Baba çınar ağacıdır...
Ne zaman ki babanızı kaybediyorsunuz,
işte o zaman gerçekten büyüyorsunuz.
Çünkü çınarın gölgesi yok artık üzerinizde.
Sizi fark etmediğiniz halde yağmurdan, güneşten koruyormuş meğer o gölge.
Siz de aile kuruyorsunuz, baba oluyorsunuz,
sizin de gölge yaptığınız ve koruduğunuz birileri oluyor
ama o gölgeyi çok arıyorsunuz.
Babanız öldüğünde büyüyorsunuz.
Artık soru soracağınız, öğreneceğiniz, azarını duyacağınız,
takdirini alacağınız, akşam eve dönerken yolunu gözleyeceğiniz,
korkacağınız bir babanız yoksa büyüyorsunuz.
Yarınınızdan sorumlu tuttuğunuz, her istediğinizi almak zorunda olan o kişi yoksa artık...
Hep sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen,
sırtınızı dayadığınız çınar ağacınız yoksa artık...
Büyüyorsunuz o zaman işte.
Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.
Kaç yaşınızda olursanız olun babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur...
sözmü hakseverTamam bundan sonra bunalım yok söylediklerinizi dikkate alıyorum vursun sazlar oynasın kızlar için kan ağlasada haydiiiiiiiiiii halaya:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
inzivaya çekmiştim kendimiya ne kadar çok konuşmuşsunuz behhhh divinty ne habersin canım ya nerelerdeydin bomba gibi dönmüşsün valla herkes nasıl ben iyiyim çok şükr misafirim varda akşam ondan biraz temizlik yaptımm gelemedim
toprağımmaşallah kızlar ne güzel kaynatmışsınız
divin geldiğine çok sevindim toprağım hoşgeldin
kızlar yemek yapcam sizi seviyorum görşrz
divinty hoşgeldin canımmmmmm ii olmana sevindim...beryal bende pkoyum ve 70kilo oldum glugophage bende kullanmıştım doğrumu yazdım bilmiom ama bidahada dr um vermedi başka dr vermişti doğum dr um vermedi içsem bi zararı olurmu kiii
günaydın cnm...sanada hayırlı Cumalar...GÜNAYDIN CANLARIM
hayırlı cumalar herkese
BERYALCİM cnm ne oldu kim kırdı seni.bilmeden bir kusur mu işledik.nereye gidiyorsun???ama lütfen yapma böyle.bu durumlarda ben çok üzülüyorum yaaaaacanlarım bir süre sizlerle olamayacağım
hepinizi çok ama çok seviyorum. bilmenizi isterim ki ben sadece sizlere yardım etmek istedim elimden geldiğince.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bilmeden isemeden kırdığım üzdüğüm kişiler varsa hepsinden özür dilerim.kendinize çok iyi bakın.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.
sizlerle çok şey paylaştık ama ben biraz kırgınım ve kırgınlığım ne zaman geçerse o zaman yanınızda olmak istiyorum.öpüyorum herkesi.sağlıklı mutlu günler.
BERYALCİM cnm ne oldu kim kırdı seni.bilmeden bir kusur mu işledik.nereye gidiyorsun???ama lütfen yapma böyle.bu durumlarda ben çok üzülüyorum yaaaaa...sen her zaman bize yardımcı oldun..
neden böyle oluyor anlamıyorum..divin geldi şimdide beryal gitti...üç günlük dünyada niye bu kırgınlıklar arkadaşlar...zaman geçiyor hemde geri gelmemek üzere....lütfen krılıp darılıp gitmeyin..sorun neyse anlatın çözelim...gitmek çözüm olmamalı beryalcim...karar senin cnm.umarım en yakın zamanda dönersin aramıza...
canlarım bir süre sizlerle olamayacağım
hepinizi çok ama çok seviyorum. bilmenizi isterim ki ben sadece sizlere yardım etmek istedim elimden geldiğince.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bilmeden isemeden kırdığım üzdüğüm kişiler varsa hepsinden özür dilerim.kendinize çok iyi bakın.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.
sizlerle çok şey paylaştık ama ben biraz kırgınım ve kırgınlığım ne zaman geçerse o zaman yanınızda olmak istiyorum.öpüyorum herkesi.sağlıklı mutlu günler.
canım benim sana yazmadan çıkmak istemedim.
sorun birii yada birileri değil
sadece ben kendime kırgınım.insanlara yardım etmeye çalışıp sonunda laf yiyorum ya da yanlış anlaşılıyorum ona kızıyorum.yardım etmek amacım ama sonucunda kötü şeyler olunca pişman oluyorum kendime kızıyorum niye karışıyorum başkalarının işine diye.
kırgınlığım kızgınlığım kendime yani.
yoksa ben kimseyeyle tartışma yapmam heleki böylesine sanal ortamda .
kimseyi yargılamak bana düşmez.
burası özgür bir platform herkes istediğini yazar söyler düşünür.
benim sorunum kendimle.biraz kendime engel olmaya başkalarının hayatlarına müdahele etmemeye fikir beyan etmemeye alışmam gerek.
bu güne kadar kimseyi bilerek kırmadım .
ama istemeden kırdığım üzdüğüm varsa herkesten çok özür dilerim.
haddimi aştım sanırım.
üzgünüm kırgınım böyle olsun istemezdim.
hepinizi çok ama çok seviyorum.
lütfen beraber olun yine.zor toparladık birbirimizi.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
SUSTUM SANDILAR...
SUSMUŞ GiBiYiM SADECE...
GÜLMÜŞ GiBiYDiM AĞLARKEN...
AHH BENİ HEP MUTLU GÖSTEREN MASKEM...
DÜŞME E`Mİ YÜZÜMDEN...
Bilinmez hangi kırık Kalbin duasıdır karanlıkları Aydınlatan, Bilinmez kim için ettiğin Duadır seni Ayakta tutan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?