ekliyim canım becerebilirsemkızının resmini eklemiycenmi sule, merak ediyorum:26:
canım benim hoşgeldin.nasılsın efsa nasılheyyy sizi sizi toplanmışınız bakıyorum bana niye haber vermiyosunuzz ne habersiniz minnoşlar
Meltemcim tabiki bir başkası huzurumuzu bozamaz o konuda için rahat olsun.sağol cnm inş.iyileşirim çok hastayım birazdan doktora gidicem hepinizi öpüyorum iyi hoş sohbetler kızlar..
Cumanız mübarek olsun kızlar...canım benim denk gelemeik bugün.çok geçmiş olsun .
öpimde çabuk iyileş.kocaman öptümmmmm
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
Zaten zor geliyordum şimdi işim dahada zorlaştı
benim bıdık kafa çok yaramaz hiç memnun edemiyorum sürekli ağlıyor
doktora götürüyoruz tık yok doktorun yanında uyuyor benide yalancı çıkarıyo
doktorda bişeyi yok diyo gönderiyo
valla napacağımı şaşırdım
şimdi bir damla verdi bakalım inşallah işe yarar
neyse canlarım hoşçakalın görüşmek üzere
ah cnm Allah yardımcın olsun.bu olanları bir çok anne gibi bende yaşadım Azra 26 günlükken 2 saat boyunca durmadan ağladı morarmaya başlayınca acile götürdük tahliller yapıldı röntgen çekildi ateş bakıldı hiç bir şey yok..sonuç olarak doktor bana bakarak kızımı bana doğru uzatarak aynen şunu söyledi''al kızını hiç bir şeyi yok bebeğinin.sadece çok cadı bir kızın var.tek sorunu inat olması''dedi..ve ben bu ağlama nöbetlerini tam 2 ay aralıksız çektim..Allah sana güç kuvvet versin cnm..Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
Neslihanımmmm cnm benim nerelerdesin??işler çok yoğun değil mi..bende delirmek üzereyim birde hastalık geldi üstüne tam oldu...çok sağol cnm benim bugün daha iyiyim...inş. hamilesindir cnm..kiloyuda dediğin gibi takma kafana..herşeyin hayırlısı olsun..Rabbim hepinizin meleklerini tez saatte gönderir inş.cnmmm kocaman öpüyorum seniiiieLİFCİĞİMM ÇO.KK geçmiş olsun bacımmm....Rabbim acil şifalar versin sanaa....
Şulecimm maşaallah kızların çok tatlı...Büyük kızın ayrı güsel küçük kızın da çok tatlııı...
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinde....
Beryalimm paşa kocman olmuş ya şöyle bir baktım da senin yarın kadar boyu olmuş sankii....Ya ne çabuk geçiyor günler...:):)
Divişşş 40 a kadrrr sen doğuuğrsun be güselimmm...Dyd nın dediği gibi asıl KIsır olan biziz...Senin 1 tanede olsa varr ama bizdee...Yok anam yokkk...
Dyd cımm üzülme canımm sabır az sabır daha inşş.. kavuşucaz bebeklerimize...
Bende hiçç kloyu falan takmıyorum takmayacam banane deyiyorum ve adetimde çalışmalra başlıyorummm...Ya bu arada ben halen adet olmadımmm...bugün 47. günümm....normalde 40-43. gün arası kesin adet olurdum yada beliritsi de olurdu....Acaba hamilemiyim bile diyemiyorummm...Ya bu nedir anlamıyorum.....
sağol canım inşallah işe yarar yoksa ben bitik vaziyetteyim valla
Sağol tatlım sanada hay. cumalar....
Rabbim yar ve yardımcın olsun....
inş. damla iyi gelir...
Evet canım aynen anlattıklarını ben yaşıyorum şimdiah cnm Allah yardımcın olsun.bu olanları bir çok anne gibi bende yaşadım Azra 26 günlükken 2 saat boyunca durmadan ağladı morarmaya başlayınca acile götürdük tahliller yapıldı röntgen çekildi ateş bakıldı hiç bir şey yok..sonuç olarak doktor bana bakarak kızımı bana doğru uzatarak aynen şunu söyledi''al kızını hiç bir şeyi yok bebeğinin.sadece çok cadı bir kızın var.tek sorunu inat olması''dedi..ve ben bu ağlama nöbetlerini tam 2 ay aralıksız çektim..Allah sana güç kuvvet versin cnm..
Neslihanımmmm cnm benim nerelerdesin??işler çok yoğun değil mi..bende delirmek üzereyim birde hastalık geldi üstüne tam oldu...çok sağol cnm benim bugün daha iyiyim...inş. hamilesindir cnm..kiloyuda dediğin gibi takma kafana..herşeyin hayırlısı olsun..Rabbim hepinizin meleklerini tez saatte gönderir inş.cnmmm kocaman öpüyorum seniiii
divinty sen nerelerdesin cnm ce eee diyerek kaçıyorsun iki lafın belini kıramadık doya doyaa...
cmrm beryal ayşe dyd haksever bircan sulezehra ve adı aklıma tüm arkadaşlarım hepinizi tek tek öpüyorum
çok geçmiş olsun canım benimCumanız mübarek olsun kızlar...
Beryalcim çok sağol cnm sen öptün ya beni bak hemen iyileşlemeye başladım.dün akşam bir demlik bol limonlu ıhlamur içtim şimdi çok şükür biraz daha iyiyim sadece burnum akıyor.sen nasılsın??doruk nasıl??resimlerini eklemişsin kısmetse fırsatım olunca hemen bakıcam...
dydcim cnmm çok sağol şimdi çok daha iyiyim..hepinizi öpüyorum cnm arkadaşlarım
selam canım nasılsıngünaydın hayırlı cumalarınız olsun kızlar
şulecim bebişin resimlerine baktık çok şirin çıkmış fındık gibi :) büyük kızın çok güzel
Allah ikisine de uzun ömürler versin cnm
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?