yerimmmm.
Ben bir yemeğe gidiyorum bacular gelince müsait olursam girerimmmm.....:125::118:
eliffffffff gerçekten nerdesin bacumm merak ettimmmm seni......:26:
sAĞOL BERYALİMM iyi ki varsınnn...bize her daim destek oldunnn...Bizi hiç bir zaman boş bırakmadınnn...Hep şefkatinle bizi topladınnn...Bağımızı sağlamlaştırdınnnn...Seni sefiyorummmm...İyik iyiki iyiki iyiki iyiki varsınnnn....
Buügn şak danak girdim bacummm hiç hemen sohbete daldımmm...Farkında olmadımm özür dileri tatlımmm..
Ahh o işler varya beni benden aldııı...Çok şükür iyiym şimdilerdee....
Seninde iyi olduğuna sevindimmm....
yaşasın yaaaaaaaaaa divim seni seviyommmmmmm
hepinizi seviyommmmmmm
bu mesajın altına imzamı atarım
her kelimesine sonuna kadar katılıyorum
imza divin
olsun biz vildoşla beraber ilgileniriz seninle.yalnız demedi demeyin ben çok zor biriyim
yaşım 31 ama ruhum daha ergen bunalımından çıkamadı
size çok kök söktürürüm
2. bebek konusunda en iyi zamanı sen bilirsin tabiki cnm
insan kendini hazır hissediyor zaten ..o zaman hala ben çabalıyor olursam beraber çabalarız
hayırlısı olsun canımakşam yiğenimi istemeye gelecekler
kambersiz düğün olmaz bende olacambensiz veremezler verdirmem
yaşasın yaaaaaaaaaa divim seni seviyommmmmmm
hepinizi seviyommmmmmm
bende seni seviyom cnm
sizleri çok seviyorum canlarım
olsun biz vildoşla beraber ilgileniriz seninle.
kök söktüremzesin bize o kadarda yaramazlık yapmazsın herhalde acı bize
hayırlısı olsun canım
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
slm kızlar ya ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbet ediyorsunuz ama benim çıkmam lazım
eşimle markete gidicez
kızıma annem bakıcak
gelince burda olursanız görüşürüz
divin seni burda gördüğüme çok sevindim
tamam acıdım size
sizleri çok seviyorum canlarım
olsun biz vildoşla beraber ilgileniriz seninle.
kök söktüremzesin bize o kadarda yaramazlık yapmazsın herhalde acı bize
hayırlısı olsun canım
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
slm cnmslm kızlar ya ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbet ediyorsunuz ama benim çıkmam lazım
eşimle markete gidicez
kızıma annem bakıcak
gelince burda olursanız görüşürüz
divin seni burda gördüğüme çok sevindim
eşinle aranızı düzelttiğinize çok sevindim valemkızlar hosbulduk bende cok mutluyum cok şükür zor günleri atlatmaya basladım sanırım
bende ikizim olsun istiyorum allah sabrını veriri inşallaaaaaaaaaaaaah
benide zor günler bekliyo eşimle birlikte psikolojik destek alıcaz ondan sonra bebeğe karar veririsek
bi çok aşamadan gecicem tek tüple kaldıgım için hamile hemen kalamıyabilirim
eğer yumurtam sol taraftan yani tüpümün alındığı yerdençatlıyorsa direk tüp bebekmiş baska caresi yok
dualarınıza cok ihtiyacım var umarım hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalırım
bide histereskopi diye bişe cektirmem gerekiyomus aranızda cektiren varmı acaba:18:
NESLİHAN canımcım düzenli beslen şekeri ekmeği aşırı et tüketimini azalt
bide tibetin beş hareketi var interneten arastırabilrsin o hareketlerin cok faydası varmış
bende denemeye başladım cok güzel zayıflatıyo diyolar akşamları yatmadan önce yap istiyosan
cok kolay hareketler zayıflamana yardımcı olur belki
kızlar bende diyetisyene gittim ya ekmek yerine gecen yiyecekleri ögrenmiştim diyet listemde yazıyo onları yazayımda neslişim ve divinitim bakın belki işinize yarar
1 cay bardağı leblebi
2 adet kestane
3 yemek kaşıgı pilav,makarna,kuskus,erişte,şehriye
1 kepçe çorba,
1 küçük boy haslanmış mısır,
1 su bardağı patlamış mısır,
1/3 hamburger ekmeği(büyük boy)
1/4 simit,
1 adet etimek
1/5 lavaş
bunların hepsi bi dilim ekmek yerine geciyo
1 küçük boy patateste bi öğünlük ekmek yerine geciyo
bide bi dilim ince kek 2 ekmek yerine geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?