hb cnm döndüm evethayrlı akşamlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsısnz ben iyiym
divinyyyy döndünmü canım hoşgeldin canımnasılsınnn
annenede çok geçmiş olsun ya çok üzüzldüm
baktımda çok kilo almışşsın verelik hep baraabar inşallahhhhhh
beryal ablam ben bişi dimedim demi sana eger didiysem özür dilerim ablam doruk paşayı öp benm yerime
hatırlarmısınz bi zmaanlar bende gidcek olmuştum ama gidemdim sizleri bırakamdım hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız canlarımmm
tatlı bebek canım yazamadım kaç gündür tebrik ederim allah bizlerde nasip eder inşallahhhh
nesliiii meltemmm bircannnn çok kilo almışsısnsız kızmaın bana ama gelin diyet başarı öykülerini bi okun derim
haksever dyd sibel kuzum sendemi kilo derdidesi hani şu karar iyiym ben diyordun msndede gelmion elif elan çok yaramas galibaaa
valemmm diyet listen güzel sen uyguluyonmu canım senin iyi olmanda çok sevindim yaren eliiiff sizler nasılsınsz elifim allah sana sabır versin canım arkadşım
çenem düştü varmı unuttugm hahhhhh belenay ablam nerelerde cmrm de giremorr galiba
neyse unuttgum varsa kızlar bu kadarrrhepinizi çok ama çokkkkkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederim cnmgeldim canikom.ben sizsiz yapamam. :95::95::95:
bu arada tickerin değişmiş gül güle kullan şeker
çekirdek ailen geniş aile olur inşallah
birdaha diye birşey yokhb cnm döndüm evetbirdaha gidersem haber verip gidecem
:97:
selam kıslar ben cmrm uzun zamandır topiğe gireemiyodum
inşallah herkes çok iyidir sizleri çok özledim
günaydın kızlarrrr.teyzoşlar cumartesi günü kızım ilk dişini çıkarttıbardaktan su içerken çıt çıt vuruyor artık dişini meltemcim cnm nasıl kilo verdin demişsin fotoğraf yorumlarında bana...çok zor olmadı cnm uykusuz gecelerin üstüne k.validem eklenince anında gitti bütün kilolar.birde ben hamileyken 22 kilo aldım ilk 2 ayda fazlası gitti..yani cnm eğer kilo vermek istiyorsan sen gel bize k.validemle 2 hafta zaman geçir sana garanti veririm iğne ipliğe dönersin
ayşecim çok sağol cnm Rabbim herkese sabır versin.her şeyin başı sabır bu dünyada....
cmrm nerelerdesin cnm yaaa unuttun bizi demeye başlamıştık.kızın nasıl ??kızını öp benim için...
beryalcim sende iyisindir inş...
kızlar tek tek yazamıyorum isimlerinizi unuttuğum olursa hatır kalmasın çünkü..hepinizi öpüyorum
hu huuuu boş topikkkk nasılsınnn
yine dağıldı herkes neyse beklemeye devam
slm beryal nasılsın canım
kaç gündür bakamıyorum topiğe kızım üşütmüş hırıltısı vardı canım sıkkındı
bugün kontrole gittik çok şükür atlatmış yoksa iğne vercekti
tickerı değiştir demişsin ama ben yapamadım niyeyse bizahmet bana yapabilirmisin
11.02.2011 canımhemen yapıyorum canım.tam doğum tarihini verirmisin cimcimenin
11.02.2011 canım
çok saol canım
hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun
günaydın kızlarrrr.teyzoşlar cumartesi günü kızım ilk dişini çıkarttıbardaktan su içerken çıt çıt vuruyor artık dişini meltemcim cnm nasıl kilo verdin demişsin fotoğraf yorumlarında bana...çok zor olmadı cnm uykusuz gecelerin üstüne k.validem eklenince anında gitti bütün kilolar.birde ben hamileyken 22 kilo aldım ilk 2 ayda fazlası gitti..yani cnm eğer kilo vermek istiyorsan sen gel bize k.validemle 2 hafta zaman geçir sana garanti veririm iğne ipliğe dönersin
ayşecim çok sağol cnm Rabbim herkese sabır versin.her şeyin başı sabır bu dünyada....
cmrm nerelerdesin cnm yaaa unuttun bizi demeye başlamıştık.kızın nasıl ??kızını öp benim için...
beryalcim sende iyisindir inş...
kızlar tek tek yazamıyorum isimlerinizi unuttuğum olursa hatır kalmasın çünkü..hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?