günaydın valem naber cnm
topiğin güzel bayanları nerde el kaldırsın
canım bugün cok kötüyüm aglamaktan helak oldum moralim sıfırın altında
dün idrar testi yepmıştık silik cizgi cıktı bi ümitlendim bi ümitlendim havalara uctum resmen
neyse 1 saat sonra bi baktım o cizgi yok eşimle biz sasrıdık tekrar aldık yaptık negatif cıktı
neyse tabi ben üitlendim bi kere yaaa sabah kosa kosa hastaneye gittim
kan testi yaptırdım koca bi negatif yazısı eve geldim ağla ağla offffff işte kötüyüm yanii
hemşerim o ebeyi bi eyce anla banada ayrıntılı anlat bende kociki ikna edebilirsem bi gidiyim bakıyımcanlarım benim nasılsınız ben iyiyim çok şükür bayramda sivasa gidiyoruz ablamlarla süpriz yapcaz kimsenin haberi yok gitcemizden
hem benim içinde değişiklik olcak iğne ilaç pestilim çıkmıştı azda olsa hava alırım biraz.
divinty toprağm o ebe vardıya hani sivastaki onada gitmeyi düşünüyorum bu arada ne kaybederimki bi gidiym diyorum emekli ebeymiş belki anlar bişeylerden ne biliyim kısmet bakalım hayırlısı bundada vardır bir hayır
bitanem hayırlısını iste rabbimdencanım bugün cok kötüyüm aglamaktan helak oldum moralim sıfırın altında
dün idrar testi yepmıştık silik cizgi cıktı bi ümitlendim bi ümitlendim havalara uctum resmen
neyse 1 saat sonra bi baktım o cizgi yok eşimle biz sasrıdık tekrar aldık yaptık negatif cıktı
kan testi yaptırdım koca bi negatif yazısı eve geldim ağla ağla offffff işte kötüyüm yanii
mennnnnnnn varımmmmm mennnnnnnnn meni beğenmiyursun bea
hemşerim o ebeyi bi eyce anla banada ayrıntılı anlat bende kociki ikna edebilirsem bi gidiyim bakıyımcanlarım benim nasılsınız ben iyiyim çok şükür bayramda sivasa gidiyoruz ablamlarla süpriz yapcaz kimsenin haberi yok gitcemizden
hem benim içinde değişiklik olcak iğne ilaç pestilim çıkmıştı azda olsa hava alırım biraz.
divinty toprağm o ebe vardıya hani sivastaki onada gitmeyi düşünüyorum bu arada ne kaybederimki bi gidiym diyorum emekli ebeymiş belki anlar bişeylerden ne biliyim kısmet bakalım hayırlısı bundada vardır bir hayır
bitanem hayırlısını iste rabbimdencanım bugün cok kötüyüm aglamaktan helak oldum moralim sıfırın altında
selam arkadaşlarr iki aylık izmir maceram yarın sabah bitiyor..çok kötüyüm sormayın.yarın sabah eskişehire yola çıkıyoruz bayramda kaynanamdayız.eylül 2 veya 3 evde olurum nasipse... şimdi evim bile bi tuhaf gelicek bana.yağızla 24 saat annem ilgileniyo acayip bocalıycam.inşallah bunalıma girmem...gurbetlik ne zor allahım kimseye yaşatmasın.bu dünyada gurbete gidicek son insan ben olmalıydım ama çok büyük konuştum başıma geldi..neyseki eşim dünya iyisi yoksa hiç çekilmezzz....6 yıl oldu hala annemsizliğe dayanamıyorummmmmm....neyse çokkk uzattım burnumun ucundayım ağlayıp duruyom zatennn..hepinizi öpüyorummm.arada girerim..eve gidince daha çok görüşürüz.kendinize iyi bakın allaha emanet olunnn....
canım bugün cok kötüyüm aglamaktan helak oldum moralim sıfırın altında
iyiyiz canım ayy aşılamayı yaptırdnmı canım inşallah sonuçların çok güzel olur dualarımız senle bi tanem
ya benim canım çıkıp gider adam hiç tınlamıor puf yaaaaaaaa
neyse canı sen stres yapma inşallah meleğin sana sımsıkı tutunacak gör inşalllah
evet canım annesi babası çok perişan olmuşlar ayağa kalkıpta yürüyemez hale gelmişler çok zor ama ne yazıkki gerçek allah büyük işte
arkadaşım mopsy ilettim mesajını ama mopsycim ne zman girer ne zaman okur onu bilemem inşallah en kısa zamanda okur ve sana cevap yazar yada nette yokmudur bu arabadan ordan okusan özelliklerini gerçi kullanan birinden duymak daha iyi neyse alacaksanda güle güle kullansın bebişin
neslihan canım kardeşim şu mübarek günde rabbim inşallah sana meleğini yollamış olsun herşey gönlünce olsun hakkında hayırlısı canım sen yinede fazla kaptırma ama ümitsizde olma rabbim büyük olmazı olduran o üstelik işleyen demir ışıldar sende çalışmışsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım seninle canım benimde amcamlar afyonda kaplıcaları güzel olur ama sen yinede tedbirli ol eğer hamişsen zararlı kaplıcalar ama yumurtlama döneminse faydası olur canım ya topiği açmadan senin ismini gördüm hadi inşllah hamiledir haber veriyordur dedim bu topiğe ne zaman girsem sen ayşe ve vale hep güzel haber vercek gibi geliyor tabi diğer canlarında hamile haberini inan çok istiyorum duymayı ama en son siz yazdıysanız içim bi tuhaf oluyor rabbim umut listesindeki tüm canlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diviciğimede ikinci bir melek nasip etsin rabbim inşallah
Selam kızlar...
Valecim. Canım üzülme tatlımm...Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..Rabbim sabır versin bizlere ama inşallah bizde o güzel haberleri alacağıszz..Bizimde sınavımız bu...Sadece SAbır...
Ayrıca seni çok iyi anlıyorum.Ben bu ay hayatımda ilk defa bu kadar çok sık gün aşrrı ilişki yaptık eğer negatif sonuç alırsam diye öyle korkuyorum ki ama bir yandan d düşünüyorum doktora giderim diyorum...
Beryalim..[/COLOR]Tatilin güzel geçti inşallah...Resimlerinizi gördüm çok tatlısınız....He birde benden özür dilmene gerek yok tatlışkommm..Ben senin olmadığını biliyordum zaten...Dua et olurmu beryalim bu ay çok çalıştık inşa. mutlu haberlerimizi bizde veririz...
diviş, belenay ablam,dyd ciğim. ayşeciğim ve aklıma gelşmeyen herkez inşallah iyisdinizdir...
Kızlar ben bu ay çok çalıştım ve çok umudum var..Bugün de 24.günüm..Ve felaket belim ağrıyor, göğüslerim şi ve acıyor...Ve kasıklarım batıyor...Benim adet günüme 15-20 gün kadar var çünkü ben 40-45 günde bir adet oluyorum...Normalde bu kadar çok belirtim olmazdı..Ama bu feci ...Ya kendimi çok kaptırdım...Ya yumurtlama günlerimdeyim halen..Yada hamileyim...Rabbim hakkımızda hayırlısı versin..Şu mübarek günlerdebizimde yüzümüzü güldürsün inşallah...
Kızlar bayramda burada yokum Afyon'a gidiyoruz...Kaplıcalara gitsem bir zararı olur mu...????
bu durumda bebek yapmanın yolu afyondan geçiyor haydi kızlar afyona afyonaben hamile kalmadan önceki ay afyona kaplıcalara gitmiştim belki de bende o işe yaradı diyorum sende de yarayabilir ama hamilelik varsa şuan için pek sıcak suyu önermiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?