Dokuz Doğuranlar

bizimde kaplıca var yakında
ben bi gitmeye niyetlensem duyan gelir
biz günübirlik kaçamaklar yapıyoz kocikle

kızlar bu arada süpriz mucize 2. bebişine hamile
hepinize selamı var
facede olup eklemek isteyen olursa diye bana adını vermiş
eklemek isteyene özelden atıyım

biz bugün kocişimle 13. yılımızı kutladık :78:

kızlarr nasılsınız biz çok iyiyiz kızımla çok şükür her şey çok güzel gidiyor dvnty bizde 23ünde 4.yılımızı devirdik kuzm.sizde ne var ne yok arkadaşlar.hep bakıyorum dua ile giriyorum buraya inş bi hamiş haberi verdır diye. rabbim bu mübarek günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunuzu yitirmeyin kızlar ne olur.bu arada dvnty benimde facebookum var isteyene bende verbilirim oaln varrsa ekleyeyim

küçükken annem götürürdü köye gittiğimizde uzun yıllar oldu köye gitmeyince kaplıcada yaln oldu tabi eşimle hep karar veriyoruz gidelim diye bir türlü olmadı şimdide romatizma sıcağı sevmez diye doktor pek önermiyor bakalım nolcek
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu yaşayın inşallah küçük bir bebişle taçlansın mutlu üç kişilik aileniz
inşallah face seninde varmı varsa sende yazarmısın bana yazmak isteyen olursa eklerim arkadaşlar

selam cnm
daha nice mutlu seneler dilerim eşinle ve bebişinle inşallah
bizde iyilik sağlık var
ramazan olduğu için bolca iş yapıyorum
kaynanamlara git orda iş , annemlere git orda iş , kendi evimi söylememe gerek yok işte öyle iş kadını oldum çıktım

benim facem yok...kocik oraya müsade etmedi
sırf merakımdan üye olmuştum...suratından düşen bin parçaydı kocişimin bende geri iptal ettim hesabı
bebişle seni öptüm kenine iyi bak cnm

canım ablam teşekkür ederim
doyamadım kocikimle geçirdiğim 13 seneye :78:
rabbim ömür verirse inşallah 23 ,33 ,43 ,53 yıl daha sağlıkla mutlulukla geçirmek istiyorum :127:

beloşuuum sivasa gel ben seni soğuk çermiğe götürüyüm o zaman
bizim memlekette her sıcaklıkta kaplıca var

canlarım benim hepinşize desteginiz için teşekkür ederim
anca yazabildim yorum yapamadım bilgisayar cok yavastı
hepinizi cok seviyorummm allah razı olsun sizlerden
belenay ablam allah sendende razı olsun
sen hamile kalınca kendiminkinden bile cok sevinicem
bunu canı gönülden söylüyorum allah hepimizin kucagını doldursun

divinty tatlım nice nice 13 snelere inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
hep mutlu olursun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
ayşem gördüm seni nasılsın

divinty tatlım nice nice 13 snelere inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
hep mutlu olursun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
ayşem gördüm seni nasılsın

meleeem çok teşekkür ederim
naber valem nasıl gidiyo hayat
ben bugün iftara ablamları davet ettim aslında çok işim var ama canım hiç iş yapmak istemiyo
yan gelip yatasım var

meleeem çok teşekkür ederim
naber valem nasıl gidiyo hayat
ben bugün iftara ablamları davet ettim aslında çok işim var ama canım hiç iş yapmak istemiyo
yan gelip yatasım var

iyiiym bi tanem aynı bende dün bayram temizliği yaptım bugün bayramlık almayya gidicum
ne yapim işte gönül eglendiriyom benimde koca gelir biradan 20 dakikam var gelirse cıkmak zorundayım
sanada allah kolaylık versin bende pazar günü alıcam misafir bakalım zor oluyo ama keyif veriyo kalabalık yemek

hemen geliyom sivasa karşıla beni canım ya rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah bir ömür boyu böle aşık kalın birbiriznize
benim face var ama eşim resim koymamak şartıyla izin verdi birde bilgilerini paylaşma deia bende öle yapıyorum ama güzel paylaşımlar oluyor resim dedimde albüme resim ekleim şişko ve az şişko hallerimi eşim onu bile sansürle izin verdi 10 kilocuk verdim

canım kardeşim dualarım hep sizlerle bizi bizden daha iyi anlayan olmaz onun için kendim nasılsa sizin içinde aynı şeyleri istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ellerine sağlık canım
bende dün yün yaptım
iyi alışverişler dilerim sana
bu bayram kendime bişey almıyacam ben hiç canım istemiyo
hatta bayramda uzak biyerlere kaçsak hiç fena olmaz

cumarteside misafir aldıktan sonra bitiyo davetlerim
yarında annemlere davet ettim kendimi
babamla baklava yapacaz
şaşırma babamla yapıyoz diye çünkü babam tatlıcı

oyy ablam sen gel ben seni karşılarım başımın üstünde yerin var bidenem

kocik faceye bi kere uyuz oldu hiçbi şekilde izin vermiyo adam
kendinin bile yok
neyse aman bende fazla ısrar etmiyom buraya karışmasın yeter

benimde var face benimkide surat yaptı yaptı baktı aldırış eden yok karışmıyo artık
bende ramazanda iki kilo verdim ramazandan sonrada dikkat edip sporla destekleyip 4 kilo daaha verim diyom bakalım
insallah verebilirimm
allah razı olsun kalbin gibi güzel bi evladın olsun inşallah

Son düzenleme:

şaşırdım valla babam diyince desen sizin aile bastan sona hamarat
ellerinize sağlık afiyet bal şeker olsun bana da gönder
bende her sene yapmıyodum alısveriş bu sene alayım dedim
benimkinin face var oda giriyo artık alıştı bşde ben gurbette olunca
bütün arkadaslarımla face den konusuyom tel parasımı yeter hepsiyle görüşecem desem

ramazanda kilo verilirmi gı benim bildiğim alınır
ben öyle yaptım verdiğim 7 kilonun 3ünü geri aldım
ramazandan sonra diyetime devam
kurbana kadar 70in altına düşmek istiyom

mersi şekerim
bayramda bize gelin yediğinizi yiyin kalanı çantanıza koyacam

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsısnız divin evlilik yıl dönümünüz kutlu olsu nice 13 senelere inşallah
benim facem var hatta haticeye verem diom unutuyom gerçi ben kimseyle bişi paylaşmam ama eşimde kızmaz
sumoş ne güzel tayininiz çıktı gittin bizlere vurmadı o piyango nedense artık hep ters giden bişi var ama hayırlısı:26::26::26:
bende eşime dedim bizde gidelim kaplıcalara dedim oda dedi oraya gidecemize ılgına hamama gidelim yada denize dedi ama hiç bir yere gidemeyizki ev bekleriz ancak
bu arada kız kardeşimin tatlısını yiycez yarın inşallah

şulezehra hoşgeldin canım nasılsın prensesler nasıl
güccük prensesin büyüdümü ...çok yoruyomu seni
büyük prensesin ablalığa alıştımı
travma geçirdimi kıskançlıktan

saol canım çok teşekkür ederim
hayırlı uğurlu olsun inşallah kardeşini tebrik ederim cnm

ben sahurda cok az yiyom cok asırı su içiyom iftardada ekmek yemedim hiç
bende verdiğime sasırdım zaten bizde izine gidicez onun için vereyimde memeleket güzel görsün diyorum
tamam canım bayramın ilk günü ilk size geliyoz azığımızıda alıp gidiyozz

ayyy bende tatile gitmek istiyom ama bizimki illede anasının dizinin dibine gidip oturaca 2 günümüz bile ayırmıyo
her izinde kosuyoz memlekete bayramda sonra iznimiz var otururuk artık anasının dibinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…