hb cnm sende hoşgeldincanım hg din.baya yoğunsun sana kolay gelsin. fazla yorma kendini
hep beni bulur zatenher çocuk bir olmuyor işte tatlım.inşallah çabucak toparlanır meleğin.
siz doktorunuza yada eczaneye sorun milupa ar çok iyi.kusması bitincede sürekli milupa milumil al canım.en iyi mama bunlar.
yada sma da kullanabilirsin ben ilk zaman milupadan sonra bir ara sma da verdim o da çok iyi mama.
hayırlısı olsun canım
aaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım.neler gelmiş başına.
mersi cnm iyiyim çok şükür bende seni öptümslm kızlar ne habersiniz biz çok şükür iyiyiz kızımla cmrm kızına maşşalah çok şeker eliff benim kızım daha dişini çıkarmadı yaa ne zman çıkartacak acaba heyecanla bekliyorum sulee tatlım benim kızımd 6.aya kadar hep kustu çok kötü kilo artışında bi problem yoksa önemli değil demişti doktorum ve mamasını değiştirdi milupaların arlı olanını verdi sindirmesi daha kolay merak etme canım geçr inş beryalim dvinty ayşee hepiniz nasılsınız öptüm sizi görüşürüz sonra
saol cnmGünaydın herkese....
Divinty neler gelmiş başına..sana çok çok kolay gelsin cnm..cana gelmesin mala gelsin derler sıkma canını..arada uğra ama buraya..
günaydın cancağazlarımmm...
çok yoğun işler giremiyorum yine yaaa....Off offff....
Kızlarrr neler olmuş yaa...Beryalim gitmediğine sevindimmm...:26:
meltem neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun...kötü gelin olacabileceği sanmıyorum..yok cnm benim k.validem öleceğini bilse yine de kıymet bilmez..ben değil eşimde delirmek üzeresaol cnmalıştık artık ailecek
kocik iyiki sen kırıyon vildan kırsa kızın başının etini yersin diyo
ben zayıflamak için almayım senin kaynanayı elif ,kadına yazık olur benimle başedemez
..ben değil kaynanan döner iğneden ipliğe
istersen gönder beni görsün senin kıymetini anlasın
aol canım inş. geçicek bu günler..
Sulezehra çok geçmiş olsun cnm..ilk dönemlerde bebekler dünyaya alışana kadar yaşıyorlar böyle şeyler..ama sakın üzülme hepsi 1 ay olmadan geçer gider inş..Rabbim şifa versin meleğine..
önerilerini dikkate alcam canım saolcanım avent 125 cc al ama ucu 0_3 ay olandan .3 aydan sonra 3_6 ay olan başlığı al.yani biberon kalıyo sadece başlık alıyorsun.3 er arayla başlıkları var.
ben çok memnun kaldı.dorukun 3 biberonu suluğu ve emziği avent halada kullanıyorum.uçları damlatmalı yani ayına göre uç alıyorsun.o zaman memeni de alır.
eğer çok damlatan alırsan memeni emmez bir daha.
hem meme hem mama verenlere avet biberonları şiddetle tavsiye ederim hemde gaz sancısına karşı valfli.bu ardaa yeri gelmişken bez prima .ıslak mendil nivea kremli .pişik kremi de sebamed kullandım.allaha şükür pişik ve yara sorunumuz olmadı.
mama da da milupa ve sma çok iyi.
kilo almasını dert etme dediğim gibi milupa ar al hemen toparlanır canım.4 aylık oluncda yoğurt ve meyve suyuna başla.ben erken başladım çok memnunum.herşeyi yiyo doruk.bazı arkadaşlarım 7 ayı beklediler.bebekler yemiyor hiçbirşey.
sen önceden bebek büyüttün ama şimdikiler antika .dorukta öyleydi . herşeyi seçerek alıyordum. ama alıştım şimdi.
ve yeri gelmişken söylim annelerimizin eski yöntemleriyle bebek büyütmek daha iyi.doktorlara kalsa ilk 6 ay su bile vermiyorlar bebeğe.
ben annemi dinledim ilk günden beri bol su veriyorum doruğa şimdi maşallah su kurbağası gibi su buldumu içesi geliyo .hüppp diyooo
canım 2.780 gr doğdu 4 günlükken dra gittiğimizde 2500 gr olmuştuselam hatunlar
sule kaç kilo doğdu bebişin şimdi kaç kilo
benimki 3300 doğdu 5.5 aylık olucak daha kilosunu ikiye katlayamadı 6350kilo
2aydır bol bol besliyorum ama aynı
canım 2.780 gr doğdu 4 günlükken dra gittiğimizde 2500 gr olmuştu
çok kilo kaybetmişti aylık aşısına gittiğimizde 3100 gr olmuş çok az dedi hemşire
mama ver dedi başladık mamaya bakalım inş. alır
selam hatunlar
sule kaç kilo doğdu bebişin şimdi kaç kilo
benimki 3300 doğdu 5.5 aylık olucak daha kilosunu ikiye katlayamadı 6350kilo
2aydır bol bol besliyorum ama aynı
alır canım inş merak etme mamayı sevipte yerse mutlaka alır valla benimkki çok sevmişti bende ilk aydan başlamıştım mamaya deli gibi yiyiyodu sağlıklı olsunlarda zayıf şişman önemli değil
sulecim bence sen uzun bir süre daha kaşıkla ver mamasını.doğumdan sonra ilk 2 gün sütüm dolu dolu gelmeyince bende o hatayı yaptım ailemizde herkes bizde bebeklerimize hem biberon verdik hemde annelerini emdiler dediler inandım biberon verdim kızım beni emmedi..içimde hala yaradır bu..şuan daha çok küçük bebeğin neye alışırsa hep onu istiyor..biraz büyük olsa yani anne memesinin ayrı olduğunu tadını bir anlasa o zaman biberon versende yinede senden kopamaz.ama şuan onu en güzel doyuran neyse sürekli onu istiyorlar.biberonda mama bol bol istediği gibi geliyor bebek yorulmadan karnını rahatça doyuruyor bu yüzden anne memesini zamanla bırakıyor.ben yaşadım kötü bir tecrübe edinmiş oldum .....öyle canım sağlıklı olması önemli
ama işte üşütmüş antibiyotik kullanıyoruz biraz bünyesi kuvvetlensin kilosu olsun diyorum kolay atabilmesi için mamayı çok sevdi cokur cokur çekiyo
ama memeden soğudu bu seferde dünle bugün kaşıkla yedirdim düzeldi biraz
toparlar inşallah merak etme küçük doğanlar daha çabuk kilo alıyocanım 2.780 gr doğdu 4 günlükken dra gittiğimizde 2500 gr olmuştu
çok kilo kaybetmişti aylık aşısına gittiğimizde 3100 gr olmuş çok az dedi hemşire
mama ver dedi başladık mamaya bakalım inş. alır
aay sorma zayıf ama tam bi fingirdek kızıyorum çok okadar hareketliki daha şimdiden yüzüstü koyuyorum popoyu kaldırıp ittiriyo kendini gidecek nerdeyse yere sağlam basıyo adım atıyo kuvvetli baya maşallah bunada şüküralır canım inş merak etme mamayı sevipte yerse mutlaka alır valla benimkki çok sevmişti bende ilk aydan başlamıştım mamaya deli gibi yiyiyodu sağlıklı olsunlarda zayıf şişman önemli değil
canım biz senle aynı doğum yaptık 4 gün var galiba aramızda benim kızım 2.700 doğmustu şuan kızım 8 kiloek gıdaya geçtinmi ben ek gıdaya başladım bir aydır veriyorum.ama malesef kızım sadece iki bucuk aya yakın emzirdim sütüm olmadı
ama benim kızım hala gözümde zayıf
sulecim bence sen uzun bir süre daha kaşıkla ver mamasını.doğumdan sonra ilk 2 gün sütüm dolu dolu gelmeyince bende o hatayı yaptım ailemizde herkes bizde bebeklerimize hem biberon verdik hemde annelerini emdiler dediler inandım biberon verdim kızım beni emmedi..içimde hala yaradır bu..şuan daha çok küçük bebeğin neye alışırsa hep onu istiyor..biraz büyük olsa yani anne memesinin ayrı olduğunu tadını bir anlasa o zaman biberon versende yinede senden kopamaz.ama şuan onu en güzel doyuran neyse sürekli onu istiyorlar.biberonda mama bol bol istediği gibi geliyor bebek yorulmadan karnını rahatça doyuruyor bu yüzden anne memesini zamanla bırakıyor.ben yaşadım kötü bir tecrübe edinmiş oldum .....
ben 3aylıktı biberona başladım çok şükür bırakmadı beni zaten acıcık bişe geliyo mama veriyorum arkasından meme cukcuk götürüyo
bugün üst üste anne sütü ve muzu rendeleyip verdim kaşıkla hemen arkasından biberon onuda cukcuk yedi
slm canlarım nasılsınız.cuma günü nasipse evime dönüyorum.nerdeyse iki aydır annemdeyim..kolum hala alçıda biliyosunuz daha bir ay var açılmasına eger tutmamışsa bidaha alabilirler alçıya..bu seneyi alçıyla geçircem heralde.neyseki annemde benimle geliyo bir ay kalır yine bende..neyse görüşürüzyinee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?