kızlar doruk huysuzlandı benim çıkmam gerek
öpüyorum hepinizi
canım sakın yanlış anlama ama milupa biraz pahalı ama milupa tavsiye ederim.doruk maşallah fazla hasta olmadan sağlıklı geçirdi 1 yılını.hem güzel de kilo aldı hem de sağlıklı maşallah.
inşallah senin kızında düzelir.
ama düzgün ama vermenin çok faydası var.2 yada 3 saat geçirme mamaların arasını ve sende güzel beslen ki bol sütün olsun.
kızlar doruk huysuzlandı benim çıkmam gerek
öpüyorum hepinizi
ok canım niye yanlış anlıyım ben ilk kızımdada ülker kullandım
kızımda iyiydi bünyeside çok kuvvetliydi halada öyledir
parasından değil yani ülker güvenilir bi marka olduğu için aldık
inş. düzelir bide lohusa depresyonunamı girdim ne kızımı kaybedicem korkusu var hep
ufacık bişeyde ağlıyorum karışık duygular yani
slm ben geldimçok sinir bozucu bir haftasonu geçirdim
herkesin keyfi yerindedir umarım
hemen çıkmak zorundayım ev inşaat gibi makinem arıza yaptı..kocik makineyi çekerken hortum koptu mutfağımı su bastıbanyonun lavabosunu kırdım bidünya iş çıktı başıma vede extra masraf
güya ben bu ay dr bile gitmedim kendime ciciş alacaktımciciş almak şöyle dursun üstünede borçlandım
doktor ne verirse artık onu kullancaz.persembe gunu randevum var bakalım neye baslıycaz yine
her çocuk bir olmuyor işte tatlım.inşallah çabucak toparlanır meleğin.ok canım niye yanlış anlıyım ben ilk kızımdada ülker kullandım
kızımda iyiydi bünyeside çok kuvvetliydi halada öyledir
parasından değil yani ülker güvenilir bi marka olduğu için aldık
inş. düzelir bide lohusa depresyonunamı girdim ne kızımı kaybedicem korkusu var hep
ufacık bişeyde ağlıyorum karışık duygular yani
hayırlısı olsun canımdoktor ne verirse artık onu kullancaz.persembe gunu randevum var bakalım neye baslıycaz yine
slm ben geldimçok sinir bozucu bir haftasonu geçirdim
herkesin keyfi yerindedir umarım
hemen çıkmak zorundayım ev inşaat gibi makinem arıza yaptı..kocik makineyi çekerken hortum koptu mutfağımı su bastıbanyonun lavabosunu kırdım bidünya iş çıktı başıma vede extra masraf
güya ben bu ay dr bile gitmedim kendime ciciş alacaktımciciş almak şöyle dursun üstünede borçlandım
her çocuk bir olmuyor işte tatlım.inşallah çabucak toparlanır meleğin.
siz doktorunuza yada eczaneye sorun milupa ar çok iyi.kusması bitincede sürekli milupa milumil al canım.en iyi mama bunlar.
yada sma da kullanabilirsin ben ilk zaman milupadan sonra bir ara sma da verdim o da çok iyi mama.
bebelac vermem zaten ilk kızımda vermiştim tadını beğenmedi bende bakmıştım çok tatlıydıslm kızlar nasılsınız mama konusu geçmiş canım bencede milupaya zorla benimki milupayı hiç sevmedi dr bebelac ver dedi bi verdim anne sütünü bile istemedi meğer o çok tatlıymış sakın bebelac verme sonr hiç bi şekilde başka bişey istemio bunlar biliolar ağızlarının tadlarını bide sana tavsiyem aventin anne memesiyle uyumlu biberonunu kullan yoksa 4.ayda anlıolar biberonu...
bebelac vermem zaten ilk kızımda vermiştim tadını beğenmedi bende bakmıştım çok tatlıydı
bu kutu bitsinde milupa alırım artık bide onu deneriz chicco nun aldım anne göğsüyle uyumluymuş ama pekte memnun değilim
hiç güç sarfetmeden yutuyo mamayı göğsümü zorla almaya başladı
ne zor işler inş. çabuk atlatırız bu zor zamanları
Günaydın herkese....
Beryalcim dün az bir farkla kaçırdık birbirimizi yaa :)iyi olmana sevindim cnm benim..
Divinty neler gelmiş başına..sana çok çok kolay gelsin cnm..cana gelmesin mala gelsin derler sıkma canını..arada uğra ama buraya..
Sulezehra çok geçmiş olsun cnm..ilk dönemlerde bebekler dünyaya alışana kadar yaşıyorlar böyle şeyler..ama sakın üzülme hepsi 1 ay olmadan geçer gider inş..Rabbim şifa versin meleğine..
Sumos cnm endişelenme senin prensesinde diş çıkartır yakında..doktorlar 1 yaşına kadar normal diyor..
benim cimcimemde 8.ayından gün aldı diş çıkarttınormalde çevremdeki herkes daha çıkartmadı mı vs..dediler hep umursamadım.dişsiz kalacak değil ya dedim her zaman sende gönlünü ferah tut cnm er ya da geç diş çıkartır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?