tebrikler canım
selamlar canlarım batum dan selamlar
öpüyorum hepinizi
CANIM BENİMSAĞOL.selam kızlar nasılsınız beryalimmm canım çok sevindim bide kızın tadını al bakalım hehe...arada hamilelik fotolarınıda koyarsan çok sevinirim hehe...
çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkısmetse 25 ağustosta sezeryanla geliyo bebiş
selam toprağımgünaydın canlarım nsılsınız herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum
bircancım hüma nasıl oldu ateşi düştümü geçmiş olsun
lightlife hayırlısı olsun canım benim hayırla ve sağlıkla gelsin meleğin dünyaya rabbim kurtarsaın inşallah
topiğin tüm güzelleri hepinize güzel günler diliyorum arkidişler hadi gari yaaa birimizde çıkalaım şu umut listesin kıralım şeytanın bacağını bir kişi çıksa eminim arkası gelecek terfi makamı olan hamiş listesine bir kişiyi göndersek gerisi gelecek uzun zaman olmuş aşağıdaki listeden yukarıya kimseyi göndermemişiz beryalimiz hamiş ama o en üstteki listeden atlama yaptı uyanık seniiiiiiiiihadi beryali takip edelim inaşşalh beryal ayağını sürü ayağını
canımbenim çok özür dilerim senden uzun zamandır giremedim topiğesELAM CANCAĞAZLARIMMMM....
destekleriniz için çok teşekkür ederim cancağazalrımm...İyiki varsınız...
Kızlar bugün 17.günüm ve sol kasığımda feci bir sancı var..Sanırım yumurtam çatlıyor..:):)
Bu akşam çalışma var yani..Rabbim inş. bu ay yüzümüzü güldürür...:94:
Normalde 22-26. günlerde yumurtlayıp 40.-45.gün arası adet oluyordum...
Eğer hamile kalmazsam acaba 30. gün falan mı adet olacağımm...:97:
ir sancı felaket batıyor kasığımmm...Aaman batsın batsın da yeterki çatlasınn...
ay ne sinir şeyler onlarkızlar canım çok sıkkın
üst komşularım tam bir görgüsüz
Allahım banada sabır versin inşallah
şu anda bu mesajı yazarken saat gece 01:39 .... ve bu saatte duvara çivi çakıyolar
büyük küçük hepsi ayakta patır patır ordan oraya koşturup duruyolar
kapıları hiç normal kapatmıyor sürekli çarpıyolar
evlerine gittim hiç sağlam kapı kalmamış artık gürültüyü siz düşünün
daha şikayetlerim bununla bitmiyor
apartmanın içi ve bahçemiz pislik içinde
sürekli söylememize ikaz etmemize kızmamıza rağmen bildiklerini yapmaya devam ediyolar
Allahım banada sabır versin yarabbim nolur şu mübarek günde dualarımı geri çevirme
burdan gitsinler istiyorumyoksa sinir hastası olacam
sağol canım ölşedik seni arada gel unutma biziherkese günaydın güzel bir gün olması dileğiyle.Ramazanınızda mübarek olsun.uzun bir aradan sonra yazıyorum.geçmişi okuyamadım.sadece beryalin kızı olacağını gördüm canım benim çok sevindim kızıma arkadaş geliyor.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.birde kayra ve okyanus doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
canım arkadaşım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç aylık oldu şimdi prensesimiz.isim düşündünüz mü? doruk paşamızıda öpüyoruz,kardeşi geliyor artık ne mutlu.
bizde seni ve meleğini özledik canım vakit buldukça gelhayırlı geceler kıslar inşallah herkes çok mutludur.üç haftadır evde yoktum çok şükür bugün evimdeyim insanın evi gibi yokmus yahu bide yaramaz melekler olunca biyere sığmak zor.sizleri çok özledim hepinizi çok seviyorum.
a.s. canım nasılsın doruk nasıl prenses defne nasıl öpüyorum sizleri
arkadaşım mopsy ilettim mesajını ama mopsycim ne zman girer ne zaman okur onu bilemem inşallah en kısa zamanda okur ve sana cevap yazar yada nette yokmudur bu arabadan ordan okusan özelliklerini gerçi kullanan birinden duymak daha iyi neyse alacaksanda güle güle kullansın bebişinmesaj sayısı 100 ü gecen bayanlar sizden birşey isteyeceğim ya ben özel mesaj atamıyorum da
mopsy nickli arkadaşa ulaşmam lazım aldıgı bebek arabasından memnun mu tavsıye eeder mi vb bu konuda bilgi almak istiyorum ona bi mesaj atsanız da bana mesajla bebek arabasını anlatsa olur muuuu??
yardımcı olursanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?