- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
günaydın canlarım
canlarım gelemiyorum birkaç gündür sohbete.evimizde tadilat var.
ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM YEĞENİNİ CANIM.AMA BENİM AKLIMA HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ ŞİMDİLİK.BİZ GENELLİKLE DÜĞÜNDEN SONRA BİR YERE YEMEĞE GİDİP SABAHA KADAR EĞLENİRİZ.AYRICA BİR PARTİ YAPMAYIZ YANİ.AMA DÜŞÜNÜCEM BU KONUYU BAKALIM NE YAPABİLİRİZ???kızlar sıradışı fikirlerinize ihtiyacım var zamanım kısıtlı
yiğenimin düğünü 15 haziranda...
ben sülalenin gençlerini evimde toplayıp süpriz bi parti yapacam
herkes bebek eşyası alacak paketleyip bir kutunun içinde hediye edecez yiğenme
yiğenimi tanıyanlarla röpörtaj yapacam " burcuyu nasıl bilirsiniz onunla ilgili unutulmayan bir anını anlat" diycem ,kameraya çekip cd yapacam yiğenime verecem evlendikten sonra izlesin
iki gündür kafa patlatıyorum anca bunları düşünebildim
orjinal fikirlere ihtiyacım var
sizin aklınıza fikir geliyomu ..çevrenizde evlenecek kızlara nasıl süprizler hazırlıyorsunuz veya gördüğünüz şeyleri bana anlatın lütfennnnn
canım benim çok geçmiş olsun .kıyamama size ya bu yıl hep kötü şeyler yaşadınız.rabbim beterlerinden korusun.oğluna tam olarak ne dokunuyor onu araştırın bence.belki farklı maddeler de olabilir.allah korusun çölyak gibi değişik hastalıklar var.yani yiyeceklerin içimnde bulunan glutene de alerjisi olabilir.iyi araştırın bunu.Günaydın canım arkadaşlarım hepimize iyi haftalar.hafta sonu yağız yine bizi çokk korkuttu ne zormuş çocuk büyütmek.allahım yardımcımız olsun.alışverişe çıktık annem eşim ben tam indik bi anda kusmaya başladı arka arkaya.izmirdede böyle oldu biliyosunuz anlatmıştım baygın halde götürüldü hastaneye diye.ordan bilgimiz oldugundan hiç beklemeden acile gittik ama nasıl gittik bide bana sorun nasıl çarpmadık birine veya bi arabaya allahım korudu.yağız baygın gitti kucağımızda varın düşünün o baygın kolları iki yana düşmüşken neler çektiğimi ömrümden ömür gitti..hemen serum bağladılar koca bi şişe nasıl ağladı onu taktırırken kıyamam.uyudu allahtan serum bitince kendine geldi..geçen seferde aynı şey olmuştu sanırım yumurta ve peynir birarada dokunuyo başka bişey gelmiyo aklıma zaten besin alerjisi çıkmıştı büyük ihtimallede yumurta.işte böyle bi hafta sonuydu.allahı beterinden koru yarabbim.panik atak hastası oldum bu çocugun yüzünden höö dese bayılcak gibi oluyorum...neyse çok uzattım sabah sabah.inşallah çok güzel bir hfta olur...
evet canım bahar geldi artık.iyice ısındı havalar.arada yağmur yağsa bulutlu olsada sıcaklık artıyor ne güzel.bende yazı sevenlerdenim.Günaydınnn kızlar...hava çok güzel artık bahar geldi..ağaçlar çiçek açmaya başladı
meltemcim bence şuan düşündüğün çok yaratıcı bir fikir..gelin hanımın çok hoşuna gidecek bence..güzel bir hatıra....
beryalcim benim cimcime 2 haftadır at taa ya taktı..hep dilinde at-taa at-taaagezenti olacak sanırım..ilk önce dede dedi şimdi unuttu ama dede demiyor.babasını görünce sürekli at-taa diyor hafta sonları babamız bizi arabayla gezmeye götürüyor ya sanırım o yüzden ezberledi babasına bakarak at-taa diyor..yok kızım at-taa değil baba diyorum ama nafile
arkadaşlarım hepinizii kocaman öpüyorum
günaydın boş topik
kızlar çok moralim bozuk...ev ve cep telefonundan rahatsız ediliyorum
kocik savcılığa dilekçe vermeye gitti
dün çok kötü oldum ...benim huzurumu kaçıranın yanına kar kalmasın her kimse bişeyler yap dedim kocike ...telekom müşteri hizmetlerini aradı kocik, savcılığa dilekçe verip şikayetçi olun numara gizlide olsa bulurlar dediler
Allah belasını versin şerefi eksik bu insanların
5 ay mı
önümüzde baya uzun bir maraton var desene
hani biraz olsun huzurlu bir anı olsa ozaman bukadar zor olmazdı belki
bazen okadar ağlıyorki ağlamaktan yoruluyo öyle uyuyor
ama şimdi yeni bir damlamız var sab simplex o baya iyi geldi
yine ağlama nöbetlerimiz tutuyor ama eskisi kadar değil
elma yağı ve gece çayınıda aldırayım bilgi verdiğin çok iyi oldu canım
yoksa valla napacağımı şaşırmış durumdaydım
neyse canım çok sağol öpüyorum seni
ayrıca doruk paşamıda
canım bende senin gibi yazın gelmesini bekleyenlerdenim.1 ay sonra kismetse eşim gelecek.beraber antalyaya tatile gidicez.ordan tekrr eve dönüp annemi de alıp bu kez bolu sapancaya tatile gidicez annemi bursa yada bolu taraflarında kaplıcaya götürecez.ordan gelip gürcistana gidicez.sonra tekrar geri gelip annemi de alıp rusyaya dünürlerimize gidicez.abimin eşi rus onlara gidicez.sonrasında ama çok kötühavalarda ısındı biz gezmelere başladık teyzesi.yakın olsak pastamızı kekimizi alır sanada gelirdik ama maalasef yakın değiliz
cnm zaten çok bunaldım geçtiğimiz yaz başı çalışıyordum sonra doğum izninde evde hazırlık yaptım daha sonra doğum yaptım derken bütün yaz evde oturdum ama bu yaz kısmetse evde durmak yok...iştende çıkıcam mayıs sonu kısmetse işte o zaman beni tutabilene aşk olsunramazan ayına kadar tadını çıkartmak niyetindeyim bu yazın kısmet bakalım inş.bu yaz hepimiz için çok çok güzel geçer....
selam canım hoşgeldin.slmmmmmmmmmmmm kızlarr ben döndümmm sizi çok özledim yeni pc aldık artık sizinleyim ama bi müddet gündüz giremiyecegim eşim pcye program yüklücek bu yüzden şirkete götürüyor notebook aldık umarım çokşey kaçırmamısımdır sizi çoookkk ama çoook özledim canlarım öpüyorum sizi yakında sizlerleyim
kızlar selam herkese yazamıyom annemle gezmekten fırsat bulamıyom
ben cok iyiyim eşimle aramda cok iyi cok sükür sizleride takip ediyorum
hepinizi tek tek öpüyorum
ayşecim çok geçmiş olsun tatlım allah korumuş.yangın bile çıkabilirdi.aman dikkat edin.ama iyide olmuş sana eşyaların yenileniyor.şimdiden güle güle kullan canım.mmavişşşş bizdeseni çok özledik tatlım ehh hadi bakalım
slm kızlar nasılsınız bakam ben iyi sayılırım
dün benyürüyşe gidincez kaynanm mutfağa bi girmiş her yer alev almış fırın birden aha böyle olmuş garıçok korkmumuş fırının kablosu yanmış bizimburalardada tüpkullandığımız içn fişini çektik şimdi kulanıoz ama idare lik kullanıoz eşimle cumartesi günü gidip bakacaz zaten bulaşık makinasını almşıtık kampanyayla bide fırı alıcaz inşallah arçelikten zaten evdeki fırın yani eski eşyalar nerdn baksan 20 senelkvarmış o yüzden evde bize kalacağına göre değiştircez buzdolabımız ar çamaşır makinamız var şimdide fırınve bulaşık makinasıda geli ohhh şansımza eşyalarımız hep iyiçıktı ama inşallah bunlarda iyi çıkarrr
vale sen görüom aşağıda
ha bu arada eltimde snırım hamile oda hiçsevmediğim elitimaynı bahçediz aksiik ya neyse hayırlısı olsun bakalımmm bende hepinizi çok öptümmmmmmm
kızlar nasılsınız bakalım ayşem hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden dvinty çok geçmiş olsun olsun inş bulunurda raharlarsınız çok var öyle sütü bozuklar mavişimmmm kızzzzzzzz ne yapıyosun özledim valla bebişler byüdü gitti yaren canım çok geçmiş olsun sizede ah bu çocuklara bişey olmasın diye nelere katlanıyoruz inş iyidir şimdi beryalimmmm nasılsın doruk paşa nasıl topiğin abisi oldu oda dyd dilnur elifff sule diğer arkadaşar topluca herkesi sorayım fazla giremiyorum benim kız çok fırlama bilgisayarın dğmelerini çıkardı elime alıyorum benden önce giriyo içine çok yaramaz yavrummm:))
iyi akşamlar kızlar...
yarencim çok geçmiş olsun kusura bakma bu aralar herkes slm yazıp çıkıyor o yüzden sadece güncel sayfalar dikkat çekiyor sanırım..son yazdıkların gözümden kaçmış cnm arkadaşım.Allah yavruna şifa versin tez saatte inş.Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi inş.sakın üzülme cnm her şey gelip geçici gönlünü ferah tut yeterki Allah büyük cnm..
sumos cnm hemen yazıp çıkmışsın ama...
mavigözlü sende hoşgeldin cnm.bebeğin nasıl???
hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...
beryal divinty nerelerdesiniz kızlar her gün mutlaka uğrardınız
Selam Kızlar....
Nasılsınız inş. iyisinizdir...
Ay ben çok iyiyim ama çok yorgunum hafta sonu 28 kişilik misafirim vardı halen yorgunluğumu üzerimden atamadımm..
Birde hastalanmadım daha...Dün küçücük bir leke geldi bir daha tık yok...Anlamadım ben bu işi bu hiç böyle olmazdı...Sökülemedim..Onunda stresi varr...
Birde diyete başladım dünn...Çok rahatım oh be gitsin kilolar..Gelsin Sağlık ardındanda bebek...:):):)
slm cnm nasılsın5 ay mı
önümüzde baya uzun bir maraton var desene
hani biraz olsun huzurlu bir anı olsa ozaman bukadar zor olmazdı belki
bazen okadar ağlıyorki ağlamaktan yoruluyo öyle uyuyor
ama şimdi yeni bir damlamız var sab simplex o baya iyi geldi
yine ağlama nöbetlerimiz tutuyor ama eskisi kadar değil
elma yağı ve gece çayınıda aldırayım bilgi verdiğin çok iyi oldu canım
yoksa valla napacağımı şaşırmış durumdaydım
neyse canım çok sağol öpüyorum seni
ayrıca doruk paşamıda
ismini söylemesine fırsat vermiyomki hemen suratına kapatıp kociki arıyorumtoprağım en iyisini yapmıssın kim olduğunu öğrenin en azından
seni tanıyan birimi ismini falan söylüyormu yani arayınca
sıkma canını ortaya çıkar nasılsa kimse gerizekalı
tlf numaramızı kocik değiştirmiycekcnm benim sıkma canını en iyisini yapmışsınız..savcılık başvurusuyla birlikte bence hemen telefon numaralarınızıda değiştirin.birde rehberden saklı tutulsun yani bilinmeyen no. sorgulamada numaralarınızın gizli kalmasını isteyin.böylece hemen kurtulmuş olursun..savcılıkta gerekeni yapar.Allah korusun cnm insanın huzuru kaçınca çok kötü olur eminim..sen gönlünü ferah tut..Allah yardımcın olsun...
hg mavişim naber cnm nasılsınızslmmmmmmmmmmmm kızlarr ben döndümmm sizi çok özledim yeni pc aldık artık sizinleyim ama bi müddet gündüz giremiyecegim eşim pcye program yüklücek bu yüzden şirkete götürüyor notebook aldık umarım çokşey kaçırmamısımdır sizi çoookkk ama çoook özledim canlarım öpüyorum sizi yakında sizlerleyim
cnm nasılsın özledim senikızlar selam herkese yazamıyom annemle gezmekten fırsat bulamıyom
ben cok iyiyim eşimle aramda cok iyi cok sükür sizleride takip ediyorum
hepinizi tek tek öpüyorum
geçmiş olsun cnm Allah esirgemiş yangın büyükte olabilirdimmavişşşş bizdeseni çok özledik tatlım ehh hadi bakalım
slm kızlar nasılsınız bakam ben iyi sayılırım
dün benyürüyşe gidincez kaynanm mutfağa bi girmiş her yer alev almış fırın birden aha böyle olmuş garıçok korkmumuş fırının kablosu yanmış bizimburalardada tüpkullandığımız içn fişini çektik şimdi kulanıoz ama idare lik kullanıoz eşimle cumartesi günü gidip bakacaz zaten bulaşık makinasını almşıtık kampanyayla bide fırı alıcaz inşallah arçelikten zaten evdeki fırın yani eski eşyalar nerdn baksan 20 senelkvarmış o yüzden evde bize kalacağına göre değiştircez buzdolabımız ar çamaşır makinamız var şimdide fırınve bulaşık makinasıda geli ohhh şansımza eşyalarımız hep iyiçıktı ama inşallah bunlarda iyi çıkarrr
vale sen görüom aşağıda
ha bu arada eltimde snırım hamile oda hiçsevmediğim elitimaynı bahçediz aksiik ya neyse hayırlısı olsun bakalımmm bende hepinizi çok öptümmmmmmm
saol cnmkızlar nasılsınız bakalım ayşem hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden dvinty çok geçmiş olsun olsun inş bulunurda raharlarsınız çok var öyle sütü bozuklar mavişimmmm kızzzzzzzz ne yapıyosun özledim valla bebişler byüdü gitti yaren canım çok geçmiş olsun sizede ah bu çocuklara bişey olmasın diye nelere katlanıyoruz inş iyidir şimdi beryalimmmm nasılsın doruk paşa nasıl topiğin abisi oldu oda dyd dilnur elifff sule diğer arkadaşar topluca herkesi sorayım fazla giremiyorum benim kız çok fırlama bilgisayarın dğmelerini çıkardı elime alıyorum benden önce giriyo içine çok yaramaz yavrummm:))
ben annemlerdeydim dün cnm...bugünde alt komşuma gidecemiyi akşamlar kızlar...
yarencim çok geçmiş olsun kusura bakma bu aralar herkes slm yazıp çıkıyor o yüzden sadece güncel sayfalar dikkat çekiyor sanırım..son yazdıkların gözümden kaçmış cnm arkadaşım.Allah yavruna şifa versin tez saatte inş.Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi inş.sakın üzülme cnm her şey gelip geçici gönlünü ferah tut yeterki Allah büyük cnm..
sumos cnm hemen yazıp çıkmışsın ama...
mavigözlü sende hoşgeldin cnm.bebeğin nasıl???
hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...
beryal divinty nerelerdesiniz kızlar her gün mutlaka uğrardınız
hayırlı olsun cnmSelam Kızlar....
Nasılsınız inş. iyisinizdir...
Ay ben çok iyiyim ama çok yorgunum hafta sonu 28 kişilik misafirim vardı halen yorgunluğumu üzerimden atamadımm..
Birde hastalanmadım daha...Dün küçücük bir leke geldi bir daha tık yok...Anlamadım ben bu işi bu hiç böyle olmazdı...Sökülemedim..Onunda stresi varr...
Birde diyete başladım dünn...Çok rahatım oh be gitsin kilolar..Gelsin Sağlık ardındanda bebek...:):):)
kolay gelsin cnmcanlarım gelemiyorum birkaç gündür sohbete.evimizde tadilat var.
ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM YEĞENİNİ CANIM.AMA BENİM AKLIMA HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ ŞİMDİLİK.BİZ GENELLİKLE DÜĞÜNDEN SONRA BİR YERE YEMEĞE GİDİP SABAHA KADAR EĞLENİRİZ.AYRICA BİR PARTİ YAPMAYIZ YANİ.AMA DÜŞÜNÜCEM BU KONUYU BAKALIM NE YAPABİLİRİZ???
bacım ne ister bu sapıklar senden.ne sapkın insanlar var ya anlamıyorum.
inşallah hemen bulunur kimse.sakın kötü şeyler söyleme sende suçlu duruma düşersin.dinleniyorsa telefonunuz.sadece uzun süre kapatma ki yeri tespit edilsin hemen.
canım doruk ilk 5 ay içi uyumadı desem yeridir.ama 1 yaşına kadar sürdü gaz sorunumuz.ayyy düşündükçe kabus gibi geliyor.çok zor gazlı bebek bakımı.allah kolaylık versin.
selam canım nasılsın bakalım diete başlamışsın hayırlısı olsun.doruk ve bana fıstık gibi görünmek için bu kadar yorulma
doruk seni her halinle öper merak et teyzoş
bu arada adetlerin geç geliyordu ya bekle biraz daha istersen dert etme.gelince hem rahatlarsın hem şişkinliğinde gider.daha rahat kilo da verirsin.sakın ilacı (glukofen )ve dieti bırakma
slm cnm nasılsın
bebişin adını arda koymuşsunuz adıyla yaşasın inşallah
1 gün daha dursaydın 22 şubat olacaktı doğumu bunuda tutturacaktın diloş
erkek bebekler zor oluyor heralde ben vildanda hiç zorlanmadım
birde gaz sancıları için vildoşun çocuk doktoru kimyonu önerdi
ilaç kullanma kimyon içir dedi
istersen yapılışını tarif ederim
öptüm yiğenimide senide cnm
ismini söylemesine fırsat vermiyomki hemen suratına kapatıp kociki arıyorum
tlf numaramızı kocik değiştirmiycek
numaraları özel çağrılara kapattırdı ...
yaw tek başıma evde kalırdım eskiden şimdi odadan odaya gidemiyorum kocik gececiyken
psikolojimi bozdu bu olay
çünkü beni nerden tanıyor ,niye ısrarcı ,hem cep hem ev numarama nerden ulaştı bu insan evimide biliyomu
kocikin çalışma saatlerinden haberi varmı,,beni sokaktada takip ediyormuaklıma binbir türlü soru geliyor
hg mavişim naber cnm nasılsınız
oğlun kocaman olmuştur değilmi
cnm nasılsın özledim seni
herşeyin yolunda olmasına sevindim öpüyorum kendine iyi bak
geçmiş olsun cnm Allah esirgemiş yangın büyükte olabilirdi
hemen bi fakire sadaka verin
yeni fırının hayırlı olsun şimdiden
saol cnm
inşallah bulunacak o sütü bozuk...
ben annemlerdeydim dün cnm...bugünde alt komşuma gidecem
hayırlı olsun cnm
bende 2 gün yapıyorum 3. gün unutuyorum diyet yaptığımı
kolay gelsin cnm
Allah belasını versin o adi şrfszin
ne istiyolar evli barklı kadınlardan
dışarda nette heryerde onların istediklerini yapacak bisürü kadın var
neden benim gibi bi insanı rahatsız ederler amaçları ney anlamış değilim
yalnız o sapık her kimse baltayı taşa vurdu
kocik peşini bırakmaz ...
Beryalcim kolay gelsin cnm.. evde oturuyorken tadilat yaptırmak çok zor olsa gerek..boş ev daha kolay olur sanırım.gelmemezlik yapmayız cnm helekiiii bennn bir gün gelip yazmasam çatlarımgeldim canım.biraz işlerim vardı da.evde tadilat var arada uğruyorum.ben yokum diye gelmemezlik yapmayın gelince yoklama alıcam kimler gelmiş kimler gelmemiş diye
iyiyim canım sağol şu sıralar bebişle uğraşıyorumkızlar nasılsınız bakalım ayşem hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden dvinty çok geçmiş olsun olsun inş bulunurda raharlarsınız çok var öyle sütü bozuklar mavişimmmm kızzzzzzzz ne yapıyosun özledim valla bebişler byüdü gitti yaren canım çok geçmiş olsun sizede ah bu çocuklara bişey olmasın diye nelere katlanıyoruz inş iyidir şimdi beryalimmmm nasılsın doruk paşa nasıl topiğin abisi oldu oda dyd dilnur elifff sule diğer arkadaşar topluca herkesi sorayım fazla giremiyorum benim kız çok fırlama bilgisayarın dğmelerini çıkardı elime alıyorum benden önce giriyo içine çok yaramaz yavrummm:))
Ah sorma canım galiba senin yaşadıklarını şuan aynen ben yaşıyorumŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM YEĞENİNİ CANIM.AMA BENİM AKLIMA HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ ŞİMDİLİK.BİZ GENELLİKLE DÜĞÜNDEN SONRA BİR YERE YEMEĞE GİDİP SABAHA KADAR EĞLENİRİZ.AYRICA BİR PARTİ YAPMAYIZ YANİ.AMA DÜŞÜNÜCEM BU KONUYU BAKALIM NE YAPABİLİRİZ???
canım benim çok geçmiş olsun .kıyamama size ya bu yıl hep kötü şeyler yaşadınız.rabbim beterlerinden korusun.oğluna tam olarak ne dokunuyor onu araştırın bence.belki farklı maddeler de olabilir.allah korusun çölyak gibi değişik hastalıklar var.yani yiyeceklerin içimnde bulunan glutene de alerjisi olabilir.iyi araştırın bunu.
evet canım bahar geldi artık.iyice ısındı havalar.arada yağmur yağsa bulutlu olsada sıcaklık artıyor ne güzel.bende yazı sevenlerdenim.
bu arada azra babasını atta olarak görüyor desene.heheeeee
dorukta dedesine araba muamelesi yapıyordu.adamcağız doruku gezdirmekten yorulmuştu geçen yaz memlekette.bu yıl daha da ağırlaştı bu yıl daha da yorulacak
senin cadıda doruk gibi hep gezsin .popoları hiç yer görmesin
bacım ne ister bu sapıklar senden.ne sapkın insanlar var ya anlamıyorum.
inşallah hemen bulunur kimse.sakın kötü şeyler söyleme sende suçlu duruma düşersin.dinleniyorsa telefonunuz.sadece uzun süre kapatma ki yeri tespit edilsin hemen.
canım doruk ilk 5 ay içi uyumadı desem yeridir.ama 1 yaşına kadar sürdü gaz sorunumuz.ayyy düşündükçe kabus gibi geliyor.çok zor gazlı bebek bakımı.allah kolaylık versin.
evet canım adı ardaslm cnm nasılsın
bebişin adını arda koymuşsunuz adıyla yaşasın inşallah
1 gün daha dursaydın 22 şubat olacaktı doğumu bunuda tutturacaktın diloş
erkek bebekler zor oluyor heralde ben vildanda hiç zorlanmadım
birde gaz sancıları için vildoşun çocuk doktoru kimyonu önerdi
ilaç kullanma kimyon içir dedi
istersen yapılışını tarif ederim
öptüm yiğenimide senide cnm
ismini söylemesine fırsat vermiyomki hemen suratına kapatıp kociki arıyorum
tlf numaramızı kocik değiştirmiycek
numaraları özel çağrılara kapattırdı ...
yaw tek başıma evde kalırdım eskiden şimdi odadan odaya gidemiyorum kocik gececiyken
psikolojimi bozdu bu olay
çünkü beni nerden tanıyor ,niye ısrarcı ,hem cep hem ev numarama nerden ulaştı bu insan evimide biliyomu
kocikin çalışma saatlerinden haberi varmı,,beni sokaktada takip ediyormuaklıma binbir türlü soru geliyor
hg mavişim naber cnm nasılsınız
oğlun kocaman olmuştur değilmi
cnm nasılsın özledim seni
herşeyin yolunda olmasına sevindim öpüyorum kendine iyi bak
geçmiş olsun cnm Allah esirgemiş yangın büyükte olabilirdi
hemen bi fakire sadaka verin
yeni fırının hayırlı olsun şimdiden
saol cnm
inşallah bulunacak o sütü bozuk...
ben annemlerdeydim dün cnm...bugünde alt komşuma gidecem
hayırlı olsun cnm
bende 2 gün yapıyorum 3. gün unutuyorum diyet yaptığımı
kolay gelsin cnm
Allah belasını versin o adi şrfszin
ne istiyolar evli barklı kadınlardan
dışarda nette heryerde onların istediklerini yapacak bisürü kadın var
neden benim gibi bi insanı rahatsız ederler amaçları ney anlamış değilim
yalnız o sapık her kimse baltayı taşa vurdu
kocik peşini bırakmaz ...
sanada slm olsun canımBeryalcim kolay gelsin cnm.. evde oturuyorken tadilat yaptırmak çok zor olsa gerek..boş ev daha kolay olur sanırım.gelmemezlik yapmayız cnm helekiiii bennn bir gün gelip yazmasam çatlarımAzram tam gezme delisi oldu..evde mızmızlanıyor dışarı çıkınca hanımın keyfi yerinde..ayrıca temiz hava Azranın iştahınıda çok açıyor.bu yüzden akşamlarıda olsa yarım saat yürüyüş yapıyoruz güzel havalarda..bu yaz senin içinde bayağı dolu geçecek..bizim içinde gez beryalcim..eşim iş yerinden en fazla 5 gün izin alabiliyor o yüzden çok uzak yerlere gitmeyi tercih etmiyoruz.tatili yollarda geçirmek istemiyoruz.kumlada k.validemlerin yazlığı var sezon açılınca her hafta sonu oraya gidiyoruz..cnmcım kendine çok iyi bak doruk paşamızı öp benim için...
Neslihancım seni böyle neşeli ve aramızda görmek çok güzel..inş.istediğin ideal kilona ulaşırsın cnm.sonrada
ayrıca o kadar misafiri nasıl ağırladın cnm yaaa..bir kere daha bu şekilde kalabalık misafirin gelmişti sanırım...Allah yardımcın olsun arkadaşım anlaşılan sana misafirler toplanıp geliyor...senide öptüm cnm
Meltemcim gönlünü ferah tut korkma cnm..inş..en yakın zamanda atlatırsın bu tedirginliği.çok takma kafana düşünmemeye çalış desem çok boş olacak biliyorum..ama en doğrusunu yapıyorsun evde durmamakla..gez toz kafanı dağıt arkadaşım..yanlız olmazsan için daha rahat eder en azından..öptüm cnm...
evettttt diğer arkadaşlarım sizler nerelerdesiniz bakalım ayşe,dyd,mavigözlü,sumos,yaren,haksever,sulezehra,dil_nur,vale ve adı şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepinize selam olsun
slm hanımlar sizi takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum :26:
kayrayla uğraşıyorum yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz acelemi ediyorum acaba 1 ay daha beklesemmi diyorum ama sonrada bişey olmaz diyorum veriyorum
yoğurt kaşık maması beryal teyzemiz saolsun bize fikirler veriyor onun yolunda ilerliyoruz
uykusu hala düzene girmedi :26:
bu aralar dalgın baygın uyumuyor niyeyse anlamadım hemen uyanıyor
geceleri geç yatıyor gecede sık sık uyanıyor emiyor
sağ göğsüm yara oldu solda bişey yok felaket sızlıyor emzirirken
bu arada gelen giden oluyor bugünde misafirim vardı :93:
uykusuzluk yorgunluk derken günler geçiyor işte :93:
canım allah kolaylık versin[/QUOTE
saol canım tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?