günaydın kızlar.sağolun sordugunuz için beryalcim elifcim .annem bize bakmaktan kendine bakamıyoki çatlak kaburgayla bi o yana bi bu yana koşturuyo bunaldı kadıncağız valla..biraz aşırı fedakar annem yapabileceğim iş bile olsa yaptırmıyo..onun hakkı hiç ödenmezdi hele yağızdan sonra hiçç ödeyemem napardım gurbette bilmem..allahım eksikliklerini göstermesin inşallah..
Günaydın K.K.'nın en güzel bayanları....Hepinizi öpüyorummmmmm
niye kimse gelmiyor hala bekliyorum bir umut :119::119::119::119::119::119:
Canım ya bir rastlayamadık he...Öpüyorum ço.kkkkkkk....:82:
çok şükür iyiyim cnm.bugünlerde çok yorgun hissediyorum kendimi..hiç bir şeye yetişemez oldumGünaydın elifcimmm...Nasılsın görüşemiyoru karşılaşamıyoruz...
Ay hava mis gibi iki gündür...Keşke çalışmasam da şöyle güzel bir temizlik yapıp sonrada gezmelere gitsemmm....Ahh ahhh son 34 Ay kaldı....Bende şafak sayıyorumm....Borcum bitsin çıkacağım işten....:97:
iyiyiz canım ama bugün yine çok yaramazlık yaptı dorukHOŞGELDİN BERYALİMMMM....
nASILSINN doruk paşa nasıllll....
inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırsın bebeğinin canım.herkeslere merhabalar arkadaşlar artık giremiyorum bilgisayar başına gelemiyorum aşermeye başladı m midem iyi değil yemek yemeye su içmeye korkuyorum inanın yesem hareket etsem sankı midem yerinden kopacak gibi geliyo halim zaten yoktu şidi hiç yok kızımm bu aralar biraz huysuz iki dişi çıktı çıkıcak bekliyoz bu cumartesi doktora gidicez inş. bebeğimi sağ salim gorup sağlıklı haberini alırım inş.
ya ben bişi de sorcam ne zamandır hani cevap yazıyosunuzya aıntı yapıp altalta herkesin mesajını getirip cevabınızı yazıyosunuz onu nasıl yapıyosunuz tek mesajda
iyiyiz canikom sen nasılsınslm millet nabersiniz
başım biraz kalabalık nişan telaşımız var alışveriş ,çarşı pazar işleri benden sorulur o yüzden pek fırsat bulamıyorum yazmaya ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum
hepinizi öptüm görüşürüz
tatlıbebek mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var..onun hemen yanında dabu işaret var
alıntı yapmak istediğin mesajları bu ikona tıklayarak işaretle ,en son mesajıda alıntı ile cevapla ikonuna tıkla hepsini birden alıntı yapmış olursun
inşallah anlatabilmişimdir
canlarım nasılsınız bu ara pek evde durmuyorum geziyorum
inşallah hepiniz iyisinizdir
öpüyorum kızlar hepinizi
Günaydın cnm arkadaşlarım...Cumanız mübarek olsun...
kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımzı kabul eylesin
kızlar dün geceden beri agla agl bihal oldum şimdi eşim ve kaynanam şehr gittiler doktora
kızlar ben gece yine regli oldum bu seferde olmadı die aglarken telefonum öyle çalıyorki eşim hayırdır inşallah dedik ama çok kötüyüm kızlar
hani grçrn gün yazmıştım ya belki hatırlayanlar olur teyzem 8 yıl sonra kenliginden hamile die offff çok acı
bebeginin beyni su toplamış belindede sçıklık varmış yarın gel bi daha bakalım olmmassa alalım demişler arayamdımda kendisini biliorum çok zor ama elden gelir hiçbişey yok inşallah yanlıştır şimdi arayıpta desem başka bi doktoa gidin desem nasıl offfff ya ne iyi gününde ne kötü günlerinde yanlarınd olamıommm allahım sen sabırr ver
sizleride üzdüm sabah sabah
kızlar dün geceden beri agla agl bihal oldum şimdi eşim ve kaynanam şehr gittiler doktora
kızlar ben gece yine regli oldum bu seferde olmadı die aglarken telefonum öyle çalıyorki eşim hayırdır inşallah dedik ama çok kötüyüm kızlar
hani grçrn gün yazmıştım ya belki hatırlayanlar olur teyzem 8 yıl sonra kenliginden hamile die offff çok acı
bebeginin beyni su toplamış belindede sçıklık varmış yarın gel bi daha bakalım olmmassa alalım demişler arayamdımda kendisini biliorum çok zor ama elden gelir hiçbişey yok inşallah yanlıştır şimdi arayıpta desem başka bi doktoa gidin desem nasıl offfff ya ne iyi gününde ne kötü günlerinde yanlarınd olamıommm allahım sen sabırr ver
teşekkür ederim sen anlattında inş. bende yapabilişimdirslm millet nabersiniz
başım biraz kalabalık nişan telaşımız var alışveriş ,çarşı pazar işleri benden sorulur o yüzden pek fırsat bulamıyorum yazmaya ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum
hepinizi öptüm görüşürüz
tatlıbebek mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var..onun hemen yanında dabu işaret var
alıntı yapmak istediğin mesajları bu ikona tıklayarak işaretle ,en son mesajıda alıntı ile cevapla ikonuna tıkla hepsini birden alıntı yapmış olursun
inşallah anlatabilmişimdir
:44: olmadı...yapamadım resim görünmüyor :26:
herneyse en sağda alıntı ile cevaplanın yanında "+ böyle bi işaret var ona tıklıycan
hava güzelken gez tabi cnm keyfine bakcanlarım nasılsınız bu ara pek evde durmuyorum geziyorum
inşallah hepiniz iyisinizdir
öpüyorum kızlar hepinizi
inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırsın bebeğinin canım.
bulantılarında 3 ay içinde kaybolur inşallah.allah kolaylık versin sana.
inş. beryalcim inş. çok sağol
geçmiş olsun canım inş. şifa bulur Rabbi herşeyin hayırlısını versin Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler Allah sabırlık versin bizlere sağlam bir inançla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?