aslında bu ay baya umutlanmıştım adetim çok gecikince ama sabah geldi kırmızıevet canım inşallah ayağımı sürürüm de yalınz kalmam hamileliğimde doruk çok şanslydı inşallah bu bebeğimde şanslı gelri teyzoşlarına.
ooooooo diet ha manken mi olucan canikom.eniştem gözlerini alamıycak senden
bu arada inşallah adet olmazsında hamilesindir
beraber gün sayarız doğuma
sanada güzel haftalar dilerim beloşumgünaydın canlarım nasılsınız güzel bir hafta olmasını diliyorum
beryalim nasıl gidiyor hamişlik ne güzel ya rabbim ikinciyi aratmadan beklemeden yolladı inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz seni burdan doğuma uğurlarız
divim oo diyet bu aralar çıtır olma yolunda ilerliyoruz aferin bize
dyd canım güzel heberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah
ayşe neslihan,vale,megrayn,dilnur,yaren,elif,mutluyum,sulezehra,hakça,tatlıbebek,lightlife sizler nasılsınız unuttuklarım kusuruma bakmasın olurmu hepinizi seviyoooooooooooom ben
lightlife+,
oceanwoman,
MUTLUYUM1111+
selamlar kızlar güzel bir hafta dilerim
lightlife hamilelik nasıl gidiyo cnm , herşey yolundadır umarım
mutlu senden ne haber ,uğur nasıl
lightlife+,
oceanwoman,
MUTLUYUM1111+
selamlar kızlar güzel bir hafta dilerim
lightlife hamilelik nasıl gidiyo cnm , herşey yolundadır umarım
mutlu senden ne haber ,uğur nasıl
off beklemek çok zor içim daralıyor
acaba yinemi olmycak
Selam kızlar...
Nerde ise bir aydır yoktumm...
Hiç giremedimm...Başta işler çok yoğunduu...Sonra bir ara internet yoktu..
Evde de gelen giden düğün telaşı derken ancak girebiliyorum...
inş. birşey kaçırmamışımdır...Herkes iyidir inşallahhhh...
Müsait olduğumda geçmişi okurummm...
Bu arada halen hamile değilim...Sadece biraz kilo verdim...Okadar...
AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM SONUNA KADAR ERDİRİR SAĞLIKLA KUCAKLARIM MELEĞİMİgünaydın canlarım nasılsınız güzel bir hafta olmasını diliyorum
beryalim nasıl gidiyor hamişlik ne güzel ya rabbim ikinciyi aratmadan beklemeden yolladı inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz seni burdan doğuma uğurlarız
divim oo diyet bu aralar çıtır olma yolunda ilerliyoruz aferin bize
dyd canım güzel heberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah
ayşe neslihan,vale,megrayn,dilnur,yaren,elif,mutluyum,sulezehra,hakça,tatlıbebek,lightlife sizler nasılsınız unuttuklarım kusuruma bakmasın olurmu hepinizi seviyoooooooooooom ben
selam canımselam güzel hatunlar herkes iyidir inşallah
selamlar canımselam canım benim nasılsın
inşallah canımaslında bu ay baya umutlanmıştım adetim çok gecikince ama sabah geldi kırmızı
neyse yaz bitene kadar zayıflayım kışın tekrar başlarım çalışmalara
şekerim önce kendi sağlığım için sonrada kocikim çok istediği için manken gibi olacaminşallah
oooffff çok fena ya niye o kadar çok yedin cadıbiz iyiyiz Allah'a şükür sen nasılsın? hamilelik şekerim çıktı yarın endoktrin midir nedir onda randevum var.. bana yine diyet yolları gözüktühamile kalmadan öncede diyetteydim hamile kalınca saldırdım tüm yiyeceklere sonunda olan oldu yaz aylarının favorisi dondurma karpuz kavun yasak
selam canımselam kızlar nasılsınız.valla bakıp bakıp çıkıyorum her yazınızı okuyorum ama kendi kendime konuşamıycağım için bakıp çıkıyorum .herkes iyidir inşallah..eşimin bacağına amel,yat dedi doktor bugün menisküs müş ön çapraz bağlarımı ne kopmuş bakalım nasıl ne zaman ameliyt olur bilmem haftaya annemler gelicek ay sonu izmire gidicem nasipse eger gerçi eşimin durumuna bağlı herşey bakalım napcaz hepinizi öpüyorum kendinize çokkk iyi bakın...
off beklemek çok zor içim daralıyor
acaba yinemi olmycak
günaydınnnnnnnnnnn herkese
günaydın canımgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:81:
Selam kızlar...
Nerde ise bir aydır yoktumm...
Hiç giremedimm...Başta işler çok yoğunduu...Sonra bir ara internet yoktu..
Evde de gelen giden düğün telaşı derken ancak girebiliyorum...
inş. birşey kaçırmamışımdır...Herkes iyidir inşallahhhh...
Müsait olduğumda geçmişi okurummm...
Bu arada halen hamile değilim...Sadece biraz kilo verdim...Okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?