canım benim gitmeyi birkaç gündür düşünüyordummeltemcim cnmcımm Allah annene tez saatte şifalar versin inş.tüm hasta kullarınada versin inş.
bugün arşivde işlerim vardı cnm şimdi geldim masama.öldüm bittim bugün çok yorgunum.azramda gece hiç uyumadı sabahladık yine..k.validem sağ olsun akşama kadar sallayıp zorla uyutuyormuş valla deliricem artık sinirden.dün akşam kızımı almaya gittiğimizde uykudan saat kaçta kalktı anne dedim saat 18:00 de dedi.yahu bu aylardaki bir bebek öğlene kadar 1 kere öğleden sonra ikindiden öncede 1 kere uyur.fazlası zarar anlatamıyorum.hadi diyoruz sabırrr..bir şey desek kavga çıkıyor.ben kötü oluyorum evimin bütün huzuru kaçıyor sonra.eşimde sık dişini mayıstan sonra hepsi geçecek diyor..amannnn neyse kafama takmak istemiyorum...cnm sende üzülme inş.annen iyileşir..
beryalcim cnm gitmemene kararını değiştirmene çok sevindim.bugün sana sorularım olacaktı ek gıdalar ve devam sütü ile ilgili ama seni yakalayamadım işlerimi toparlayamadım..kısmetse yarın artık..bak iyiki gitmedin gördün mü sana ihtiyacımız var cnm arkadaşım benim..
kızlar hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmm
ay işten çıkıncada ben eve vınn alayım yoksa çatlarım evde
valla kızlar tam sevinçli sevnçli okurken eskiye dönüyoruz diye, şaşırdım birden.beryalcim hepimiz seni çok seviyoruz.belkide nazımız en çok sana geçiyo diyelim.inan burayla ilgili bişey oldumu dur beryale sorayım diyorum. sen çok iyi bi arkadaş kardeşsin bize.sakın böyle düşünme.senin her fikrine ve yazılarına saygı duyuyorum inan buna...bu arada tam helal sana divinitycim bi döndün pir döndün topladın hepimizi diycektimki içimde kaldı neyse herkes yerinde kalsın.sizleri çokkk seviyorum...
sık dişini az kaldımeltemcim cnmcımm Allah annene tez saatte şifalar versin inş.tüm hasta kullarınada versin inş.
bugün arşivde işlerim vardı cnm şimdi geldim masama.öldüm bittim bugün çok yorgunum.azramda gece hiç uyumadı sabahladık yine..k.validem sağ olsun akşama kadar sallayıp zorla uyutuyormuş valla deliricem artık sinirden.dün akşam kızımı almaya gittiğimizde uykudan saat kaçta kalktı anne dedim saat 18:00 de dedi.yahu bu aylardaki bir bebek öğlene kadar 1 kere öğleden sonra ikindiden öncede 1 kere uyur.fazlası zarar anlatamıyorum.hadi diyoruz sabırrr..bir şey desek kavga çıkıyor.ben kötü oluyorum evimin bütün huzuru kaçıyor sonra.eşimde sık dişini mayıstan sonra hepsi geçecek diyor..amannnn neyse kafama takmak istemiyorum...cnm sende üzülme inş.annen iyileşir..
beryalcim cnm gitmemene kararını değiştirmene çok sevindim.bugün sana sorularım olacaktı ek gıdalar ve devam sütü ile ilgili ama seni yakalayamadım işlerimi toparlayamadım..kısmetse yarın artık..bak iyiki gitmedin gördün mü sana ihtiyacımız var cnm arkadaşım benim..
kızlar hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmm
ay işten çıkıncada ben eve vınn alayım yoksa çatlarım evde
herkes yerinde cnm merak etmevalla kızlar tam sevinçli sevnçli okurken eskiye dönüyoruz diye, şaşırdım birden.beryalcim hepimiz seni çok seviyoruz.belkide nazımız en çok sana geçiyo diyelim.inan burayla ilgili bişey oldumu dur beryale sorayım diyorum. sen çok iyi bi arkadaş kardeşsin bize.sakın böyle düşünme.senin her fikrine ve yazılarına saygı duyuyorum inan buna...bu arada tam helal sana divinitycim bi döndün pir döndün topladın hepimizi diycektimki içimde kaldı neyse herkes yerinde kalsın.sizleri çokkk seviyorum...
teşkr ederim cnmdivinty canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah
beryalcim canım benim iyiki geldin bizi sakın bırakma arkadaşım
burdayım canım merak etme biryere gitmiyorumdivinty canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah
beryalcim canım benim iyiki geldin bizi sakın bırakma arkadaşım
slm kızlar nasılsınız beryal sakın gitme ya biz burda kardeş olduk eğer burda birine kızgınsan koy tavrını bizim suçumuz ne ya biz seni ve doruğu çok sevioruzzzz
sık dişini az kaldı
uyuz olmaya başladım ben senin şu kayganaya
gönder bana ben yolem saçını başını
herkes yerinde cnm merak etme
beryal giderse eylem yapalım hep birlikte gidelim topiğin kapısına da kilit vuralım
teşkr ederim cnm
kızlar babiş bizde akşam yemeğe çağırmıştım bi bakıyım diye girdim baktım asayiş berkemal
altta cmrmduru var :26:
cmrm sensin galiba
hayrlı akşamlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsısnz ben iyiym
divinyyyy döndünmü canım hoşgeldin canımnasılsınnn
annenede çok geçmiş olsun ya çok üzüzldüm
baktımda çok kilo almışşsın verelik hep baraabar inşallahhhhhh
beryal ablam ben bişi dimedim demi sana eger didiysem özür dilerim ablam doruk paşayı öp benm yerime
hatırlarmısınz bi zmaanlar bende gidcek olmuştum ama gidemdim sizleri bırakamdım hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız canlarımmm
tatlı bebek canım yazamadım kaç gündür tebrik ederim allah bizlerde nasip eder inşallahhhh
nesliiii meltemmm bircannnn çok kilo almışsısnsız kızmaın bana ama gelin diyet başarı öykülerini bi okun derim
haksever dyd sibel kuzum sendemi kilo derdidesi hani şu karar iyiym ben diyordun msndede gelmion elif elan çok yaramas galibaaa
valemmm diyet listen güzel sen uyguluyonmu canım senin iyi olmanda çok sevindim yaren eliiiff sizler nasılsınsz elifim allah sana sabır versin canım arkadşım
çenem düştü varmı unuttugm hahhhhh belenay ablam nerelerde cmrm de giremorr galiba
neyse unuttgum varsa kızlar bu kadarrrhepinizi çok ama çokkkkkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beryall nasılsın tatlım ya sen yoksa banamı darıldın haksever için yazdıklarıma aa valla bak aklıma geldi eğer öyleyse çok üzülürüm canım yaa
iyi tatiller boş topik :)öpüyorum seni
beryal okudum canım bende pko var daha önce gulugophage kullanmıştım bundan kullansam adetlerim düzene girermi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?