Dokuz Doğuranlar

beryal canım listeye yeni ismimi eklermisin bide zahmet olmassa banada ticker yaparmısın çok şey istedim biliyorum

çok saol canım
nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz
kızıma mamaya başladık kiol almamış fazla
günde 2_3 kez veriyorum 60cc yeterlimi acaba

canım benim sütüm fazla yoktu doruk hep mamayla büyüdü 60 cc gece 3 kez ver
gündüz kendi sütünü ver

canım benim sütüm fazla yoktu doruk hep mamayla büyüdü 60 cc gece 3 kez ver
gündüz kendi sütünü ver

tamam canım kızım bi türlü kendini toparlayamadı sarılık geçirdi
şimdi iyi çok şükür ama kilosu çok az
çok kusuyo bugün dra gittik toz verdi gaviscon diye bakalım işe yarar inş.

Son düzenleme:
tamam canım kızım bi türlü kendini toparlayamadı sarılık geçirdi
şimdi iyi çok şükür ama kilosu çok az
çok kusuyo bugün dra gittik toz verdi gaviscon diye bakalım işe yarar inş.

canım bol bol kaynatıp ılıtılmış su içir ve milupanın kusmalara karşı hemde vitaminli maması var.milupa aptamil AR ONU VER.DOKTORUNA SOR BENCE BİR AN ÖNCE ONU VER.
KUSMASI GEÇİNCEDE MİLUPA MİLİMUL VER. ondan al.kusması geçincede milupa milumil ver.

tşk ederim :)))ilk defa çatlatma iğnesi yaptım bu ay bugun hayallerim son buldu.allahım herkese nasip et bana saglıklı,salh,akıllı evlat nasib et

su veriyorum canım mamada ülker hero baby aldık bidahakine ondan alırım canım
2.de olsa insan acemi gibi oluyor her çocuk çok farklı
kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım
diyorum o kendi kendine büyüdü sanki

canım sakın yanlış anlama ama milupa biraz pahalı ama milupa tavsiye ederim.doruk maşallah fazla hasta olmadan sağlıklı geçirdi 1 yılını.hem güzel de kilo aldı hem de sağlıklı maşallah.
inşallah senin kızında düzelir.
ama düzgün ama vermenin çok faydası var.2 yada 3 saat geçirme mamaların arasını ve sende güzel beslen ki bol sütün olsun.

bugun adet oldum bekledigim adet tarhimden daha erken hatta.olmadı malesef.rahim filmi cekilecek herhalde bu ay ama cok korkuttular beni korkuyorm agrısı cok oluyomus

korkma canım rahat ol biraz acı olabilr yanma falan ama çok kötü geçmez inşallah.
çatlatma iğnesi de ovitrelle öneririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…