canım hoşgeldin seni çok merak ettim ya valla
iyiysindr inşallah
maşalllah kaç kilo verdin bu arada
bi beryal ablam hamile bşkada yokk
valrm sana ne oldu aglama sen kıyamam ben sana
ben didşdmd çektirdi şimdidldk iyiyim bakalım
dyd cigigm olumsuz düşünme hep aklımdsın zaten
nese ben bi tur atjm
günaydın canlar nasılsınız yaz geldi sıcaklar bastırdı sinir kat sayım yükseliyor bide bebişe kızıyom zati gelmiyor diye insan davete icabet etmez mi dimi ya biz onun için ne kadar uğraşıyoz hazırlık yapıyoz o inat etti gelmicem diye gelmezsen gelme çokta tınnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
sıcaklardan böle oldum
hepinizi seviyorum kocaman kocaman öpüyorum
canım hoşgeldin seni çok merak ettim ya valla
iyiysindr inşallah
maşalllah kaç kilo verdin bu arada
bi beryal ablam hamile bşkada yokk
valrm sana ne oldu aglama sen kıyamam ben sana
ben didşdmd çektirdi şimdidldk iyiyim bakalım
dyd cigigm olumsuz düşünme hep aklımdsın zaten
nese ben bi tur atjm
günaydın canım
selam canım aklımız sendeydi nerelerde nesliş diye
özletme kendini
bu arada temmuza az kaldı yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah bir sorun olmazsa gelicem yanına
günaydın canlar nasılsınız yaz geldi sıcaklar bastırdı sinir kat sayım yükseliyor bide bebişe kızıyom zati gelmiyor diye insan davete icabet etmez mi dimi ya biz onun için ne kadar uğraşıyoz hazırlık yapıyoz o inat etti gelmicem diye gelmezsen gelme çokta tınnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
sıcaklardan böle oldum
hepinizi seviyorum kocaman kocaman öpüyorum
kaynım oğlan kardeşim ve biz 1er ay arayla evlendik kardeşimin ve kaynımın iki çocukları oldu büyüdüler biz hala bekliyoruz tık yok napim artık kısmetten ötesi olmuyor vakti saati var herhalde bizimde imtihanımız buevet ayşecim ya feci koptumm...
Hoşbuldum bu aradaa...toplam bu kış 84 den 75 e düştüm ayşecim...
75 ile 76 arasında gidip geliyorum...tekrar sıkı bir diyete başlayacağım..
Tmmuzda tatil var tatile kadar 2-3 kilo daha vermek istiyorum...
Sende ne var ne yok ayşecimm..
Artık burdayım beryalimm..bende hepinizi ço.kkk özledim...:13:
Inşşşş...bir akisilk olmaz ise görüşürüz cnm yaa inan çok çok istiyorummm seninle görüşmeyi..
Off ablam yaaa bir gelmediler gerçektennn...ya bizde iş yokkk ben çözemedim valla...
Benden sonra evlenenler hep ikinciyi doğurduuu...bende tık yokk...
Ailede adım kısıra çıktı bile...
selam canım
özledim seni
nerelerdesin eskisi kadar sık gelmiyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kizlar-oglum-icin-hangi-isim-sizce-guzel.html
kızlar isim kosunda yardımlarınızı bekliyorum.. :86:
artık burdayım beryalimm..bende hepinizi ço.kkk özledim...:13:
Inşşşş...bir akisilk olmaz ise görüşürüz cnm yaa inan çok çok istiyorummm seninle görüşmeyi..
E...
canım takma kafanakaynım oğlan kardeşim ve biz 1er ay arayla evlendik kardeşimin ve kaynımın iki çocukları oldu büyüdüler biz hala bekliyoruz tık yok napim artık kısmetten ötesi olmuyor vakti saati var herhalde bizimde imtihanımız bu
selam canımaleyküm elam canım geliyorum ama kimseler olmayıncak çıkıyorum siz nassılılsınız bebeklerlen iyisnidir inşallah ya eskiden burayı kulakları çınlayasıca eleyna ve azra2 vardıonlarla ben nöbet tutardım şimdi her ikisindende haber alamıorum bu durum beni çıldırtıyor hele eleyna arkadşımız en son eylülün 9 2010 da girmiş ve bidaha haberyok çok merakediyorum çokkkk
günaydııııııın
beryalcim yok bi sıkıntım kimseyi göremeyince üzülmüştüm ondan öyle smiley yaptım
canım benim senin fikrin önemli tabi ama madem bizede sordun bence seçtiklerin içinde
gökdeniz ve tuna çok hoş
teşekkürler beryalcim çok kararsız kaldık valla.. hayırlısı bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kizlar-oglum-icin-hangi-isim-sizce-guzel.html
kızlar isim kosunda yardımlarınızı bekliyorum.. :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?