5 ay mıçok geçmiş olsun canım benim
selam canım nasılsın
canım erkek bebeklerde çok olur böyle ağlama nöbetleri ve gaz sancıları.doruk5 ay hiç susmadan ağlıyordu.bol bol milupa gece çayı içir.arada bol su ve zinco damla ver günde 4 kez.yada harvey nurse diye bir damlada var oda çok iyi.
ayrıca her alt alışında ayaklerının altına acı elma yağı denilen yağdan sür .eczaneden al.o da rahatlatıyor.karnına ve ayak altına masaj yaparak sür.
Günaydın canım arkadaşlarım hepimize iyi haftalar.hafta sonu yağız yine bizi çokk korkuttu ne zormuş çocuk büyütmek.allahım yardımcımız olsun.alışverişe çıktık annem eşim ben tam indik bi anda kusmaya başladı arka arkaya.izmirdede böyle oldu biliyosunuz anlatmıştım baygın halde götürüldü hastaneye diye.ordan bilgimiz oldugundan hiç beklemeden acile gittik ama nasıl gittik bide bana sorun nasıl çarpmadık birine veya bi arabaya allahım korudu.yağız baygın gitti kucağımızda varın düşünün o baygın kolları iki yana düşmüşken neler çektiğimi ömrümden ömür gitti..hemen serum bağladılar koca bi şişe nasıl ağladı onu taktırırken kıyamam.uyudu allahtan serum bitince kendine geldi..geçen seferde aynı şey olmuştu sanırım yumurta ve peynir birarada dokunuyo başka bişey gelmiyo aklıma zaten besin alerjisi çıkmıştı büyük ihtimallede yumurta.işte böyle bi hafta sonuydu.allahı beterinden koru yarabbim.panik atak hastası oldum bu çocugun yüzünden höö dese bayılcak gibi oluyorum...neyse çok uzattım sabah sabah.inşallah çok güzel bir hfta olur...
Günaydınnn kızlar...hava çok güzel artık bahar geldi..ağaçlar çiçek açmaya başladı
meltemcim bence şuan düşündüğün çok yaratıcı bir fikir..gelin hanımın çok hoşuna gidecek bence..güzel bir hatıra....
beryalcim benim cimcime 2 haftadır at taa ya taktı..hep dilinde at-taa at-taaagezenti olacak sanırım..ilk önce dede dedi şimdi unuttu ama dede demiyor.babasını görünce sürekli at-taa diyor hafta sonları babamız bizi arabayla gezmeye götürüyor ya sanırım o yüzden ezberledi babasına bakarak at-taa diyor..yok kızım at-taa değil baba diyorum ama nafile
arkadaşlarım hepinizii kocaman öpüyorum
günaydın boş topik
kızlar çok moralim bozuk...ev ve cep telefonundan rahatsız ediliyorum
kocik savcılığa dilekçe vermeye gitti
dün çok kötü oldum ...benim huzurumu kaçıranın yanına kar kalmasın her kimse bişeyler yap dedim kocike ...telekom müşteri hizmetlerini aradı kocik, savcılığa dilekçe verip şikayetçi olun numara gizlide olsa bulurlar dediler
Allah belasını versin şerefi eksik bu insanların
5 ay mı
önümüzde baya uzun bir maraton var desene
hani biraz olsun huzurlu bir anı olsa ozaman bukadar zor olmazdı belki
bazen okadar ağlıyorki ağlamaktan yoruluyo öyle uyuyor
ama şimdi yeni bir damlamız var sab simplex o baya iyi geldi
yine ağlama nöbetlerimiz tutuyor ama eskisi kadar değil
elma yağı ve gece çayınıda aldırayım bilgi verdiğin çok iyi oldu canım
yoksa valla napacağımı şaşırmış durumdaydım
neyse canım çok sağol öpüyorum seni
ayrıca doruk paşamıda
canım nasılsın oğlusun çok tatlı maşallah allah bağışlasın
cnm benim sıkma canını en iyisini yapmışsınız..savcılık başvurusuyla birlikte bence hemen telefon numaralarınızıda değiştirin.birde rehberden saklı tutulsun yani bilinmeyen no. sorgulamada numaralarınızın gizli kalmasını isteyin.böylece hemen kurtulmuş olursun..savcılıkta gerekeni yapar.Allah korusun cnm insanın huzuru kaçınca çok kötü olur eminim..sen gönlünü ferah tut..Allah yardımcın olsun...günaydın boş topik
kızlar çok moralim bozuk...ev ve cep telefonundan rahatsız ediliyorum
kocik savcılığa dilekçe vermeye gitti
dün çok kötü oldum ...benim huzurumu kaçıranın yanına kar kalmasın her kimse bişeyler yap dedim kocike ...telekom müşteri hizmetlerini aradı kocik, savcılığa dilekçe verip şikayetçi olun numara gizlide olsa bulurlar dediler
Allah belasını versin şerefi eksik bu insanların
havalarda ısındı biz gezmelere başladık teyzesi.yakın olsak pastamızı kekimizi alır sanada gelirdik ama maalasef yakın değilizamanda aman büyümüşte attamı diyor cimcimemiz
bizde seni öptük canım arkadaşım
canım çok geçmiş olsun neden öyle oluyor çocuk acaba dr. bişey söylemedimi
Allah beterinden korusun canım ya nasıl korktun kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?