Beryalcim kolay gelsin cnm.. evde oturuyorken tadilat yaptırmak çok zor olsa gerek..boş ev daha kolay olur sanırım.gelmemezlik yapmayız cnm helekiiii bennn bir gün gelip yazmasam çatlarımAzram tam gezme delisi oldu..evde mızmızlanıyor dışarı çıkınca hanımın keyfi yerinde..ayrıca temiz hava Azranın iştahınıda çok açıyor.bu yüzden akşamlarıda olsa yarım saat yürüyüş yapıyoruz güzel havalarda..bu yaz senin içinde bayağı dolu geçecek..bizim içinde gez beryalcim..eşim iş yerinden en fazla 5 gün izin alabiliyor o yüzden çok uzak yerlere gitmeyi tercih etmiyoruz.tatili yollarda geçirmek istemiyoruz.kumlada k.validemlerin yazlığı var sezon açılınca her hafta sonu oraya gidiyoruz..cnmcım kendine çok iyi bak doruk paşamızı öp benim için...
Neslihancım seni böyle neşeli ve aramızda görmek çok güzel..inş.istediğin ideal kilona ulaşırsın cnm.sonrada
ayrıca o kadar misafiri nasıl ağırladın cnm yaaa..bir kere daha bu şekilde kalabalık misafirin gelmişti sanırım...Allah yardımcın olsun arkadaşım anlaşılan sana misafirler toplanıp geliyor...senide öptüm cnm
Meltemcim gönlünü ferah tut korkma cnm..inş..en yakın zamanda atlatırsın bu tedirginliği.çok takma kafana düşünmemeye çalış desem çok boş olacak biliyorum..ama en doğrusunu yapıyorsun evde durmamakla..gez toz kafanı dağıt arkadaşım..yanlız olmazsan için daha rahat eder en azından..öptüm cnm...
evettttt diğer arkadaşlarım sizler nerelerdesiniz bakalım ayşe,dyd,mavigözlü,sumos,yaren,haksever,sulezehra,dil_nur,vale ve adı şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepinize selam olsun
selam kıslar inşallah herkes çok iyiidir
slm canlarım nasılsınız nişan telaşımız var gelemiyorum bu ara elbisemi aldım ayakkabı falan onları hallettim bugunde kuaföre gittim kaşlar bıyıklar aldırdım.cuma sabah adanadayım inşallah nişanımız cumartesi pazar döncem tekrar görümcede olduk bakalım allahtan hayırlısı
slm hanımlar sizi takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum :26:
kayrayla uğraşıyorum yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz acelemi ediyorum acaba 1 ay daha beklesemmi diyorum ama sonrada bişey olmaz diyorum veriyorum
yoğurt kaşık maması beryal teyzemiz saolsun bize fikirler veriyor onun yolunda ilerliyoruz
uykusu hala düzene girmedi :26:
bu aralar dalgın baygın uyumuyor niyeyse anlamadım hemen uyanıyor
geceleri geç yatıyor gecede sık sık uyanıyor emiyor
sağ göğsüm yara oldu solda bişey yok felaket sızlıyor emzirirken
bu arada gelen giden oluyor bugünde misafirim vardı :93:
uykusuzluk yorgunluk derken günler geçiyor işte :93:
selam kızlar nasılsınız.beryalcim valla benim gibi evhamlı birinin aklına soktun valla çölyak falan diye panik oldum şimdi.gerçi sadece yumurta verdiğimiz zamanlarda tuhaf oluyo onun dışında hiç bir öğünümüzde böyle bişey olmadı ama nedense içime kurt düştü..
hoş geldin cnm...Allah yardımcın olsun bebeklerin en zor zamanları ilk 6 ay oluyor..çok şükür biz atlattık darısını senin ve dilnurun başına..kayra hanımı öp benim için görüşmek dileğiyle hoşçakal cnm...slm hanımlar sizi takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum :26:
kayrayla uğraşıyorum yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz acelemi ediyorum acaba 1 ay daha beklesemmi diyorum ama sonrada bişey olmaz diyorum veriyorum
yoğurt kaşık maması beryal teyzemiz saolsun bize fikirler veriyor onun yolunda ilerliyoruz
uykusu hala düzene girmedi :26:
bu aralar dalgın baygın uyumuyor niyeyse anlamadım hemen uyanıyor
geceleri geç yatıyor gecede sık sık uyanıyor emiyor
sağ göğsüm yara oldu solda bişey yok felaket sızlıyor emzirirken
bu arada gelen giden oluyor bugünde misafirim vardı :93:
uykusuzluk yorgunluk derken günler geçiyor işte :93:
tamama canım öpüyorumgünaydın tatlımmm....
Kolay gelsin canım sanaa...Çok yorulma dikkat et kendinee...Öpüyorummm....
inşallah hamile olarak gelirsin izmireYok tatlım ya ilacı bırakmadımm..Bırakmam da merak etmee...
Ya bugün 52. günüm ama halen tık yok...bir tek p.tesi küçücük bir leke geldi oda tuv.kağıdına ama başka gelen gidyon yokk...Sapıttım iyicee..Neyse heralde halavardann...
Yok canım montiyi asla bırakmayı düşünmüyorumm..Bugün 3. günüm zaten.....Hamile kalsamda devam edicmm...
İnş. Teyzoşu doruka geldiğinde göbişinde bebeği olurdaa onu öper...:):):)
Anam inşş..sende izmirde olursunda görüşürüz...
Beryalcim kolay gelsin cnm.. evde oturuyorken tadilat yaptırmak çok zor olsa gerek..boş ev daha kolay olur sanırım.gelmemezlik yapmayız cnm helekiiii bennn bir gün gelip yazmasam çatlarımAzram tam gezme delisi oldu..evde mızmızlanıyor dışarı çıkınca hanımın keyfi yerinde..ayrıca temiz hava Azranın iştahınıda çok açıyor.bu yüzden akşamlarıda olsa yarım saat yürüyüş yapıyoruz güzel havalarda..bu yaz senin içinde bayağı dolu geçecek..bizim içinde gez beryalcim..eşim iş yerinden en fazla 5 gün izin alabiliyor o yüzden çok uzak yerlere gitmeyi tercih etmiyoruz.tatili yollarda geçirmek istemiyoruz.kumlada k.validemlerin yazlığı var sezon açılınca her hafta sonu oraya gidiyoruz..cnmcım kendine çok iyi bak doruk paşamızı öp benim için...
inşallah canım.
tatilinizde gönlünce kızınla güzel vakit geçir.bizde eşim gelince her an beraber olalım diye şimdiden planları yaptık.bir aksilik olmazsa 1 buçuk ay hep gezicez.
iyiyim canım sağol şu sıralar bebişle uğraşıyorum
çok zor bir çocuk olacak galiba
geceleri nöbetteyiz valla
Ah sorma canım galiba senin yaşadıklarını şuan aynen ben yaşıyorum
bu kadarmı doruk abisine çeker insan
ne zormuş bu gaz olayı denediğim herşey 1 gün sonuç veriyor 2.gün yine aynı huysuzluk
Allah yardımcımız olsun valla
evet canım adı arda
babası öyle istedi bende kırmak istemedim
zaten erkek bebek olduğu için aklımda kalan bir isimde yoktu açıkcası
ama bir dahaki kız olsun onu ben veririm tabi olursa
bizimde seninle herşeyimiz aynı oldu neredeyse
buda 1 günlemi kaçmış
buarada o kimyon tarifini verirsen çok memnun olurum valla
belki işe yarar
gerçi benim çocuğa hiçbirşey kar etmiyo ama denemekte fayda var
acı çekiyo yavrum zor uyutuyorum valla
avatara gelince anca onu ekleyebildim
bir fırsat verse bir kaç foto eklemek istiyordum ama daha uygun bir zamanda yaparım artık
neyse canım bizde seni öptük
kadınlar kulübünün ana sayfasında bi diyetisyenin yazısını okudumda hamile kalmak için kilo vermek şartmışsapık olayına üzüldüm meltemcim yaa...Ne sinir bozucu birşey...İnş. bulursunuz pisliği...
Bu arada benim 3. günümm ve halen devamm bırakmam bu seferr..Son şansım valla bayağı havasınada girdim...Forumda bir iki arkadaşında bayağı destekleri var sağolsunlar...Bakalımm...
Ya ben acaba hamilemiyinmmm....Yok gelen giden birde ufacık bir leke geldi...
valla gönlümde içimde ferah değil çok tırsıyorumMeltemcim gönlünü ferah tut korkma cnm..inş..en yakın zamanda atlatırsın bu tedirginliği.çok takma kafana düşünmemeye çalış desem çok boş olacak biliyorum..ama en doğrusunu yapıyorsun evde durmamakla..gez toz kafanı dağıt arkadaşım..yanlız olmazsan için daha rahat eder en azından..öptüm cnm...
adıyla yaşasın ,ömrü uzun olsun,sana ve babasına hayırlı evlat olsun inşallahevet canım adı arda
babası öyle istedi bende kırmak istemedim
zaten erkek bebek olduğu için aklımda kalan bir isimde yoktu açıkcası
ama bir dahaki kız olsun onu ben veririm tabi olursa
bizimde seninle herşeyimiz aynı oldu neredeyse
buda 1 günlemi kaçmış
buarada o kimyon tarifini verirsen çok memnun olurum valla
belki işe yarar
gerçi benim çocuğa hiçbirşey kar etmiyo ama denemekte fayda var
acı çekiyo yavrum zor uyutuyorum valla
avatara gelince anca onu ekleyebildim
bir fırsat verse bir kaç foto eklemek istiyordum ama daha uygun bir zamanda yaparım artık
neyse canım bizde seni öptük
slm canlarım nasılsınız nişan telaşımız var gelemiyorum bu ara elbisemi aldım ayakkabı falan onları hallettim bugunde kuaföre gittim kaşlar bıyıklar aldırdım.cuma sabah adanadayım inşallah nişanımız cumartesi pazar döncem tekrar görümcede olduk bakalım allahtan hayırlısı
hoş geldin cnm...Allah yardımcın olsun bebeklerin en zor zamanları ilk 6 ay oluyor..çok şükür biz atlattık darısını senin ve dilnurun başına..kayra hanımı öp benim için görüşmek dileğiyle hoşçakal cnm...
merhaba kızlar...iki aydır işler çok yoğun.çok bunladım evde koştur işe gel deli gibi çalış.hep uğraşacak yapılacak bir şeyler var..bir saniye oh diyerek oturamıyorum..biraz soluklansam iyi olacak sanırım.çok kilo veriyorum.boyum 1,76 kilom 53bu hızlı tempo beni git gide eritiyor..eşimde yemek ye kilo al çok zayıfladın diyerek kızıyor bana ama elimdede değil ki..çok acıkıyorum yemek yemeğe başlıyorum iki kaşık sonra doyuyorum..ama bunu anlatamıyorum kimseye..herkes bilerek yemiyorum sanıyor..uykusuzlukta var tabi Azram doğduğundan bu yana doğru düzgün uyku uyuyamıyorum...kızım erken uyusa bile ben işlere dalıyorum yine geç yatıyorum uykusuz kalıyorum.eşimde de yapma işleri yat uyu diyor ama nereye kadar..1 gün yapma 2 gün yapma mecburen o işler yapılacak..yaa arkadaşlar işte böyle.bu aralar buna taktı çevremdekiler.doğal olarak bende kafama takıyorum..sanırım kilo almak için doktora başvurmak zorunda kalıcam.ayşecim neslihanım şu verdiğiniz kilolardan bana yollayın lütfennnnnnnnnnn boşa gitmesin..:):):)
hepinizi kocaman öpüyorum cnm arkadaşlarım
özür dilerim Azramdan alışkanlık oldu hanım yazmak :78:hoş geldin cnm...Allah yardımcın olsun bebeklerin en zor zamanları ilk 6 ay oluyor..çok şükür biz atlattık darısını senin ve dilnurun başına..kayra hanımı öp benim için görüşmek dileğiyle hoşçakal cnm...
pardon kızım olunca hanım yazmak alışkanlık oldu bende...geçtiğimiz pazar günüde eşime istediğini bir şeyi verirken al kızımcım dedim eşimde çok güldü bana...benim bu halim hiç iyi değilbu kayra hanım değil ,beyefendi
waawwwww demek 1,76 boyun
maşallahboyuna göre kilon çok azmış cnm ya acıdım sana alsana bendende bi 10 kilo
o zaman bende normale dönerim sende
selam kızlar nasılsınız.beryalcim valla benim gibi evhamlı birinin aklına soktun valla çölyak falan diye panik oldum şimdi.gerçi sadece yumurta verdiğimiz zamanlarda tuhaf oluyo onun dışında hiç bir öğünümüzde böyle bişey olmadı ama nedense içime kurt düştü..
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar...kızlar niye gelmiyosunuz şansıma bugun pcde evde ama siz yoksunuzzzz oğlumun bi kaç tane resmini yükledim bakmak isterseniz
kızlar niye gelmiyosunuz şansıma bugun pcde evde ama siz yoksunuzzzz oğlumun bi kaç tane resmini yükledim bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?