eLİFCİĞİMM ÇO.KK geçmiş olsun bacımmm....Rabbim acil şifalar versin sanaa....
Şulecimm maşaallah kızların çok tatlı...Büyük kızın ayrı güsel küçük kızın da çok tatlııı...
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinde....
Beryalimm paşa kocman olmuş ya şöyle bir baktım da senin yarın kadar boyu olmuş sankii....Ya ne çabuk geçiyor günler...:):)
Divişşş 40 a kadrrr sen doğuuğrsun be güselimmm...Dyd nın dediği gibi asıl KIsır olan biziz...Senin 1 tanede olsa varr ama bizdee...Yok anam yokkk...
Dyd cımm üzülme canımm sabır az sabır daha inşş.. kavuşucaz bebeklerimize...
Bende hiçç kloyu falan takmıyorum takmayacam banane deyiyorum ve adetimde çalışmalra başlıyorummm...Ya bu arada ben halen adet olmadımmm...bugün 47. günümm....normalde 40-43. gün arası kesin adet olurdum yada beliritsi de olurdu....Acaba hamilemiyim bile diyemiyorummm...Ya bu nedir anlamıyorum.....
cmrm beryal ayşe dyd haksever bircan sulezehra ve adı aklıma tüm arkadaşlarım hepinizi tek tek öpüyorum
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/5737.bmp
becerebildimmi bilmiyorum ama bu doğduğu gün hastanede çekildi
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/5800.jpg
buda eve çıkınca ailece fotomuz
büyüdü ya teyzesikocaman sıpa oldu.tam 1 buçuk yaşında şu an.sen gelinceye kadar inşallah daha da büyüycek.tam dişine göre olacak ısırırsın poposundan.zaten şimdi pipiyi de öğrendi.birşeye kızdımı pipisini gösterip ye diyo
sanada yedirir geldiğinde
Oyy beryalim ya kopardın beni inannn...:):):):):):):)
Demek pipiyide öğrendi...Aman kızdırmamak lazım doruk paşayı desene...:):)
amin canım saol rabbim sanada inş. en kısa zamanda böyle güzel evlatlar verirsulezehra maşallah kızların çok tatlı Allah bağışlasın
amin canım büyük kızım güzelgünaydın hayırlı cumalarınız olsun kızlar
şulecim bebişin resimlerine baktık çok şirin çıkmış fındık gibi :) büyük kızın çok güzel
Allah ikisine de uzun ömürler versin cnm
saol canımŞulecimm maşaallah kızların çok tatlı...Büyük kızın ayrı güsel küçük kızın da çok tatlııı...
saol beryalimcanım benim mutluluğunuz daim olsun.çok güzel görünüyorsun.
kızlarında çok tatlılar maşallah.
beryalcim doruk'u kocaman öp benim için nelerde öğrenmiş öyle yerim ben onu ahh ne tatlıdır şimdi..iyice dillenmiş artık maşallah
sulecim bebeğin de ablasıda çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın..
maşallah canım.öp benim için yaramazı.selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çook özledim bi türlü giremiyorum evde net yok gerçi kızımdan biraz zor girerim
maşallah kocaman oldu sürekli gezmek iztiyor
4 buçuk aylık oldu
bi ara resmini koyarım inşallah annemlerdeyim şimdi hepinizi çok çok öpüyorum canlarım
herkeze mehaba bebisim ve ben 70. günümüzü tamamladık mavis bir kızım var adınıda duru koyduk.divinity teyzesi bilmek ister belki dedik.rabbim hepinize nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?